Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Pegaza']Anusia trzeba prawdzie spojrzeć w oczy na żywo tylko on jest osiągalny dla mnie, Tobie pozostaje fotka :eviltong: :cool1: a ten "yhm" no mogesz se też zamówić przez internet no problem:evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Phiiiii. Kto to wie dla ilu kobiet jest na zywo osiagalny :roll: Ty lepiej nie czekaj na foty Torkowe tylko lec do łoża stopy masowac... Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 wierz mi że wiem:cool1: stopy to ja mam masowane:p dobra chyba nie czekam na tego Torka:p w takim razie dobranoc :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tiaaa, czuja np jak sie im na papelusz nadepnie. A wiecej to chyba nic :roll: No moze jak wewera nadgryza... Zostaje on, ja juz nie mam sily kombinowac... EDIT: Buahahaha "papelusz" :roflt:[/QUOTE] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Jesteś najlepszym polepszaczem humoru jakiego znam :grins: Quote
Aga76 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cze Anusia, [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] nowy avatarek jest super! Quote
Kasia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ja nie wiem jak ta Daria-Ewa może Cie tak torturować tymi obfoconymi Markami-Adamami... Z tym trza coś zrobić!!! Avatar fajowejszyn :loveu: A tak krzyczałaś na mnie... Cze sobotnio, weekendowo :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='madziasto4']:megagrin: :megagrin: :megagrin: Jesteś najlepszym polepszaczem humoru jakiego znam :grins:[/QUOTE] Madzka [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG] [quote name='Aga76']Cze Anusia, [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] nowy avatarek jest super![/QUOTE] Dzien dobry Agus! Co taka zaspana? Weekend mamy :grins: [quote name='fidelek2']Ja nie wiem jak ta Daria-Ewa może Cie tak torturować tymi obfoconymi Markami-Adamami... Z tym trza coś zrobić!!! Avatar fajowejszyn :loveu: A tak krzyczałaś na mnie... Cze sobotnio, weekendowo :multi:[/QUOTE] Czesc Kasiu :loveu: No, Twoj tez jest fajowy. Uwielbiam Fidlstego lapki :loveu: Nameczylam sie troche ale rozszyfrowalam, ze dgm przyjmuje tylko pliki JPG :razz: Jestesmy. Ja, kawusia i ja. Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cze:loveu: avatarek kolorowy sliczniutki:p wszem i wobec oznajmiam że więcej NIGDY fotek Adama-Marka na dogo:p ani wzmianki o nim:roll: ;) nie będe męczyć biednej Anusi:glaszcze: ;) pozdrowienia ide pracować....:bye: Quote
Anusia & Alutka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Pegaza']Cze:loveu: avatarek kolorowy sliczniutki:p wszem i wobec oznajmiam że więcej NIGDY fotek Adama-Marka na dogo:p ani wzmianki o nim:roll: ;) nie będe męczyć biednej Anusi:glaszcze: ;) pozdrowienia ide pracować....:bye:[/QUOTE] Co za gupoty jakies! Foty Adama mię nie mecza, wrecz przeciwnie ;) Czesc Dario-Ewo. Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć Anusia [IMG]http://foolstown.com/sm/crazy.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Umieraaaaaaaaaam!! Czesc Madzka :mdleje: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nie umieraj :glaszcze: Niedługo znowu sobie zrobisz dietę, zobaczysz, szybko zleci :glaszcze: :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej Anusia:p jakiś konkretny powod masz żeby zejść z tego padołu?:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='madziasto4']Nie umieraj :glaszcze: Niedługo znowu sobie zrobisz dietę, zobaczysz, szybko zleci :glaszcze: :eviltong:[/QUOTE] Hy hy Ty to pomysly masz... [quote name='Pegaza']Hej Anusia:p jakiś konkretny powod masz żeby zejść z tego padołu?:eviltong:[/QUOTE] Taaak. Cem sie napic soczku. Zjesc surowke. Chce witamin!!!1 Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 i to tylko z powodu braku witamin jesteś taka oklapła?? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='madziasto4']i to tylko z powodu braku witamin jesteś taka oklapła?? :hmmmm:[/QUOTE] Jak to tylko? Wiesz Madzka jakie to wyczerpujace? Zaraz klade sie spac a na sniadanko szklanica soku :loveu: No moze jeszcze na Cichopki popacze. Quote
Anusia & Alutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dzien dobry jestem! Ja, kawusia i ja. I kawalątek drożdżówki :multi: :cunao: :sweetCyb: Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Już po diecie i dalej tak skormniasto ...? :roll: Ino kawalątek drożdżówki... Oglądałaś Cichopki? Zajęły 4 miejsce, nawet nie tak źle ;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nooo kochana. Trza sie pilnowac. A Cichopki mieli to miejsce tylko dlatego ze Polakow w calym swiecie mnostwo :evil_lol: Moimi faworytami byli Niemcy, Austriacy, a Finowie dla mnie :shake: Quote
Aga76 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Co to są Cichopki? buu Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/971.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jak dla mnie Finowie też :shake: Stawiałam na Holandię!!! Quote
PositiveThought Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 cze Anuś, u Ciebie tu gwarno jak w klubie jakimś :roll: ale przeczytłam. tylko fotek mało. właściwie wogle. Quote
madziasto4 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cześć Anusia...:multi: A ja sobie postanawiam nie jeść chleba od jutra... Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To co będziesz jadać zamiast niego? Jakieś ciemne chrupkie pieczywo...? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Oooo czlowieki [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] Czesc Czlowieki!!! Quote
Recommended Posts