Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedzin jest bardzo dużo-już 70, dlatego tym bardziej potrzebne aktualne zdjęcia i namiary na tymczasową opiekunkę, bo ja o psiaku za dużo powiedzieć nie mogę. jamniki są popularne, więc szanse są. A im szybciej tym lepiej:razz:

Posted

[LEFT]Widzę, że syn mi wkleił tylko dwa zdjęcia, a ja zrobiłam więcej.
Poproszę, aby wgrał wszystkie.
Czaruś przeszedł strzyżenie, ledwo daliśmy radę. Bardzo był niezadowolony.
Potem była kąpiel.
Muszę znowu zwrócić uwagę, że Czaruś nie jest szorstkowłosy. Ma sierść miękką. I tak jak już wspominałam nie dowidzi, nie dosłyszy, nie reaguje na komendy. Ot taki spokojny staruszek. Nie lubi dotyku. Lubi spokój, dobrze zjeść, spać i spacerki, ale nie w deszcz.
Jeśli ma trafić do domku to muszą wiedzieć, że Czaruś nie wytrzymuje długo bez wyjścia na dwór.
Mój nr telefonu:
0-71/361-34-45

[/LEFT]

Posted

[quote name='Martka']

Widzę, że syn mi wkleił tylko dwa zdjęcia, a ja zrobiłam więcej.

Poproszę, aby wgrał wszystkie.
Czaruś przeszedł strzyżenie, ledwo daliśmy radę. Bardzo był niezadowolony.
Potem była kąpiel.
Muszę znowu zwrócić uwagę, że Czaruś nie jest szorstkowłosy. Ma sierść miękką. I tak jak już wspominałam nie dowidzi, nie dosłyszy, nie reaguje na komendy. Ot taki spokojny staruszek. Nie lubi dotyku. Lubi spokój, dobrze zjeść, spać i spacerki, ale nie w deszcz.
Jeśli ma trafić do domku to muszą wiedzieć, że Czaruś nie wytrzymuje długo bez wyjścia na dwór.
Mój nr telefonu:
0-71/361-34-45
[quote]

Dzięki Martka, a zachowuje się jak jamniol-mój poprzedni psiak miał takie same zagrywy-deszcz powodował, że wytrzymywał o wiele dłużej ze spacerem, tylko rano przychodził się głaskać-bo spacer trzeba było sobie załatwić;)w ciągu dnia nie dawał się dotknąc, a na 2 miesiące przed odejściem pogryzł sąsiadkę-chciała go pogłaskać, a on przecież na swoim fotelu odpoczywał:diabloti:

Posted

Seaside napisał(a):
Pustką tu wieje :( Jak allegro??

Za 2 dni kończy się aukcja, wtedy w nowej dopiszę o nim więcej informacji i wkleję nowe foty:roll: Wejść ma sporo, ale nikt się nie kontaktował:(