Seaside Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 pewnie że zrobię - teściowa wyjechała wczoraj i w końcu za zaległe sprawy mogę się wziąść ;) Quote
magda z. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 super, tak sobie pomyśłałam, że moggłybyśmy poprosić Justynę żeby może u siebie w okolicy rozwiesiła:roll: Quote
Martka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [LEFT]tak zaufałam biorąc go na tymczas, ech... karcia i maszka całkowicie się odsunęły, a tak mnie zapewniały[/LEFT] Quote
magda z. Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nic się Martka nie martw, mam nadzieję, ze niedługo to już potrwa Quote
Seaside Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 dziewczyny ja ledwo wyrabiam z pracą :oops: Nie mam chwili żeby bazarki wystawić, ale naprawdę wywiąże się z tego plakaciku :oops: Quote
Seaside Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Niestety mój komputer nie wyrabia w wordzie dalej :( Poprosiłam agamikę o pomoc, jeśli nie to może w pracy coś sklecę, ale nie bardzo mam czas tam :oops: Quote
agamika Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 uuu, a tu juz nikogo nie ma:roll: , plakat zrobie postaram sie jeszce dzics cos sklecic, tylko troszka mało info o psiaku . Wiecie jak trafił do schronu? ok ile ma lat ? i szkoda ze takie małe fotki, wiem wiem maruda jestem :eviltong: a robiłyście ogłoszenia ma necie oprócz allegro? Quote
agamika Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 TO JEST PIERWSZA WERSJA: COŚ ZMIENIĆ? DOPISAĆ? NIE SKŁAMAŁAM GDZIEŚ PRZYPADKIEM? POPRZESUWAC COS? DODAC JESZCZE INNY NAMIAR? INNY TYTUŁ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e72d823bc4fc99a1.html Quote
Seaside Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 dla mnie bomba!!! - Aga :loveu: :loveu: :loveu: A co do ogłoszeń to Magda czarka w gazecie wrocławskiej wystawiała z tego co pamiętam :roll: Quote
agamika Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 taaa, a ja właśnie znalazłam kilka zjedzonych literek:roll: , poprawie to i podeśle Ci na meila w wersji jpg i wodra poprawione Quote
magda z. Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 agamika jesteś boska:loveu: :loveu: :loveu: Martka czy możesz też u siebie w okolicy porozwieszać? Quote
agamika Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jeszcze w nocy wrzuciłam go tu http://wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/45/13014245.html ale padł mi komp to nie miałąm jak napisać. meil jest do mnie podany bo nie chciałam tam tel wpisywać, ale moge wpisać jak chcecie. A i moze wrzucicie go jeszcze na łódzkie, katowickie i krakowskie kopiująt treść z mojego ? ja to dopirero wieczorem bede moghła zrobić, moze ktos moze szybciej. Quote
Martka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ślicznie, dziekujemy za plakacik. Ja mam wrażenie, że już wiem dlaczego Czarek ma taki apetyt. Myslę, że On ma zespół (niestety w tej chwili nie wiem jak to się pisze) przy, którym jest nadmierne pragnienie i łaknienie:-( Quote
Seaside Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Z bazarku będzie teraz jakieś 20 zł więc pójdzie na Czarka - dobre i parę groszy Quote
agamika Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 TRZY,AC MOOOCNO KCIUKI, !!! DOSTAŁAM MeiLA W SPRAWIE CZARUSIA!!@!!!!! zaraz podam tamtej pani tel , specjalnie na gumtree go nie dawałam. teraz włąsnie jej odpisuje na meila Quote
Seaside Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 trzymamy trzymamy :multi: :multi: :multi: - Aga ty to masz chyba szczęśliwą rękę :loveu: Quote
agamika Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To jest pierwszy meil od Pani Witam serdecznie Psina przecuda:)) Bardzo proszę o kontakt. Jestem z Wrocławia, ja i mój syn chcielibyśmy mieć zwierzaka do kochania :)) w kwietniu pożegnaliśmy naszego psiaka, który był z nami 12 lat. Pozdrawiam, niecierpliwie czekam na informację, czy nr telefonu. Zuzanna a to drugi wysłany zaraz po tamtym ...tak dla pewności, jeszcze raz wysyłam maila :-)) i czekam na informacje zwrotną dotyczącą CZARUSIA (chyba mnie faktycznie zaczarował) Quote
Seaside Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 nieźle się zapowiada :p Tylko czy ta Pani sobie zdaje sprawę z tego, że to psi staruszek? :( Quote
Recommended Posts