Aga76 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dzień dobry oko ryby [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSocchionero2.gif[/IMG] hihihi Obiadek niczego sobie, Anusia jak niedziela mija, jak się czujesz? Quote
Anusia & Alutka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Czesc dziewczyny. Czuje sie dobrze. Dzisiaj odwiedzilam mame Oliwki bo ma wielki problem. Jednym slowem zalamka :shake: :comp26: Quote
Pegaza Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Witam póżną porą:razz: śliczna ta dziewczynka:p taka do schrupania:loveu: a dlaczegoż Anusia się katuje dietą?:-o a ja od razu wiedziałam że to sypka papryka:cool1: Quote
Aga76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc dziewczyny. Czuje sie dobrze. Dzisiaj odwiedzilam mame Oliwki bo ma wielki problem. Jednym slowem zalamka :shake: :comp26:[/quote] Anusia, Anusia !!! Quote
Kasia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witaj Anuś :loveu: Jak samopoczucie w poniedziałkowy poranek? Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dooobry :grins: Siedzem i pije sniadanko ;) Samopoczucie super! A co do Magdy, to jej mama ma raka z przerzutami. Mloda kobieta, ma 40 lat. Miala kilka chemii, teraz wypisali ja ze szpitala, bo leczenie nie przynosi efektow. Kazali sie zglosic za 3 miesiace i brac srodki przeciwbolowe- czyli nic konkretnego nie powiedzieli. A ona ma male dzieci, najmlodsze nie ma roczku, pozniej pieciolatek, osmiolatek... Magda jest zalamana, a jeszcze cudowna rodzinka wyciaga łapska po najmlodsze dziecko :shake: Quote
Kasia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ojej, to tragedia... Tak zapytam - z ojcem dzieci nie mogą zostać że rodizna wyciaga swoje macki po nie...? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mogą, oczywiście że tak, ale co z tego. Wszyscy chcą zabrać tego maluszka. I tylko jego :roll: To co ta kobieta ma sobie myslec? Jak ona ma wierzyc w to bedzie zdrowa, skoro "rodzinka" postawila na niej krzyzyk. Powiedziala ze zadnego ze swoich dzieci nie odda. I dobrze! Niech se zrobia cwaniaki!! Quote
Aga76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Koszmar, chyba nigdy nie zdołam pojąć co za diabeł siedzi w ludziach... cywilizacja rzuciała się niektórym (na i tak skromne) mózgi. Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czesc Kamilko! Ta cala sytuacja to koszmar jakis. Ale caly czas wierze ze bedzie dobrze, musi byc. Sluchajcie, Ala znowu ma chore gardelko, migdal powiekszony, ja juz nie wiem co mam robic! Jedziemy jutro do weta innego, w innym miescie. Niech on cos poradzi bo chyba zwariuje! Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :lol: piekna Alicja i kot w butach z basniowej krainy:evil_lol: sliczne sa Quote
Anusia & Alutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Mona4']:lol: piekna Alicja i kot w butach z basniowej krainy:evil_lol: sliczne sa[/QUOTE] Mona :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki i mile slowa [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif[/IMG] Mam nadzieje ze wracasz do zdrowka :) Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czeee, jak dietka?? :cool3: Biedna Alutka :glaszcze: Quote
koregra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc Kamilko! Ta cala sytuacja to koszmar jakis. Ale caly czas wierze ze bedzie dobrze, musi byc. Sluchajcie, Ala znowu ma chore gardelko, migdal powiekszony, ja juz nie wiem co mam robic! Jedziemy jutro do weta innego, w innym miescie. Niech on cos poradzi bo chyba zwariuje![/quote] Jedz tam gdzie ci pisałam, tam wyleczyli mi Corinka jakby za dotykiem tylko. Inni lekarze nic tylko płyny i antybiotyki a tu nie dostałam zadnego antybiotyku co dla mnie bardzo wazne było. Teraz dostajeje jeszcze jeden lek ale moze za jakis czas tez go odstawimy. Kupki jak ze snow (już nie ma 3 ogonków:p ) i wymiotów już nie ma od dawien dawna:multi: Ja juz ze wszystkim tam bede jechac szkoda czasu na leczenie u innych. Mimo ze mam kawalek drogi warto:lol: Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Mona :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki i mile slowa [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif[/IMG] Mam nadzieje ze wracasz do zdrowka :)[/quote] Anusiu wyzdrowialam jak tylko weszlam na dogomanie:lol: Obiecalam sobie ze koncze z udzielaniem sie na dogo,ale tak sie nieda:shake: Quote
koregra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Mona4']Anusiu wyzdrowialam jak tylko weszlam na dogomanie:lol: Obiecalam sobie ze koncze z udzielaniem sie na dogo,ale tak sie nieda:shake:[/quote] i bardzo dobrze ze sie nie da :multi: :multi: :multi: Już myślałam ze jakiś plan msimy wysnuć abyś wróciła ale udało sie bez tego :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzień dobry pięknym Paniom :loveu: i Borysowi również :razz: Biedna malutka Alutka :glaszcze: Trzymamy kciuki za dziesiejszą wizytę!!!!! Quote
Mona4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 witamy Alutka bedzie zdrowa bo musi byc,nieprzyjmuje innej opcji:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Mona4']Anusiu wyzdrowialam jak tylko weszlam na dogomanie:lol: Obiecalam sobie ze koncze z udzielaniem sie na dogo,ale tak sie nieda:shake:[/QUOTE] [quote name='Mona4']witamy Alutka bedzie zdrowa bo musi byc,nieprzyjmuje innej opcji:lol:[/QUOTE] Dzien dobry :loveu: I brawo Mona, tak trzymac! I nas nie zostawiac :grins: [quote name='koregra']Jedz tam gdzie ci pisałam, tam wyleczyli mi Corinka jakby za dotykiem tylko. Inni lekarze nic tylko płyny i antybiotyki a tu nie dostałam zadnego antybiotyku co dla mnie bardzo wazne było. Teraz dostajeje jeszcze jeden lek ale moze za jakis czas tez go odstawimy. Kupki jak ze snow (już nie ma 3 ogonków:p ) i wymiotów już nie ma od dawien dawna:multi: Ja juz ze wszystkim tam bede jechac szkoda czasu na leczenie u innych. Mimo ze mam kawalek drogi warto:lol:[/QUOTE] Wiesz Kamilko jeszcze sie wstrzymam z Opolem. Jednak to jest kawalek drogi a Alicja strasznie nie lubi jezdzic samochodem :shake: [quote name='fidelek2']Dzień dobry pięknym Paniom :loveu: i Borysowi również :razz: Biedna malutka Alutka :glaszcze: Trzymamy kciuki za dziesiejszą wizytę!!!!![/QUOTE] Dzien dobry Kasiu :cool1: Quote
PositiveThought Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 o odchudzaniu i wizytach se poczytałam. i że buu jest wszechobecne to sie zgadzam, a teraz mówię cze dziewczynki :grins: Quote
Recommended Posts