Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja ostatnio robiłam pstrąga z masełkiem, czosnyczkiem i natką pietruszki!!! Wszystko oczywiście włożone w sam środek rybki i zapieczone w piekarniku!!! PYCHOTA!!! :sabber::sabber: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='madziasto4']O Bożż..z OOOKIEM :mdleje:[/QUOTE] Ja mu w okach grzebac nie bede. Nie zrobilabym tego :shake: [quote name='fidelek2']Ja ostatnio robiłam pstrąga z masełkiem, czosnyczkiem i natką pietruszki!!! Wszystko oczywiście włożone w sam środek rybki i zapieczone w piekarniku!!! PYCHOTA!!! :sabber::sabber:[/QUOTE] :roll: :roll: :roll: Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ja mu w okach grzebac nie bede. Nie zrobilabym tego :shake: [/QUOTE] Ani ja:shake: A ja tam ubóstwiam halibuta :grins: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jak skończysz dietować to zapraszam...posmakujesz, pokosztujesz... Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kupiłam ostatnio pangę [SIZE=1](tu na dogo przeczytałam, ze niby taka dobra ;)) [SIZE=2]ale ja tam wolę standard rybkę! Nie powiem żeby była nie smaczna ale jak dla mnie mało smakowała rybą :roll: [/SIZE][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ooo panga to pysznosci nad pysznosciami :loveu: Ja robie ja w ciescie, mnostwo ciasta i jest przepyszna. A halibuta to chyba nie kojarze... :hmmmm: I sie Kasiu nie zdziw jak pewnego pieknego dnia zapukam do drzwi twych... Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 a ja je otworzę i pysznym, wonnym pstrągiem zachęcę Cię do przekroczenia mego skromnego progu... uwielbiam pstrągi :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja od kiedy spróbowałam pangę to wolę rybę owąż, ale dobrze zrobionym pstrągiem z dłoni Twych nie wzgardzę :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='fidelek2']Anuś, jak dziś gardełko Alusi?[/QUOTE] No kurna szczeka non stop, to sie nie dziwie ze costam sie dzieje. Poki co wariuje jak zwykle, bawi sie z kocurem, tylko czasem widze ze wyciaga jezora. Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 skuszę się jeszcze aby skosztować halibuta... Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Panga jest palce lizać, w cieśnie naleśnikowym, nie Anusia??:loveu: Ale sola jest chyba jeszcze lepsza, smak niby podobny do pangi, też bez ości, ale jakos tak nie zajeżdża mułem jak panga od czasu do czasu:lol: Halibuta nie kojarzysz..!! Musisz kojarzyć!!! Jest PYCHA :loveu: I wędzony i smażony:loveu: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Madzia to nadmorski spec od ryb! Ja tam daleko w tyle jestem.......... Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Przestancie prosze :modla: Jeszcze teraz wyciagalam kutaka z zamrazarki i widzialam pange... :placz: Koniec juz tematu. Co tam Kasiu u Łukaszka? Wstawilabys tu ciotce jakies jego zdjecie, co bym mogla patrzec do woli... Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wszak to dogomania ale proszę - patrzaj do woli :loveu: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img113.imageshack.us/img113/7819/tnimg1776dp6.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/4967/tnimg0317le0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mam Łukaszka, mam Łukaszka :sweetCyb: Czasami z Twoich opisow Kasiu wynika, ze zarowno Fidlasty jak i Łukaszek idealnie tu pasuja ;) On jest cudowny :loveu: Wy musicie to powtorzyc koniecznie! Wiecej takich pieknych obywateli! Normalnie bedzie laskom serca lamal tymi oczami :loveu: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Co do powtórki to NIET! I jeszcze raz NIET! To nie na moje nerwy i zdrowie...Jest kochany bo jest MÓJ i niech tak pozostanie ;) Starczy mi On jeden :loveu: Dziś od 6.30 rano obszczypywał Nianię, krzyczał po swojemu na Nią bo nie pozwoliła mu po parapecie chodzić... Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Co do dopasowania to sie spasowali idealnie - dwa wariaty i oszołomy - jeden goni drugi ucieka :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To co to za niania jak sie bawic nie pozwala??? Kasiu nie być taka... Zrob powtorke z rozryweczki :D Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja zachęcam innych...niech też poczują i zobaczą jak takie słodkie kochane maleństwo daje sie we znaki :p Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gdybys jednak zmienila zdanie, to bedziemy Cie wspierac w czynie spolecznym. Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pewnie Fidlasty łaził po parapecie, to i Łukaszek też chciał, co się dziwić:eviltong: Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Łukaszek teraz wszystko łapie po kimś :cool1: Miska Fidla czy miska Jego - dla Niego nie ma różnicy... Woda z kibelka czy woda z kranu - taka sama bo mokra... A szafka gdzie są śmieci to kraina skarbów! Quote
Anusia & Alutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A ja caly czas wymiekam z fotki konkursowej! Kasiu wyslij ja do mojego psa czy gdzies z tym podpisem ze pancia krzyczy :evil_lol: A ile wlasciwie Łukaszek ma? Quote
Kasia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 2 września skończy 16 miesięcy :lol: mały wielki człowieczek :loveu: Quote
Recommended Posts