Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwona213']wiem Pianka że szkoda dac psa do kojca ale pomyslałam ze w Waszej sytuacji to i tak lepsze niz upychanie psów na czas remontu, szczególnie że to duzy pies więc zagrożenie dla innych psów tez większe. Może źle myśle, jeśli nie chcesz wydać psa to rozumiem, też wolałabym super dom dla każdego psa... a nie kojec...[/quote]
tak wiem, dlatego napisałam, że pomyślimy co sie nadaje, bo nie wszystkie psy nadają sie do zamknięcia.
Najlepsze to byłoby te psy z bud, tylko na razie ich zdjęć nie mam.

[quote name='sonikowa']Pianka, a czy jakieś niufowate u was są?[/quote]
nie, ale mogą być coś ala kaukazy:cool3:

Posted

Pianka przekierowałam do Ciebie Panią z Sosnowca chętną na Sznapiego - dałam go na cafeanimal tylko z rozpędu z moim telefonem i trafił dziś do Metra więc jak będą dzwonić to będę podawać Twój - trzymam :kciuki:

i jeszcze Pani z Bytomia będzie dzwonić

Posted

dzięki:loveu:

pani z sosnowca ma przyjechać w sobote, kazała sie zapisac w kartotece:p

ps. przypomne, ze wszystkie psy są cały czas na cafeanimal na profilu schroniskowym:razz:

iwona postaram sie dzisiaj coś ci wysłać.

spike za TM
[IMG]http://i26.tinypic.com/jrqogx.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pianka']dzięki:loveu:

pani z sosnowca ma przyjechać w sobote, kazała sie zapisac w kartotece:p

ps. przypomne, ze wszystkie psy są cały czas na cafeanimal na profilu schroniskowym:razz:
[/quote]

mimo wszystko przepraszać nie będę że dałam to ogłoszenie :razz: dzwonił własnie jeszcze jeden Pan - podałam mu Twój nr telefonu - jaśli Sznapi już będzie miał dom to może zaproponuj innego psiaka bo Pana złapał za serce Sznapiś, ale nie zalezy mu na rasie - trzeba wykorzystywać okazje - trzymam :kciuki:

Posted

[B]2 pięknosci Saga 4 letnia niebieskooka i Nina 3 letnia brązowooka czekają na nowe domki

Saga wesoła kontaktowa znająca podstawowe komendy natomiast Nina spokojna nieco nieufna ale równie kochana[/B]

[URL=http://img338.imageshack.us/i/img9591.jpg/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7074/img9591.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='malawaszka']mimo wszystko przepraszać nie będę że dałam to ogłoszenie :razz: dzwonił własnie jeszcze jeden Pan - podałam mu Twój nr telefonu - jaśli Sznapi już będzie miał dom to może zaproponuj innego psiaka bo Pana złapał za serce Sznapiś, ale nie zalezy mu na rasie - trzeba wykorzystywać okazje - trzymam :kciuki:[/quote]
dziękuje:loveu: dobrze by było, zeby jeszcze ci ludzie faktycznie przyjeżdżali jak obiecują. Zobaczymy co z tego wyjdzie

[quote name='orpha']jezaaaa znowu husky :( , a ja juz nie mam miejsca :placz:[/quote]
To wydawaj szybciutko Ksenie i wieziemy ci kolejnego:eviltong:

[quote name='sonikowa']A ja czekam na info o kaukazowatych :-)[/quote]
Zaraz bede wstawiac nowe psiaki.
Tylko pozwól że moze zaczne od innego biedaka, zeby został zauważony. Moze jakis miłośnik rasy go wypatrzy i zorganizuje DT

Posted

no to mam odpowiedź , psiak ktory jest kontaktowy da sobie rade i bedzie mnijsze ryzyko ze ktos stwierdzi ze nie , ten pies jednak nie. Moje zwierzyna psio0kocia jest pozytywnie nastawiona do innych istot wiec mysle ze w takich warunkach szybciej dojdzie do siebie , a troche doswiadczenia tez mam bo przeciez i Niya i Jaga tez byly w kiepskiej formie psychicznej ,ze o fizycznej juz nie wspomne:cool1:

Posted

[quote name='orpha']no to mam odpowiedź , psiak ktory jest kontaktowy da sobie rade i bedzie mnijsze ryzyko ze ktos stwierdzi ze nie , ten pies jednak nie. Moje zwierzyna psio0kocia jest pozytywnie nastawiona do innych istot wiec mysle ze w takich warunkach szybciej dojdzie do siebie , a troche doswiadczenia tez mam bo przeciez i Niya i Jaga tez byly w kiepskiej formie psychicznej ,ze o fizycznej juz nie wspomne:cool1:[/quote]

to co? odpalać maszynę?:evil_lol:

Posted

czekajcie Ksenie wyadoptuje , mam kogos na oku i ktos ma na oku Ksenie ,ale zobaczymy narazie tfu tfu tfu , jak tylko Ksenia bedzie w noej chatce to bierzemy sie za Nine
Ach amietajcie plizzz o doslaniu ksiazeczki Kseni , dziekuje :)

Posted

[quote name='sonikowa']orpha, to ty tym Dt bedziesz? :crazyeye: Dzielna kobitka z ciebie :-) ale sąsiadka to oszaleje jak czwartego huskyego zobaczy :cool3:[/quote]
Sonikowa 5 spiakow w domu nie dam rady , za maly metraż i tu juz w gre finanse by mi sie wkradly :shake: , bo fizycznie i psychicznie bym ogarnela temat. Ale gram w lotka , hehe moje marzenie ?? miec ta zakichana kase i i urzadzic sobie wielkie DT dla hasiorow :evil_lol:

Posted

Co za cisza:shake:

[U][B]Ponowi ktoś ogłoszenie dla kozła?
w sobote musimy zacząć wyjmowac psy z boksów:-( a ten kozioł zajmuje całe pomieszczenie:shake:[/B][/U]

[IMG]http://i29.tinypic.com/30kazro.jpg[/IMG]

Zbój została adoptowany dzisiaj, mam nadzieje, że tym razem nie wróci
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1425/img9419e.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='iwona213']pianka zostal tylko ten jeden kozioł??[/quote]
tak jeden, i wieczorami bardzo płacze, biedny został sam a wokół otaczają go psy, które w większości z chęcią by go zjadły:mad: