Pegaza Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 OO cześć Anusia:p i lece zrobić sobie tosty papa Quote
Anusia & Alutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Pegaza']OO cześć Anusia:p i lece zrobić sobie tosty papa[/QUOTE] Tak to sie teraz nazywa? :evil_lol: Umarlabym jakbym cos teraz zjadla. Czesc Dario-Ewo :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='fidelek2']To co będziesz jadać zamiast niego? Jakieś ciemne chrupkie pieczywo...? :roll:[/QUOTE] Nic, żadnego pieczywa, noooo ewentualnie to chrupkie z Wasy, albo ryżowe :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='madziasto4']Nic, żadnego pieczywa, noooo ewentualnie to chrupkie z Wasy, albo ryżowe :razz:[/QUOTE] Ojej. Ja zamierzam sie na ciemne przerzucic. Najzdrowsze chyba razowe co? Quote
madziasto4 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Chyba tak, razowe.. Ale ja nawet wolę razowe od białego :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dobra Madzko, idem se. Jutro czeka nas ciezki dzien :shake: O 16 pelny scisk kciukow prosze. Dobranoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tak se rano przyczlapalam. Z kawusia. Quote
Kasia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć Anusia :loveu: Normalnie nie poznałam Darii-Ewy! Zafundowała se nowy komplecik i se pomyslałam, że nowy Człowiek zawiatał do Waszej galeryjki :lol: A to ino nasza 'stara' Daria-Ewa :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='fidelek2']Cześć Anusia :loveu: Normalnie nie poznałam Darii-Ewy! Zafundowała se nowy komplecik i se pomyslałam, że nowy Człowiek zawiatał do Waszej galeryjki :lol: A to ino nasza 'stara' Daria-Ewa :loveu:[/QUOTE] Czesc Kasiu. Co racja to racja. Zeby to chociaz Marek-Adam byl ale nieee :shake: To nasza stara Daria-Ewa... Quote
Aga76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry :loveu: ślicznym Paniom :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry :grins: jestem skobry :grins: Quote
Pegaza Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cze Anusia:p ano se fundłam jesienny baner :cool1: oj dzis ta pogoda żle wpływa na mój stan umysłu:roll: pozdrowienia od ........:lol: Quote
PositiveThought Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cze Anuśka :grins: ja na Wasa wogle jestem. i i tak grubam. ale biegam i roweruję :grins: a co do bannerków to na początku nie poznałam co Ty Dario-Ewo masz na tym awatarze :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czesc Wam. Bez humoru żem. Test jakis kosmos, wogole inny egzaminator. Alcia ma splaszczona tchawice i jeszcze powiekszone serduszko. Ryczec mi sie chce jak diabli. Quote
madziasto4 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dostało maleństwo jakieś leki w związku z tym? Przytul mocno małą.. Anusia, głowa do góry, noo! Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Nic nie dostala. Tylko nr do psiego kardiologa we wro. I ma sie nie przemeczac. Quote
Aga76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Wam. Bez humoru żem. Test jakis kosmos, wogole inny egzaminator. Alcia ma splaszczona tchawice i jeszcze powiekszone serduszko. Ryczec mi sie chce jak diabli.[/quote] O żesz, Anusia :glaszcze::calus::glaszcze: Quote
Pegaza Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Anusia to przykre:-( biedactwo Alutkowe:glaszcze: będzie dobrze :glaszcze: Soma była juz jedna łapka za TM i wyszła z tego, tylko zeby trafic na weta dobrego:roll: Trzymam kciuki:calus: a moge spytac o ta tchawice jakie miała objawy? już kiedyś coś pisalismy na ten temat ale zapomniałam:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wszystko jest w porządku. Ten numer to chyba gdyby coś sie dzialo tfu tfu. Tez do konca nie wiem dokladnie, bo mama mi niedawno powiedziala, jak wrocilam z wro. Chyba nie chciala mnie przed egzaminem stresowac. Rodzice byli rano z Alusia bo nie wiedzialam ile to zajmie. Jestem wykonczona. Dobrze ze dzisiaj nie ma wynikow, bo to by mnie chyba dobilo. Ide do lozeczka :bye: Quote
PositiveThought Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o ja Cię sunę. biedna Alutka i Anusia :calus: mimo wszystko miłego dnia życzę... Quote
Aga76 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Anusia, oby wtorek był lepszy i jaśniejszy :happy1: Quote
Kasia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Biedactwo malutkie :glaszcze: Anuś, wszystko będzie dobrze bo musi być!!! Nie ma innej opcji ;) Pozdrawiamy cieplutko i życzymy miłego wtorku :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dobry! Wynikow dalej nie ma. Moj zoladek ledwo to wytrzymuje. :-( Alusia bawi sie z Borysem. Zaraz zamawiamy duuuugą smycz flexi 8m :) Ma miec duzo spacerow, ale nie szalec za bardzo wiec ogrodowe zabawy trzeba ograniczyc. Dzisiaj wymaz powinien dotrzec do weta wiec zobaczymy co w tym gardelku siedzi. pozdrawiamy :bye: Quote
Recommended Posts