kasia.13 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Szukam szkoły w Bydgoszczy lub trenera w okolicach Bydgoszczy. Azor zupełnie mnie nie słucha. Nie wynika to z jego głupoty tylko z krnąbności. Dobrze wie kiedy go wołam ale jak nie ma ochoty to nie przychodzi:razz: Postanowiłam się wiąć za niego w te wakacje, tylko że szkoly nie mogę poszukać:shake: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Gosia&Fuks Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jeśli coś znajdziesz to proszę daj mi znać (możesz na maila: [email protected]) jestem w podobnej sytuacji (nie mogę znaleść żadnej szkoły)...:( Quote
Angel_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Też szukam czegoś. .ZK organizuje od zeszłego tygodnia szkolenie jesienne, lecz nie na mójportefl.. Pozatym conieco moja psina już umie.. Moze takie osobiste szkolenie zorganizowac w weekedny? Co nieco wiem i umiem, możnaby było razem poćwiczyć :razz: Moja suka amstaffa ma 11 miesiecy i wiadomo przydaloby sie cwiczenie w grupie psów.. Pozdrawiam Quote
dorplant Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 polecam http://www.vigor.p9.pl/ MM Królikowskich :lol: Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 skontaktujcie sie z "Magdą i Sagą" ona prowadzi agility ze związku ale napewno zna i inne szkoły i penie wie mniej więcej jak kto szkoli, bo różne psy po różnych szkołach trafiają na treningi agility. aNiOlEcEk Pomysł z taką szkułką może być dobry, bo sama to praktykowałam, ale jeżeli wiesz tylko co nieco to czy dasz sobie radę z psami z problemami, pamiętaj o tym jak byście coś takiego zorganizowali. Quote
Angel_ Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hej Saba! Dzieki za info :) Wczoraj byłam na Bydgoskim Agility i się zafascynowałam!! Z początku myślałam, że asmtaff to za duży psiak na takie sporty ( nawet moja któa jest atletycznej budowy), ale po tym jak po torze poleciał rottek zmieniłam zdanie :razz: Co do "szkółki" to napewno nie da sie mówić o jakimś profesjonalnm prowadzeniu, jam jest tylko zwykły człowiek :razz: który się interesuje praca z psem na tle posłuszeństwa ;) I jeżeli byliby chętni to takie małe prywatne treningki możnaby było popriwadzić. Zakres PT znam i tym co wiem moge podzielić się z innymi :D Przedewszystkim praca w grupie to zupełnie co innego jak ćwiczenie w domowym zaciszu.. Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 My też wczoraj byłyśmy na zawodach ;) Ten rottek to Zuza z warszawy. Jak nie mylę ras (bulowate zawsze mi się mylą :oops:) to amstaf biega i jest bardzo dobry, jest też bulterier. Nawet ciężkie psy trenują, problemy mają tylko duże olbrzymy :cool1: ale też trenują rekreacyjnie na niższych hopkach. Magda właśnie organizowała te zawody tu jest link do tematu o tej imprezie będzie sporo fotek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75544&page=23 Quote
Angel_ Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Saba, rzeczywiście po podpisie kojarze tego psiaka z czarną maską.. on brał udział?? Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 tak obie suki brały udział, tylko ta mała biegła tylko raz, a Fiona (ta o której mówisz) biegła 3 razy (no dobra 2 i kawałek :eviltong: ) Quote
Recommended Posts