Jagoda1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dawno nie byłam, Guciu, ale pamiętam... Quote
Jagoda1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='amelka0']A Guciu przytył,wypiękniał,jest taki szczęśliwy,aż mi się chce płakać gdy Go widzę i wiem,że to niestety dopiero połowa drogi..... Jak pies jest w hotelu,to choć gorsze warunki,to...mniej się przywiązuje(też się przywiązuje ale mniej)i jak pójdzie do domu,to jest szczęśliwy. Ale gdy pies jest na tymczasie,to niby lepiej ale gorzej,bo przecież on nie wie,że jest tu tylko na chwilę,zżywa się,pokocha ludzi i gdy musi odejsć do prawdziwego domku,to jest straszna rozpacz i tęsknota dla takiego psa.....(zresztą Ludziom Tymczasowym również jest ciężko)[/quote] Tak, to rzeczywiście trudne... Ale ten DT jest dla jego psychiki b. ważny. Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 tymczasy sa ciezkie...im dluzej tym ciezej sie pozniej rozstac,ale to wyjatkowa szansa dla poszarpanej psychiki, ukojenie dla bolesnej duszy...podstawa do otwarcia sie na milosc DS... Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Guciu wedrujemy na pierwsza po domek! Quote
Psiutka380 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 On taki ladniutki, nie takie pieski domek znalzły więc i na ciebie pora! Gucio HOP na pierwszą! Quote
Recommended Posts