Izabela124. Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja tak miałam z Luną. Czasami trafiał w nią jakiś diabeł i koniec... Potrafiłam ją też opanować ale zanim ja to zrobiłam to czasami już siedziała na jakimś psie... Pomijając to jak na spacerach nieraz mnie szrapnela i prawie wyrwała rękę... To było kilka razy tak, że siedziała na ogródku, była otwarta brama bo coś tam np. Tata robił. Szła jakaś kobitka z psem (jamnikiem w tym przypadku). Coś Lunie sie nie spodobało. Zanim zdążyłam krzyknąć to Luna już była na psie a kobitka darła się w niebo głosy. Szczęście, że krzyknęłam a ona od razu odskoczyła i nic mu nie zrobiła...[/QUOTE]To miałaś niezłe z nią akcje :shake: [quote name='Alicja']ooo i na foty trafiłam , Kiss coraz doroślej wygląda :) u nas rano mżyło ale nie było jakoś strasznie zimno , potem się rozpogodziło i było całkiem fajnie :)[/QUOTE]Bo Kiss to już duży chłopak jest :D Zazdroszczę pogody Quote
Alicja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Chcialabym aby jutro było tak jak dziś , przynajmniej do lasu można by pojechać . Quote
Izabela124. Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Alicja']Chcialabym aby jutro było tak jak dziś , przynajmniej do lasu można by pojechać .[/QUOTE] W takim razie życzę Ci byś miała jutro fajną pogodę :) Quote
Alicja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Izabela124.']W takim razie życzę Ci byś miała jutro fajną pogodę :)[/QUOTE] i wzajemnie ;) Może jakieś nowe fotaski cyknę Quote
bianka19 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 niczym lew, który zobaczył zebrę. :evil_lol: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7613.jpg[/URL] u mnie tak samo, cały czas zimno, deszcz i pochmurno .. Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Alicja']i wzajemnie ;) Może jakieś nowe fotaski cyknę[/QUOTE]Na razie u nas nie pada :) [quote name='bianka19']niczym lew, który zobaczył zebrę. :evil_lol: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7613.jpg[/URL] u mnie tak samo, cały czas zimno, deszcz i pochmurno ..[/QUOTE]Niestety jesień wielkimi krokami się zbliża Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Dzień doberek ;) No akcje miałam takie czasami ale i tak była kochana i słodka :) Uwielbiała dzieci (nawet babki z pisaku na niej stawiały :D), ludzi. Ze szczurkiem jadła z jednej miski i spała razem na kocyku, królika pilnowała jak swoje dziecko. Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień doberek ;) No akcje miałam takie czasami ale i tak była kochana i słodka :) Uwielbiała dzieci (nawet babki z pisaku na niej stawiały :D), ludzi. Ze szczurkiem jadła z jednej miski i spała razem na kocyku, królika pilnowała jak swoje dziecko.[/QUOTE]To taka zła nie była, po prostu miała odchyły :) Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']To taka zła nie była, po prostu miała odchyły :)[/QUOTE] Dokładnie:) Poza tym nie wiem czy ona by jakiegoś psa tak na prawdę ugryzła bo mnie się wydawało, że bardziej straszy. Na spacerach wieczorami kiedy sama z nią szłam też warczała na ludzi jak coś się jej nie spodobało ale szła obok nogi i nigdy nie wystartowała. Jak jakiś pijak mnie zaczepiał to szczerzyła zęby strasznie, nawet skoczyła na niego łapami i odepchnęła ale nie ugryzła. Co prawda mogła Mu krzywdę zrobić bo wpadł w krzaki i się przewrócił ale przynajmniej dał sobie spokój. Chyba został tam spać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Dokładnie:) Poza tym nie wiem czy ona by jakiegoś psa tak na prawdę ugryzła bo mnie się wydawało, że bardziej straszy. Na spacerach wieczorami kiedy sama z nią szłam też warczała na ludzi jak coś się jej nie spodobało ale szła obok nogi i nigdy nie wystartowała. Jak jakiś pijak mnie zaczepiał to szczerzyła zęby strasznie, nawet skoczyła na niego łapami i odepchnęła ale nie ugryzła. Co prawda mogła Mu krzywdę zrobić bo wpadł w krzaki i się przewrócił ale przynajmniej dał sobie spokój. Chyba został tam spać :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha miałaś niezłe przygody z nią :D Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 No troszkę tak :diabloti: Sama otwierała taras, bramę i wychodziła pobiegać po lesie a mieszkanie otwarte bo ja w pracy. Otwierała furtkę, kładła się pod drzwiami i czekała aż wrócę. Fajnie miałam bo nie musiałam męczyć się z otwieraniem furtki i wietrzeniem domu... :roll::evil_lol: Potem wykręcałam klamki z drzwi balkonowych to wychodziła oknem... A tak w ogóle to przydałyby się nowe zdjęcia futerek :loveu::eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']No troszkę tak :diabloti: Sama otwierała taras, bramę i wychodziła pobiegać po lesie a mieszkanie otwarte bo ja w pracy. Otwierała furtkę, kładła się pod drzwiami i czekała aż wrócę. Fajnie miałam bo nie musiałam męczyć się z otwieraniem furtki i wietrzeniem domu... :roll::evil_lol: [B]Potem wykręcałam klamki z drzwi balkonowych to wychodziła oknem...[/B] A tak w ogóle to przydałyby się nowe zdjęcia futerek :loveu::eviltong:[/QUOTE]Ha ha to najbardziej mnie rozśmieszyło :D Zaraz dam 3 fotki, więcej nie mam, bo w taką pogodę nie robię zdjęć Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha to najbardziej mnie rozśmieszyło :D Zaraz dam 3 fotki, więcej nie mam, bo w taką pogodę nie robię zdjęć[/QUOTE] Mam teraz pamiątkę po niej w postaci pogryzionych zębami klamek :diabloti: Brzydko u Was? Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Mam teraz pamiątkę po niej w postaci pogryzionych zębami klamek :diabloti: Brzydko u Was?[/QUOTE] Lepsza taka pamiątka niż żadna :eviltong: Trochę mżyło z rana, teraz nie pada, ale słonca nie ma i chłodno jest [B]Olcia[/B] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7670.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7679.jpg[/IMG] [B]Bobiś [/B][IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7671.jpg[/IMG] [B]Kiss nie ma, bo nie mam ładnych zdjęć[/B] Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ładna dziewczynka :loveu: Jaki Bobik zadowolony :) U nas słoneczko sie przebija i 25 stopni. Jak dla mnie pogoda super :) Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Ładna dziewczynka :loveu: Jaki Bobik zadowolony :) U nas słoneczko sie przebija i 25 stopni. Jak dla mnie pogoda super :)[/QUOTE]Olcia to moja siostra, 16 lat młodsza :lol: Jakby u nas było tak fajnie to bym się cieszyła :) Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Olcia to moja siostra, 16 lat młodsza :lol: Jakby u nas było tak fajnie to bym się cieszyła :)[/QUOTE] Moja córka ma na imię Ola :) Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Moja córka ma na imię Ola :)[/QUOTE]Patrzę, że z imionami to u nas podobnie :cool3: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Patrzę, że z imionami to u nas podobnie :cool3:[/QUOTE] No właśnie też zauważyłam :evil_lol: Jak masz jeszcze w bliskiej rodzince Sebastiana i Bartka albo mamę Basie to zacznę się zastanawiać nad tym poważnie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']No właśnie też zauważyłam :evil_lol: Jak masz jeszcze w bliskiej rodzince Sebastiana i Bartka albo mamę Basie to zacznę się zastanawiać nad tym poważnie :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha akurat takich imion nie mam w rodzinie w ogóle :D Tata- Leszek, Maciej, mama Dorota, brat Rafał, no i siostra Aleksandra :D Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha akurat takich imion nie mam w rodzinie w ogóle :D Tata- Leszek, Maciej, mama Dorota, brat Rafał, no i siostra Aleksandra :D[/QUOTE] Jeszcze nie masz męża i dzieci więc wszystko możliwe :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Jeszcze nie masz męża i dzieci więc wszystko możliwe :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha no tak :D Dzieci to szybko mieć nie będę, jeśli w ogóle się na nie zdecyduje :D Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha no tak :D Dzieci to szybko mieć nie będę, jeśli w ogóle się na nie zdecyduje :D[/QUOTE] Przyjdzie czas to Ci sie zachce mieć ;) Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Przyjdzie czas to Ci sie zachce mieć ;)[/QUOTE]Problem w tym, że ja nie lubię dzieci Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Problem w tym, że ja nie lubię dzieci[/QUOTE] :evil_lol: śmieję się bo... Szczerze mówiąc ja tez kiedyś tak mówiłam do puki nie urodziłam syna :) Quote
Recommended Posts