sonikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pianka, a czy jakieś niufowate u was są? Quote
Pianka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='iwona213']wiem Pianka że szkoda dac psa do kojca ale pomyslałam ze w Waszej sytuacji to i tak lepsze niz upychanie psów na czas remontu, szczególnie że to duzy pies więc zagrożenie dla innych psów tez większe. Może źle myśle, jeśli nie chcesz wydać psa to rozumiem, też wolałabym super dom dla każdego psa... a nie kojec...[/quote] tak wiem, dlatego napisałam, że pomyślimy co sie nadaje, bo nie wszystkie psy nadają sie do zamknięcia. Najlepsze to byłoby te psy z bud, tylko na razie ich zdjęć nie mam. [quote name='sonikowa']Pianka, a czy jakieś niufowate u was są?[/quote] nie, ale mogą być coś ala kaukazy:cool3: Quote
malawaszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Pianka przekierowałam do Ciebie Panią z Sosnowca chętną na Sznapiego - dałam go na cafeanimal tylko z rozpędu z moim telefonem i trafił dziś do Metra więc jak będą dzwonić to będę podawać Twój - trzymam :kciuki: i jeszcze Pani z Bytomia będzie dzwonić Quote
Pianka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 dzięki:loveu: pani z sosnowca ma przyjechać w sobote, kazała sie zapisac w kartotece:p ps. przypomne, ze wszystkie psy są cały czas na cafeanimal na profilu schroniskowym:razz: iwona postaram sie dzisiaj coś ci wysłać. spike za TM [IMG]http://i26.tinypic.com/jrqogx.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Pianka']dzięki:loveu: pani z sosnowca ma przyjechać w sobote, kazała sie zapisac w kartotece:p ps. przypomne, ze wszystkie psy są cały czas na cafeanimal na profilu schroniskowym:razz: [/quote] mimo wszystko przepraszać nie będę że dałam to ogłoszenie :razz: dzwonił własnie jeszcze jeden Pan - podałam mu Twój nr telefonu - jaśli Sznapi już będzie miał dom to może zaproponuj innego psiaka bo Pana złapał za serce Sznapiś, ale nie zalezy mu na rasie - trzeba wykorzystywać okazje - trzymam :kciuki: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [B]2 pięknosci Saga 4 letnia niebieskooka i Nina 3 letnia brązowooka czekają na nowe domki Saga wesoła kontaktowa znająca podstawowe komendy natomiast Nina spokojna nieco nieufna ale równie kochana[/B] [URL=http://img338.imageshack.us/i/img9591.jpg/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7074/img9591.jpg[/IMG][/URL] Quote
sonikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A ja czekam na info o kaukazowatych :-) Quote
orpha Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jezaaaa znowu husky :( , a ja juz nie mam miejsca :placz: Quote
Pianka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='malawaszka']mimo wszystko przepraszać nie będę że dałam to ogłoszenie :razz: dzwonił własnie jeszcze jeden Pan - podałam mu Twój nr telefonu - jaśli Sznapi już będzie miał dom to może zaproponuj innego psiaka bo Pana złapał za serce Sznapiś, ale nie zalezy mu na rasie - trzeba wykorzystywać okazje - trzymam :kciuki:[/quote] dziękuje:loveu: dobrze by było, zeby jeszcze ci ludzie faktycznie przyjeżdżali jak obiecują. Zobaczymy co z tego wyjdzie [quote name='orpha']jezaaaa znowu husky :( , a ja juz nie mam miejsca :placz:[/quote] To wydawaj szybciutko Ksenie i wieziemy ci kolejnego:eviltong: [quote name='sonikowa']A ja czekam na info o kaukazowatych :-)[/quote] Zaraz bede wstawiac nowe psiaki. Tylko pozwól że moze zaczne od innego biedaka, zeby został zauważony. Moze jakis miłośnik rasy go wypatrzy i zorganizuje DT Quote
orpha Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 kto wie czy to nie bedzie szybciutko , tak sie zapowiada ... Quote
sonikowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='orpha']kto wie czy to nie bedzie szybciutko , tak sie zapowiada ...[/quote] Orpha :loveu: trzymam kciuki! Quote
orpha Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 narazie bede siedziec cicho zeby nic nie zapeszyc kurde najgorsze ze bede musiala potem wybrac tylko jedna z tych dwóch suń :( Quote
orpha Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 no to mam odpowiedź , psiak ktory jest kontaktowy da sobie rade i bedzie mnijsze ryzyko ze ktos stwierdzi ze nie , ten pies jednak nie. Moje zwierzyna psio0kocia jest pozytywnie nastawiona do innych istot wiec mysle ze w takich warunkach szybciej dojdzie do siebie , a troche doswiadczenia tez mam bo przeciez i Niya i Jaga tez byly w kiepskiej formie psychicznej ,ze o fizycznej juz nie wspomne:cool1: Quote
Nikus Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='orpha']no to mam odpowiedź , psiak ktory jest kontaktowy da sobie rade i bedzie mnijsze ryzyko ze ktos stwierdzi ze nie , ten pies jednak nie. Moje zwierzyna psio0kocia jest pozytywnie nastawiona do innych istot wiec mysle ze w takich warunkach szybciej dojdzie do siebie , a troche doswiadczenia tez mam bo przeciez i Niya i Jaga tez byly w kiepskiej formie psychicznej ,ze o fizycznej juz nie wspomne:cool1:[/quote] to co? odpalać maszynę?:evil_lol: Quote
sonikowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 orpha, to ty tym Dt bedziesz? :crazyeye: Dzielna kobitka z ciebie :-) ale sąsiadka to oszaleje jak czwartego huskyego zobaczy :cool3: Quote
orpha Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 czekajcie Ksenie wyadoptuje , mam kogos na oku i ktos ma na oku Ksenie ,ale zobaczymy narazie tfu tfu tfu , jak tylko Ksenia bedzie w noej chatce to bierzemy sie za Nine Ach amietajcie plizzz o doslaniu ksiazeczki Kseni , dziekuje :) Quote
orpha Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='sonikowa']orpha, to ty tym Dt bedziesz? :crazyeye: Dzielna kobitka z ciebie :-) ale sąsiadka to oszaleje jak czwartego huskyego zobaczy :cool3:[/quote] Sonikowa 5 spiakow w domu nie dam rady , za maly metraż i tu juz w gre finanse by mi sie wkradly :shake: , bo fizycznie i psychicznie bym ogarnela temat. Ale gram w lotka , hehe moje marzenie ?? miec ta zakichana kase i i urzadzic sobie wielkie DT dla hasiorow :evil_lol: Quote
eria Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 KIBIC ma ogłoszenia tu : psy.pl bono-polska.pl kupiepsa.pl gieldaogloszen.pl mojpupi.pl przygarnijzwierzaka.pl olx.pl gumtree.pl sprzedasz.pl Quote
Basia i Barni Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [U][B]HUSAR jest cudowny . co za oczy :crazyeye:[/B][/U] Czy on musi być na tym łańcuchu ? Musze koniecznie go poznać :razz: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Wątek naszych haszczaków [URL]http://www.dogomania.pl/threads/146183/[/URL] Quote
Pianka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Co za cisza:shake: [U][B]Ponowi ktoś ogłoszenie dla kozła? w sobote musimy zacząć wyjmowac psy z boksów:-( a ten kozioł zajmuje całe pomieszczenie:shake:[/B][/U] [IMG]http://i29.tinypic.com/30kazro.jpg[/IMG] Zbój została adoptowany dzisiaj, mam nadzieje, że tym razem nie wróci [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1425/img9419e.jpg[/IMG] Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 pianka zostal tylko ten jeden kozioł?? Quote
Pianka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='iwona213']pianka zostal tylko ten jeden kozioł??[/quote] tak jeden, i wieczorami bardzo płacze, biedny został sam a wokół otaczają go psy, które w większości z chęcią by go zjadły:mad: Quote
malawaszka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mam ogromną nadzieję, że Sznapi pojedzie jutro do nowego domku - trzymam :kciuki: Quote
Recommended Posts