Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

O jejuniu,Fox wygląda jak zupełnie inny pies O_O
Gratulacje dla Pani Fryzjer,postarała się:D
Podmienię zaraz w ogłoszeniach.

EDIT:
Banerek wyszedł jakoś takowo:
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/2986/oki3.png[/IMG]

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/9797/oki2.png[/IMG]

Jeśli coś nie tak,proszę napisać,a zmienię;)

Edited by Mani2000
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to trzeba wykorzystać to, że Fox wygląda teraz przepięknie i pozmieniać fotki do ogłoszeń.. (swoją drogą szkoda, że ludzie nie widzą piękna psa pod tym futrem zaniedbanym...)

Posted (edited)

[quote name='Mani2000']O jejuniu,Fox wygląda jak zupełnie inny pies O_O
Gratulacje dla Pani Fryzjer,postarała się:D
Podmienię zaraz w ogłoszeniach.

EDIT:
Banerek wyszedł jakoś takowo:
Jeśli coś nie tak,proszę napisać,a zmienię;)[/QUOTE]

Są super!! Brakuje mi tylko takie hm... ze to haslo "karma fauna" dotyczy tylko karmy dla schroniska zeby ludzie sobie nie kupowai 10% taniej :???: jak myślisz?

może coś na zasadzie "na każdą zakupioną [B]dla schroniska[/B] karmę rabat 10% na hasło "karma fauna""

[B][COLOR=#ff0000]potrzebujemy 2 banerów:

+ baner na którym będzie logo animalcity.pl - partner strategiczny w końcu :D
+ baner na strone animalcity.pl z logiem schroniska[/COLOR][/B]

[quote name='natie']no to trzeba wykorzystać to, że Fox wygląda teraz przepięknie i pozmieniać fotki do ogłoszeń.. (swoją drogą szkoda, że ludzie nie widzą piękna psa pod tym futrem zaniedbanym...)[/QUOTE]

Ano... wystarczy świadomość, że gdy adoptuje sama mogę zabrać go do fryzjera i będę miała jeszcze większą niespodziankę, jak zobacze moje cudo "nowe" :)
ale ludzie to wzrokowcy... Justyna coś mówiła o chętnej rodzince, więc oby Foksikowi się poszczęściło!

A co do kwietnia: mamy już datek na następne postrzyżyny 2 psiaków <3

Edited by agumka
Posted

[QUOTE] Ano... wystarczy świadomość, że gdy adoptuje sama mogę zabrać go do fryzjera i będę miała jeszcze większą niespodziankę, jak zobacze moje cudo "nowe" :)
ale ludzie to wzrokowcy... Justyna coś mówiła o chętnej rodzince, więc oby Foksikowi się poszczęściło!

A co do kwietnia: mamy już datek na następne postrzyżyny 2 psiaków <3[/QUOTE] no to może poszłaby ta Dina, która miała iść wczoraj? Zrobić ją na sznaucera i będzie przepiękna sunia..

Posted

[quote name='natie']no to może poszłaby ta Dina, która miała iść wczoraj? Zrobić ją na sznaucera i będzie przepiękna sunia..[/QUOTE]

Pianka prosiła żeby sznaucerowatych nie ruszać :D

Posted

[quote name='natie']aha, że my będziemy obcinać same, tak?:P[/QUOTE]
Jak jesteś chętna to mozemy obcinać, ja tak luźno proponowałam agumce zeby nam zostawiła te psy, bo zawsze pieniążki można wydać na co inne :) a skoro ja mam maszynke.... :)

Posted

[quote name='Pianka']Jak jesteś chętna to mozemy obcinać, ja tak luźno proponowałam agumce zeby nam zostawiła te psy, bo zawsze pieniążki można wydać na co inne :) a skoro ja mam maszynke.... :)[/QUOTE]

pewnie, że możemy :) jak tylko zrobi się cieplej, żeby móc od razu ogłaszać obcięte psiaki..

mój bazarek ma konkurencję.. ktoś robi ogłoszenia za 3 zł :(

Posted

[quote name='Pianka']ale nikt nie robi tak szybko jak ty ogłoszeń, wiec prędzej czy później klienci wróca do ciebie :D[/QUOTE]

noooooo połowę taniej robi.. podziwiam, bo naprawdę ta osoba musi chyba ciągle przy kompie siedzieć i robić te ogłoszenia..
zaniżanie cen za usługę :P

muszę coś wykombinować przy następnej edycji ;)

Posted

[quote name='Mani2000']Może zrobimy więcej stronek i wszystkie będziemy ogłaszać?:P
Każda dostanie swoją działkę,parę(albo kilkanaście) stronek;)

agumka-Poszło PW[/QUOTE]

moim zdaniem robić więcej niż 25 ogłoszeń jest bez sensu.. bo te inne portale już nie są takie popularne.. :(
jedynie to chyba cenę trzeba obniżyć, bo kurczę konkurencja wymiata za 3 zł.. (co jest dla mnie troszkę chore..)

Posted

[quote name='Mani2000']Może zrobimy więcej stronek i wszystkie będziemy ogłaszać?:P
Każda dostanie swoją działkę,parę(albo kilkanaście) stronek;)

agumka-Poszło PW[/QUOTE]

to jest fajny pomysł, podzielić się stronami np. po 4-5 bo więcej nie ma sensu i robić ogłoszenia, wtedy bazarek natie możesz zrobić nawet za 2 zł a nikt nie będzie wiedział, że za tym stoi więcej osób :D

[quote name='Pianka']Jak jesteś chętna to mozemy obcinać, ja tak luźno proponowałam agumce zeby nam zostawiła te psy, bo zawsze pieniążki można wydać na co inne :) a skoro ja mam maszynke.... :)[/QUOTE]

ja się zgadzam :-)
jak jest maszynka, będzie pogoda i czas, to Wy możecie się zająć sznaucerowatymi a my pozostałymi :-)

Posted

Odezwała się do mnie dziewczyna (dostałą namiary od Agumki) z jakimiś rzeczami na bazarek. Te rzeczy chce przeznaczyć na zbiórkę kasy na jedzonko dla psiaków. Może w poniedziałek uda mi się odebrać od niej rzeczy i wtedy zrobię bazarek na jedzenie.

Hihihi fajnie każdy z nas się podzielił zadaniami na rzecz Fauny :) to się nazywa ekipa :D

Posted (edited)

[quote name='agucha007']Odezwała się do mnie dziewczyna (dostałą namiary od Agumki) z jakimiś rzeczami na bazarek. Te rzeczy chce przeznaczyć na zbiórkę kasy na jedzonko dla psiaków. Może w poniedziałek uda mi się odebrać od niej rzeczy i wtedy zrobię bazarek na jedzenie.

Hihihi fajnie każdy z nas się podzielił zadaniami na rzecz Fauny :) to się nazywa ekipa :D[/QUOTE]

ta dziewczyna to emerytka :D
wysłała też 100zł na zakupienie najpotrzebniejszych rzeczy na wyprawkę dla Funi, bo nie może jej adoptować a chce by miała jak najlepiej <3

Edited by agumka
Posted

agucha, to mamy taki sam pomysł na bazarek :P ja właśnie zrobiłam przegląd szafy, zrobię bazarek z ubraniami na dniach (nie mam dobrego aparatu niestety), co się sprzeda, pójdzie na jedzenie dla psów, a co się nie sprzeda, pójdzie dla biednych :P

Posted

[quote name='natie']agucha, to mamy taki sam pomysł na bazarek :P ja właśnie zrobiłam przegląd szafy, zrobię bazarek z ubraniami na dniach (nie mam dobrego aparatu niestety), co się sprzeda, pójdzie na jedzenie dla psów, a co się nie sprzeda, pójdzie dla biednych :P[/QUOTE]
natie, czasem na trzecim bazarku sprzedają się rzeczy które na pierwszym nie poszły. Jeśli Ci się nie chce robić bazarku mogę zrobić za Ciebie. Jesli chcesz sama to daj mi potem linka żebyśmy mogły się tak jak zawsze "podrzucać" nawzajem :)

Posted (edited)

[quote name='agucha007']natie, czasem na trzecim bazarku sprzedają się rzeczy które na pierwszym nie poszły. Jeśli Ci się nie chce robić bazarku mogę zrobić za Ciebie. Jesli chcesz sama to daj mi potem linka żebyśmy mogły się tak jak zawsze "podrzucać" nawzajem :)[/QUOTE]
na razie mierzę (linijką bo nie mam centymetra w domu:D), zobaczę czy cokolwiek się sprzeda;) będziemy się podrzucać:P

tutaj jest link: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241395-tworzę-ubrania-tanio?p=20632941#post20632941[/url]
na razie proszę nie pisać, ale można podejrzeć i podpowiedzieć mi, czy dobrze taki bazarek robię:)

Edited by natie
Posted

ja wywiozłam trochę ubrań starych do schroniska, może to przeglądniecie jutro?
ja musze zrobić bazarek z tymi psimi ubrankami tylko kto je teraz kupi :roll:

Posted

natie, te zdjęcia są trochę za duże... regulaminowy rozmiar zdjęć 640x480px, ilość zdjęć w jednym poście widzę, że masz dobrą (max 5 zdjęć), ale do wielkości może doczepić się Viris... a reszta super :)