Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry

oko ryby [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSocchionero2.gif[/IMG] hihihi

Obiadek niczego sobie, Anusia jak niedziela mija, jak się czujesz?

Posted

Witam póżną porą:razz:
śliczna ta dziewczynka:p taka do schrupania:loveu:
a dlaczegoż Anusia się katuje dietą?:-o

a ja od razu wiedziałam że to sypka papryka:cool1:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Czesc dziewczyny.
Czuje sie dobrze.
Dzisiaj odwiedzilam mame Oliwki bo ma wielki problem.
Jednym slowem zalamka :shake:

:comp26:[/quote]

Anusia, Anusia !!!

Posted

Dooobry :grins:

Siedzem i pije sniadanko ;)
Samopoczucie super!

A co do Magdy, to jej mama ma raka z przerzutami.
Mloda kobieta, ma 40 lat.
Miala kilka chemii, teraz wypisali ja ze szpitala, bo leczenie nie przynosi efektow.
Kazali sie zglosic za 3 miesiace i brac srodki przeciwbolowe- czyli nic konkretnego nie powiedzieli.
A ona ma male dzieci, najmlodsze nie ma roczku, pozniej pieciolatek, osmiolatek...
Magda jest zalamana, a jeszcze cudowna rodzinka wyciaga łapska po najmlodsze dziecko :shake:

Posted

Mogą, oczywiście że tak, ale co z tego.
Wszyscy chcą zabrać tego maluszka. I tylko jego :roll:
To co ta kobieta ma sobie myslec?
Jak ona ma wierzyc w to bedzie zdrowa, skoro "rodzinka" postawila na niej krzyzyk.
Powiedziala ze zadnego ze swoich dzieci nie odda.
I dobrze! Niech se zrobia cwaniaki!!

Posted

Czesc Kamilko!
Ta cala sytuacja to koszmar jakis.
Ale caly czas wierze ze bedzie dobrze, musi byc.

Sluchajcie, Ala znowu ma chore gardelko, migdal powiekszony, ja juz nie wiem co mam robic! Jedziemy jutro do weta innego, w innym miescie. Niech on cos poradzi bo chyba zwariuje!

Posted

[quote name='Mona4']:lol: piekna Alicja i kot w butach z basniowej krainy:evil_lol: sliczne sa[/QUOTE]

Mona :loveu:
Dziekujemy za odwiedzinki i mile slowa [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif[/IMG]
Mam nadzieje ze wracasz do zdrowka :)

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Czesc Kamilko!
Ta cala sytuacja to koszmar jakis.
Ale caly czas wierze ze bedzie dobrze, musi byc.

Sluchajcie, Ala znowu ma chore gardelko, migdal powiekszony, ja juz nie wiem co mam robic! Jedziemy jutro do weta innego, w innym miescie. Niech on cos poradzi bo chyba zwariuje![/quote]

Jedz tam gdzie ci pisałam, tam wyleczyli mi Corinka jakby za dotykiem tylko. Inni lekarze nic tylko płyny i antybiotyki a tu nie dostałam zadnego antybiotyku co dla mnie bardzo wazne było. Teraz dostajeje jeszcze jeden lek ale moze za jakis czas tez go odstawimy. Kupki jak ze snow (już nie ma 3 ogonków:p ) i wymiotów już nie ma od dawien dawna:multi: Ja juz ze wszystkim tam bede jechac szkoda czasu na leczenie u innych. Mimo ze mam kawalek drogi warto:lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Mona :loveu:
Dziekujemy za odwiedzinki i mile slowa [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif[/IMG]
Mam nadzieje ze wracasz do zdrowka :)[/quote]

Anusiu wyzdrowialam jak tylko weszlam na dogomanie:lol: Obiecalam sobie ze koncze z udzielaniem sie na dogo,ale tak sie nieda:shake:

Posted

[quote name='Mona4']Anusiu wyzdrowialam jak tylko weszlam na dogomanie:lol: Obiecalam sobie ze koncze z udzielaniem sie na dogo,ale tak sie nieda:shake:[/quote]
i bardzo dobrze ze sie nie da :multi: :multi: :multi: Już myślałam ze jakiś plan msimy wysnuć abyś wróciła ale udało sie bez tego :evil_lol:

Posted

[quote name='Mona4']Anusiu wyzdrowialam jak tylko weszlam na dogomanie:lol: Obiecalam sobie ze koncze z udzielaniem sie na dogo,ale tak sie nieda:shake:[/QUOTE]

[quote name='Mona4']witamy

Alutka bedzie zdrowa bo musi byc,nieprzyjmuje innej opcji:lol:[/QUOTE]

Dzien dobry :loveu:
I brawo Mona, tak trzymac!
I nas nie zostawiac :grins:

[quote name='koregra']Jedz tam gdzie ci pisałam, tam wyleczyli mi Corinka jakby za dotykiem tylko. Inni lekarze nic tylko płyny i antybiotyki a tu nie dostałam zadnego antybiotyku co dla mnie bardzo wazne było. Teraz dostajeje jeszcze jeden lek ale moze za jakis czas tez go odstawimy. Kupki jak ze snow (już nie ma 3 ogonków:p ) i wymiotów już nie ma od dawien dawna:multi: Ja juz ze wszystkim tam bede jechac szkoda czasu na leczenie u innych. Mimo ze mam kawalek drogi warto:lol:[/QUOTE]

Wiesz Kamilko jeszcze sie wstrzymam z Opolem.
Jednak to jest kawalek drogi a Alicja strasznie nie lubi jezdzic samochodem :shake:

[quote name='fidelek2']Dzień dobry pięknym Paniom :loveu: i Borysowi również :razz:

Biedna malutka Alutka :glaszcze: Trzymamy kciuki za dziesiejszą wizytę!!!!![/QUOTE]

Dzien dobry Kasiu :cool1: