Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/56BE7A6.gif[/IMG] hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']musi się udać Anusiu koniecznie. a co do Męża Adama ja też ciekawa jestem :p o żesz w mordkę. skończył się keczup... masz Anusia?[/QUOTE] Keczupu Ci u mnie dostatek. Helmans łagodny. A maz Adam wyleguje sie kilka stron wczesiej, widzialas Be? Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 pewnie że widziałam. to kapkę poproszę na talerzyk, bo już kończę. Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']pewnie że widziałam. to kapkę poproszę na talerzyk, bo już kończę.[/QUOTE] A co źres? Maniu cala butle [IMG]http://www.bizpol.com.pl/sklep/images/hellmans_ketchup_lagodny.jpg[/IMG] Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 a grzaneczki :grins: [COLOR=PaleTurquoise]i wcale nie powiem, że dlatego, że chleb był stary[/COLOR] z talerzyków to ja lubię tylko chińską porcelanę :p Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Grzaneczki fajna sprawa. szczegolnie spalone na patelni. mniam! Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ja to se jeszcze tościki ze serem i szyneczką ze starego chliba robię. jak mnie sie chce to w piekarniczku a jak nie to tak na szybciora w mikrofalówce :grins: Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Aga76']Chcę grzankę, chcę tosta - Be daj jeść![/QUOTE] Be nakarmi, Be ugotuje... z piekarnika czy z tostera? serek edamski czy masdamer? z pomidorkiem czy keczupem? z szyneczką czy suchą kiełbasą? Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sysko jedno, nie będę wybredna, tylko daj :modla: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ladne mam to se przewracam, a co?[/QUOTE] Chciałam napisać moją odpowiedź, która już dzisiaj padła zresztą, nie na poziomie jak to określiłaś, ale zrezygowałam:p Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ide se! Jedziemy pozniej do weta. Czymac kciuki!! Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Agusiu, dla ciebie talerz grzaneczek. kwalątek camemberta jeszcze dorzuciłam dla smaku, może być? a na obiad serwuję pomidorowy z bazylią... Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 To jak już se wrócisz, to chcę widzieć po pierwsze- fotki Alicji po drugie- wieści od weta, wyłącznie dobre Quote
PositiveThought Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ide se! Jedziemy pozniej do weta. Czymac kciuki!![/quote] trzymamy mocnooo :calus: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']Agusiu, dla ciebie talerz grzaneczek. kwalątek camemberta jeszcze dorzuciłam dla smaku, może być? a na obiad serwuję pomidorowy z bazylią...[/quote] Ooo, Be wdzięczna jestem za to przyjęcie [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36312.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jesteśmy. To tak. Wet jak zobaczyl gardlo to sie za glowe zlapal. Powiedzial, ze w pon trzeba zrobic wymaz i nie chcial podawac lekow. Pozniej jednak stwierdzil, ze poda, bo jeszcze sie pies udusi... Dowiedzialam sie ze ma wielki kamien, czego nikt /czytaj: nasz wet/ nigdy nie mowil i mozliwe ze pod kamieniem siedzi jakas paskuda. Jestem padnieta. Quote
Pegaza Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hej:p ooo kamień niby gdzie ten kamień?:roll: kamień to na zębach jest Anusia szkoda że za daleko mieszkasz:eviltong: wypozyczyłabym Adama:eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A co to za ustrojstwo się Alutki czymie:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Pegaza']Hej:p ooo kamień niby gdzie ten kamień?:roll: kamień to na zębach jest Anusia szkoda że za daleko mieszkasz:eviltong: wypozyczyłabym Adama:eviltong:[/QUOTE] Alez Dario-Ewo, o kilometry to sie nie martw. Ja se przyjade, wezme, a pozniej odwioze, no problem. Zreszta to wcale nie tak daleko :shake: [quote name='Mona4']witam milutko:lol:[/QUOTE] Witamy Mona :bye: [quote name='madziasto4']A co to za ustrojstwo się Alutki czymie:shake:[/QUOTE] Kamien na zebach wlasnie. I pod tym kamieniem moga siedziec bakterios wywolujace te zapalenia. Musimy to to usunac i sie zobaczy co dalej. Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ach to na zębach...to z Masterem mam to samo, za tydzień mniej więcej mamy się zgłosić na usuwanie kamienia właśnie. Wet też nam zasugerował, że kamień, bakterie moga być przyczyną tych ostatnich kłopotów żołądkowych u Mastera :roll: Quote
Recommended Posts