Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='madziasto4']Ach to na zębach...to z Masterem mam to samo, za tydzień mniej więcej mamy się zgłosić na usuwanie kamienia właśnie. Wet też nam zasugerował, że kamień, bakterie moga być przyczyną tych ostatnich kłopotów żołądkowych u Mastera :roll:[/QUOTE] Wszystkiemu winien kamień... Ciekawe czy za inflacja tez stoi kamien... Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 kamień też winien popsutej pralce, niedobrej wodzie w czajniku[u mnie to strasznie twarda woda w kranie] i wybitej szybie. a w epoce którejśtam to najlepsze narzędzie było. Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Ale dziwne. Pierwsze słyszę, że taki kamień może powodować takie dolegliwości:roll: Trzymamy łapki za powrót do zdrowia! To kiedy wpadasz do Koszalinka? [QUOTE]kamień też winien popsutej pralce, niedobrej wodzie w czajniku[u mnie to strasznie twarda woda w kranie] i wybitej szybie. a w epoce którejśtam to najlepsze narzędzie było.[/QUOTE] Hahahahahahaha! Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Przynajmniej zainteresowanie problemem jest. Alicja malutka :calus:i zmęczona Anusia :calus: Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 trzymam kciuki za Alutke:thumbs: Anusia a u was w mieście nie ma takich Adamów?:eviltong: mój to juz zuzyty staly gzib:eviltong: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 hihihi, znów gzibnia teraz to się mówi doświadczony :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 wiecie co byliśmy dziś w Ikea i nie uwierzycie co Marek-Adam kupił:cool1: fotke zaprezentuje w sobote bo trzeba to zamontować a prędzej nie da rady:roll: boje się, że z tego łoża juz nie wyjde wcale:evil_lol: doświadczony hihi Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Rozbudziłaś fantazje... co tu się będzie działo do soboty :roll: ulalala hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']kamień też winien popsutej pralce, niedobrej wodzie w czajniku[u mnie to strasznie twarda woda w kranie] i wybitej szybie. a w epoce którejśtam to najlepsze narzędzie było.[/QUOTE] Taaa tu masz Be calkowita racje. A epoka no to byla kamienia łupanego. [quote name='Magda_Miki']Ale dziwne. Pierwsze słyszę, że taki kamień może powodować takie dolegliwości:roll: Trzymamy łapki za powrót do zdrowia! To kiedy wpadasz do Koszalinka? [/QUOTE] Czesc Modzie :grins: Se wpadniem, jak siostre tam wyslem. [quote name='Aga76']Przynajmniej zainteresowanie problemem jest. Alicja malutka :calus:i zmęczona Anusia :calus:[/QUOTE] Agus, na odwroy. Anusia malutka, Alicja zmeczona. Nie dosc ze tyle emocji z wetem, to jeszcze z Sindusia. Atka jutro foty :razz: [quote name='Pegaza']trzymam kciuki za Alutke:thumbs: Anusia a u was w mieście nie ma takich Adamów?:eviltong: mój to juz zuzyty staly gzib:eviltong:[/QUOTE] Oooch! znalazlam ideal... Doswiadczony, w kwiecie wieku... Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Anusia a ile dajesz?bo nie doszliśmy do kwestii materialnej :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Pegaza']Anusia a ile dajesz?bo nie doszliśmy do kwestii materialnej :eviltong:[/QUOTE] Co prosze? Chyba ile Ty dajesz :roll: W koncu to ja Cię mam odciazac... :cool1: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mamona :loveu: mamona :loveu: mamona :loveu: Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 momento sama zaproponowałaś a więc ja dobry duszek się zgadzam ale nic darmo :eviltong: ile dajesz bo jeszcze chwila i się rozmysle:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Pegaza']momento sama zaproponowałaś a więc ja dobry duszek się zgadzam ale nic darmo :eviltong: ile dajesz bo jeszcze chwila i się rozmysle:cool1:[/QUOTE] Ja żądam aby do rozmowy wlaczyl sie zainteresowany. Oj... bo zrobie tak, ze znajde kogos kto Cie wykupi, Adam sprzeda, a ja myk podmianka :razz: [COLOR="PaleTurquoise"]Hop siup zmiana dup.[/COLOR] Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siedzę i rżę , hihihi, piękne teksty [COLOR=PaleTurquoise]Idę śpiochać, papatki.[/COLOR] Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 zainteresowany ogląda tv a ja go nie wpuszcze chyba że se kupi drugi komp albo do kawiarenki i se zaloguje na swój nick:eviltong: kombinatorka:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Agusiu to ja tego, zycze kolorowych snow. Co do imienia byloby mi latwiej gdybym zobaczyla twarz delikwenta. To Dario-Ewo ja tez se pojde i bedziesz zmuszona isc do lozka. Do Adama! Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 nie no idą juz spać jak ja dłużej dziś moge to one spać:razz: Anusia a dziś moge hihi :cool1: w takim razie dobranoc i kosmatych życze:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No. I wlasnie natenczas ide spac, bo juz mi uda marzna a to znaczy ze jest albo zima, albo bardzo zmarzlam bez zimy. Buziaki :buzi: [COLOR="PaleTurquoise"]dla Adama[/COLOR] Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ello i Adam nadaje z kawiarenki:) no i niestety niezdazylem sie dogadac z kobietami co do ceny a szkoda bo moglo byc tak goraco:P pozdro do znowu kiedys tam juz niedlugo za lat swietlnych kilka Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Co do imienia byloby mi latwiej gdybym zobaczyla twarz delikwenta. [/quote] Upsss, z twarzą delikwenta jest mały problem, szram się facet nabawił okrutnych, w walce o względy niewiasty stracił już nos i oczy :roll: Oj krótko się cieszył młodzieńczym wyglądem, człowiek po przejściach... Dzień dobry :loveu: brrr Quote
Anusia & Alutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Pegaza']ello i Adam nadaje z kawiarenki:) no i niestety niezdazylem sie dogadac z kobietami co do ceny a szkoda bo moglo byc tak goraco:P pozdro do znowu kiedys tam juz niedlugo za lat swietlnych kilka[/QUOTE] Mon Dieu! Toz to sam Marek-Adam zaszczycil me progi. [COLOR="PaleTurquoise"]Ciekawe czy w stroju Adama...[/COLOR] [quote name='Mona4']gdzie wy uciekacie spiochy:lol:[/QUOTE] Mona wczoraj ciezki dzien byl. A Ty zamiast wypoczywac, to po nocach w monitor patrzysz??? :mad: [quote name='Aga76']Upsss, z twarzą delikwenta jest mały problem, szram się facet nabawił okrutnych, w walce o względy niewiasty stracił już nos i oczy :roll: Oj krótko się cieszył młodzieńczym wyglądem, człowiek po przejściach... Dzień dobry :loveu: brrr[/QUOTE] Dzien dobry. Oj buuu. Ciezko bedzie w tej sytuacji... EDWARD! Tak jak ten nozycoreki. Tez mial szramy na twarzy... Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cze:p na chwile zejde z kompa to już mnie podsiada:mad: oświadaczam, że kare ma Adam na kompa, nie wejdzie tu i basta:eviltong: buziole dla Adama a dla nas nic phi:obrazic: miłego dnia:loveu: Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedny Marek-Adam kara go sroga spotkała Quote
Recommended Posts