N&N Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 [QUOTE][B]Proponowana obsada sędziowska (ze względów organizacyjnych może ulec zmianie):[/B] [B]Gr.I[/B] 1. Elżbieta Chwalibóg - owczarki niemieckie 2. Robak Grzegorz – pozostałe rasy [B]Gr.II[/B] 1. Jimmy Hogan – sznaucery, pinczery miniaturowe, czarny terier rosyjski, leonberger, berneński pies pasterski, pirenejski pies pasterski, hovawart, mastiff tybetański 2. Bogdanowa Zakhira – pozostałe rasy 3. Boryczko Wiesław – pinczer średni [B]Gr. III[/B] 1. Elżbieta Chwalibóg [B]Gr. IV[/B] 1. Rajs Anna [B]Gr. V[/B] 1. Augustyniak Elżbieta – pozostałe rasy 2. Boryczko Katarzyna – szpice europejskie i azjatyckie [B]Gr. VI[/B] 1. Anna Rajs [B]Gr. VII[/B] 1. Wąsacz – Rosa Małgorzata [B]Gr. VIII[/B] 1. Jimmy Hogan [B]Gr.IX[/B] 1. Zakhira Bogdanowa – Chihuahua, 2. Boryczko Wiesław – pozostałe rasy 3. Maureen Byrne - buldog francuski, boston terier, pekińczyk, mops, maltańczyk, bichon frise, cavaliery, Shih Tzu [B]Gr. X[/B] 1. Augustyniak Elżbieta [/QUOTE] Kto się wybiera? :-) Mamy nadzieję na ładną pogodę i miło spędzony czas. Wystawa tak blisko, że nie wypada nie pojechać. ;-) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Czy moge poprosic o dane 1 basenji, prezentowanego na tej wystawie? Widze, że watek nie cieszy sie frekwencją, ale może ktoś zajrzy i napisze mi te dane. I jeszcze poprosiłabym o miasto zamieszkania tego baska. Bardzo prosze:) pzdr. Quote
N&N Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 (edited) Basenji była jedna. Suczka. Widziałam ją w klasie szczeniąt. Była na BISach. Ruda z białym. Bardzo fajna z charakteru. :-) Podobała mi się. Jest z polskiej hodowli. Mieszka w Radomiu. :-) Jakby co mam jeszcze katalog. ;-) Edited September 8, 2014 by N&N Quote
Asiaczek Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 No właśnie, mi chodzi o dane z katalogu:) Jeżeli to nie problem, to moge prosic o te dane? Pzdr. Quote
Recommended Posts