magda z. Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Odwiedzin jest bardzo dużo-już 70, dlatego tym bardziej potrzebne aktualne zdjęcia i namiary na tymczasową opiekunkę, bo ja o psiaku za dużo powiedzieć nie mogę. jamniki są popularne, więc szanse są. A im szybciej tym lepiej:razz: Quote
Seaside Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 No to teraz najważniejsze info :razz: I namiary!! Quote
Martka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [LEFT]Widzę, że syn mi wkleił tylko dwa zdjęcia, a ja zrobiłam więcej. Poproszę, aby wgrał wszystkie. Czaruś przeszedł strzyżenie, ledwo daliśmy radę. Bardzo był niezadowolony. Potem była kąpiel. Muszę znowu zwrócić uwagę, że Czaruś nie jest szorstkowłosy. Ma sierść miękką. I tak jak już wspominałam nie dowidzi, nie dosłyszy, nie reaguje na komendy. Ot taki spokojny staruszek. Nie lubi dotyku. Lubi spokój, dobrze zjeść, spać i spacerki, ale nie w deszcz. Jeśli ma trafić do domku to muszą wiedzieć, że Czaruś nie wytrzymuje długo bez wyjścia na dwór. Mój nr telefonu: 0-71/361-34-45 [/LEFT] Quote
magda z. Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='Martka']Widzę, że syn mi wkleił tylko dwa zdjęcia, a ja zrobiłam więcej. Poproszę, aby wgrał wszystkie. Czaruś przeszedł strzyżenie, ledwo daliśmy radę. Bardzo był niezadowolony. Potem była kąpiel. Muszę znowu zwrócić uwagę, że Czaruś nie jest szorstkowłosy. Ma sierść miękką. I tak jak już wspominałam nie dowidzi, nie dosłyszy, nie reaguje na komendy. Ot taki spokojny staruszek. Nie lubi dotyku. Lubi spokój, dobrze zjeść, spać i spacerki, ale nie w deszcz. Jeśli ma trafić do domku to muszą wiedzieć, że Czaruś nie wytrzymuje długo bez wyjścia na dwór. Mój nr telefonu: 0-71/361-34-45 [quote] Dzięki Martka, a zachowuje się jak jamniol-mój poprzedni psiak miał takie same zagrywy-deszcz powodował, że wytrzymywał o wiele dłużej ze spacerem, tylko rano przychodził się głaskać-bo spacer trzeba było sobie załatwić;)w ciągu dnia nie dawał się dotknąc, a na 2 miesiące przed odejściem pogryzł sąsiadkę-chciała go pogłaskać, a on przecież na swoim fotelu odpoczywał:diabloti: Quote
Seaside Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Mam nadzieję, że znajdziemy dobry domek :) Quote
magda z. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a może w tytule wątku wcisnąć że prawie jamnik, może ktoś od jamnioli wypatrzy:roll: Quote
magda z. Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Seaside napisał(a):Pustką tu wieje :( Jak allegro?? Za 2 dni kończy się aukcja, wtedy w nowej dopiszę o nim więcej informacji i wkleję nowe foty:roll: Wejść ma sporo, ale nikt się nie kontaktował:( Quote
Martka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [LEFT]No tak, z gęby to On ładny, tylko wiek ma nieodpowiedni. [/LEFT] Quote
magda z. Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ja tam myślę, zę znajdzie się ktoś kto go zaadoptuje:razz: Teraz aukcję dopracuję:cool3: Quote
magda z. Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ja dzisiaj poprawiam aukcję i zaraz wrzucam:) Quote
magda z. Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ja mam pytanie, czy ktoś mu dawał ogłoszenie do wyborczej? Quote
Seaside Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 :shake: :oops: :shake: :oops: - ja nie :oops: :shake: :oops: Quote
Seaside Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Ja wysyłałam kiedyś Tosi i Trusi ale niec się nie ukazało :-( :shake: Quote
magda z. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a możesz mi podać maila? Ja coś napiszę, trzeba próbować, czasu coraz mniej Quote
Seaside Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Zgapiłąm się :oops: Już daję: [email protected] Quote
Recommended Posts