Tessa13 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Wydarzenie Mango i Czajki :) https://www.facebook.com/events/371296233080214/ Quote
Romka Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 I ogłoszenie Mango w końca maja w lokalnej gazecie: Ogłoszenie wolontariuszek koła LEON Quote
Romka Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 No może jednak wejdę do stawu... ...z Kropką to się nawet nie boję... Poznikały wszystkie cudne zdjęcia Mango autorstwa DogAngel!!!! Quote
UBOCZE Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Dlaczego ktoś wątkowi Mango postawił w ocenach jedynkę? Co zawinił mu ten psiak? 1 Quote
Romka Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Od sierpnia nic nie pisałam na wątku ale tak naprawdę wszystko dzieje się tu: https://www.facebook.com/events/371296233080214/ Na wydarzeniu Mango i Czajki,które założyły Tessa i Kropka. Dziś rano Mango i Czajka pojechały do domu pod Kościan,niedaleko Poznania.Tessa oraz Kropka z mamą zawiozły psiaki do domu. Dom w lesie,leśniczówka.Koty,kozy,mała suczka.Rodzina z dwójką dzieci.Psiaki będą mieszkały w budach na podwórku z możliwością wejścia do domu. Domek sprawdziło nam Stowarzyszenie Inicjatywa dla Zwierząt oddział w Wolsztynie.DZIĘKUJEMY! Jeszcze się nie cieszymy,nie wiemy jak zadomowią się nasze psiaki w domu.Obydwa są wycofane i boimy się,żeby nie chciały uciekać z nowego miejsca.Mała suczka jest bardzo zazdrosna.Dzwonimy do domku i pytamy.Paradoksalnie mniej bojażliwy jest Mango. Kropka i Tessa pewnie napiszą coś więcej,póki co pełne wrażeń wracają do domu. Choć mamy mnóstwo wątpliwości,nie mogłyśy nie skorzystać z propozycji adopcji dwóch zaprzyjaźnionych psiaków do jednego domu. Trzymajcie kciuki za powodzenie tej adopcji. Quote
Romka Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 Psiaki pojechały do domu i po dwóch tygodniach wróciły. Non stop uciekały z domu, i w trosce o ich bezpieczeństwo,postanowiłyśmy,że wrócą do domu i Czajka ,i Mango.Do zwiedzania okolicy,prowokowała Czajka,bo to ona w tym psim tandemie była mniej lękliwym psem.Mango,jak zawsze,akceptował wszystko co zaproponowała Czajka.Psiaki zawsze wracały do domu i czekały pod domem,ale ciągłe ucieczki były dla nich niebezpieczne. Cztery dni przed wigilią psiaki wróciły do schroniska. Tessa i Kropka,zajęły się akcją ogłoszeniową.Dziś sprawdzamy domek dla Czajki w Łazach pod Częstochową i już wiemy,że jest to bardzo fajny domek.W bloku,mama z dwójką dzieci .Obok mieszkają rodzice.w domu zawsze były psiaki dużych ras:owczarki,dobermany,wszystkie dożywały starości.Cała rodzina tęskni za kolejnym psem.W domu,także kot,ale Czajka nie goni kotów.Pani wypatrzyłą Czajkę na fb i postanowiła ją adoptować. A Mango,po miesiącu od powrotu do schroniska,pojechał do domu pod Kościan czyli wrócił do tego samego domu.Pani przyjechała do schroniska i ...adoptowała Mango.Wraz z Mango do domu pojechał Bąbelek z tego wątku: Było to dla nas zaskoczenie! Tessa,dostała z domku Mango takie zdjęcia: Pychol chyba spokojny. Mam nadzieję,że to będzie twój domek psiaku i będą cię kochać... Pozostaje mi tylko zmienić tytuł wątku Quote
Tessa13 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Dostałam filmik z domu Mango. Myślę, że psiak się zadomowiły i otworzył. Pychol ma uśmiechnięty :) Quote
Tessa13 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Zabawa z Bąblem. Maluch chodzi za Mango jak cień!<3 Quote
Recommended Posts