Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam szkoły w Bydgoszczy lub trenera w okolicach Bydgoszczy.

Azor zupełnie mnie nie słucha. Nie wynika to z jego głupoty tylko z krnąbności. Dobrze wie kiedy go wołam ale jak nie ma ochoty to nie przychodzi:razz:

Postanowiłam się wiąć za niego w te wakacje, tylko że szkoly nie mogę poszukać:shake:

" class="ipsImage" alt="">

• 1 month later...
Posted

Też szukam czegoś. .ZK organizuje od zeszłego tygodnia szkolenie jesienne, lecz nie na mójportefl.. Pozatym conieco moja psina już umie.. Moze takie osobiste szkolenie zorganizowac w weekedny? Co nieco wiem i umiem, możnaby było razem poćwiczyć :razz: Moja suka amstaffa ma 11 miesiecy i wiadomo przydaloby sie cwiczenie w grupie psów..
Pozdrawiam

Posted

skontaktujcie sie z "Magdą i Sagą" ona prowadzi agility ze związku ale napewno zna i inne szkoły i penie wie mniej więcej jak kto szkoli, bo różne psy po różnych szkołach trafiają na treningi agility.

aNiOlEcEk
Pomysł z taką szkułką może być dobry, bo sama to praktykowałam, ale jeżeli wiesz tylko co nieco to czy dasz sobie radę z psami z problemami, pamiętaj o tym jak byście coś takiego zorganizowali.

Posted

Hej Saba!
Dzieki za info :) Wczoraj byłam na Bydgoskim Agility i się zafascynowałam!! Z początku myślałam, że asmtaff to za duży psiak na takie sporty ( nawet moja któa jest atletycznej budowy), ale po tym jak po torze poleciał rottek zmieniłam zdanie :razz:

Co do "szkółki" to napewno nie da sie mówić o jakimś profesjonalnm prowadzeniu, jam jest tylko zwykły człowiek :razz: który się interesuje praca z psem na tle posłuszeństwa ;) I jeżeli byliby chętni to takie małe prywatne treningki możnaby było popriwadzić. Zakres PT znam i tym co wiem moge podzielić się z innymi :D Przedewszystkim praca w grupie to zupełnie co innego jak ćwiczenie w domowym zaciszu..

Posted

My też wczoraj byłyśmy na zawodach ;)
Ten rottek to Zuza z warszawy. Jak nie mylę ras (bulowate zawsze mi się mylą :oops:) to amstaf biega i jest bardzo dobry, jest też bulterier. Nawet ciężkie psy trenują, problemy mają tylko duże olbrzymy :cool1: ale też trenują rekreacyjnie na niższych hopkach.

Magda właśnie organizowała te zawody tu jest link do tematu o tej imprezie będzie sporo fotek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75544&page=23