Izabela124. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='darii_iia']pff! pierwsza napisałam, to Ty nie pisz w tym samym czasie co ja. :diabloti:[/QUOTE] Ha ha postaram się :eviltong: Quote
sunshine Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Matko święta tobie się kroi już tysięczna strona Oo Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='sunshine']Matko święta tobie się kroi już tysięczna strona Oo[/QUOTE]Rzeczywiście :D [B]Ale dziś okropna pogoda :( Leje okropnie :( Psy tylko poszły na siku ze mną i od razu ciągnęły do domu :([/B] [B]Nie cierpię deszczu[/B] Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ah, nas tak dawno u Bobika nie było i widzę, że coś tu przybyło nieco bardziej kudłatego :) Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Selenne']Ah, nas tak dawno u Bobika nie było i widzę, że coś tu przybyło nieco bardziej kudłatego :)[/QUOTE]Starsznie długo Cię nie było! Czemu opóćiłaś dogo? No kudłato-łysy przybył :D Quote
emdziolek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Rzeczywiście :D [B]Ale dziś okropna pogoda :( Leje okropnie :( Psy tylko poszły na siku ze mną i od razu ciągnęły do domu :([/B] [B]Nie cierpię deszczu[/B][/QUOTE] Oj co Ty nie powiesz :P W anglii pada prawie codziennie. Jak sie zdarzy jeden dzien słoneczny to i tak mozna zapomniec o zabraniu psa do parku czy nad jezioro bo tyle ludzi że głowa mała. I sie drą jak sie psa ze smyczy spusci... a co to za frajda dla psa, chodzic cały czas na krótkiej smyczy? Dizendoberek tak wogóle ;-) Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='emdziolek']Oj co Ty nie powiesz :P W anglii pada prawie codziennie. Jak sie zdarzy jeden dzien słoneczny to i tak mozna zapomniec o zabraniu psa do parku czy nad jezioro bo tyle ludzi że głowa mała. I sie drą jak sie psa ze smyczy spusci... a co to za frajda dla psa, chodzic cały czas na krótkiej smyczy? Dizendoberek tak wogóle ;-)[/QUOTE]W Suwałkach do tej pory była piękna pogoda :eviltong: Oj żadna frajda chodzenie na krótkiej smyczy. Z moimi potworami codziennie chodzę na długie spacery bez smyczowe :) Quote
Alicja Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Rzeczywiście :D [B]Ale dziś okropna pogoda :( Leje okropnie :( Psy tylko poszły na siku ze mną i od razu ciągnęły do domu :([/B] [B]Nie cierpię deszczu[/B][/QUOTE] u nas w nocy lało , z nieba leciał grad wielkości śliwek , teraz piękna pogoda z normalną temp.20 stopni a nie jak wczoraj 34 Milego :hand: Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 U nas to upał był ostatnio nie do wytrzymania, a teraz przez kilka dni ma padać Ale dla Sary nie ma różnicy długa czy krótka smycz. Ona musi być zapięta. Jak się ją odpina, to stanie przed Tobą i będzie stać, dopóki znowu jej nie przypniesz :) Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Alicja']u nas w nocy lało , z nieba leciał grad wielkości śliwek , teraz piękna pogoda z normalną temp.20 stopni a nie jak wczoraj 34 Milego :hand:[/QUOTE]Nie wiem czy u nas w nocy padało, ale pewnie tak. Wczoraj była straszna duchota i deszcze był do przewidzenia Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Selenne']U nas to upał był ostatnio nie do wytrzymania, a teraz przez kilka dni ma padać Ale dla Sary nie ma różnicy długa czy krótka smycz. Ona musi być zapięta. Jak się ją odpina, to stanie przed Tobą i będzie stać, dopóki znowu jej nie przypniesz :)[/QUOTE]Mam nadzieję, że u nas nie będzie padało kilka dni. Sara jest wyjątkowa, moje uwielbiają być bez smyczy Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Sara jest wyjątkowa,[/QUOTE] Bądźmy szczerzy, ona jest po prostu nienormalna xD Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Selenne']Bądźmy szczerzy, ona jest po prostu nienormalna xD[/QUOTE]Chciałam to delikatnie ująć :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 cześć:loveu: u nas w nocy była taka burza, że jeszcze nigdy takiej nie przeżyłam...:shake: grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz tak dudnił, że szok, od rana padało a teraz się przejaśnia i chyba skoczymy na spacer bo fajnie chłodno jest:p u mnie też cezar woli bez smyczy spacerować. Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']cześć:loveu: u nas w nocy była taka burza, że jeszcze nigdy takiej nie przeżyłam...:shake: grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz tak dudnił, że szok, od rana padało a teraz się przejaśnia i chyba skoczymy na spacer bo fajnie chłodno jest:p u mnie też cezar woli bez smyczy spacerować.[/QUOTE]Tej nocy spałam tak mocno, że nie wiem czy burza była. Zazwyczaj przebudzam się jak grzmi. U nas właśnie przestało padać, ale coś czuję, że na krótko Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Tej nocy spałam tak mocno, że nie wiem czy burza była. Zazwyczaj przebudzam się jak grzmi. U nas właśnie przestało padać, ale coś czuję, że na krótko[/QUOTE] u nas na pewno na jakiś czas spokój, także się powoli ogarniam i uciekam na spacer, wczoraj nie byliśmy z powodu ukropu na dłuższym i mój cielak nie wybiegany jest:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']u nas na pewno na jakiś czas spokój, także się powoli ogarniam i uciekam na spacer, wczoraj nie byliśmy z powodu ukropu na dłuższym i mój cielak nie wybiegany jest:diabloti:[/QUOTE]A ja wczoraj wybiegałam me psy i dziś jak zrobi się sucho to też pójdę :) Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']A ja wczoraj wybiegałam me psy i dziś jak zrobi się sucho to też pójdę :)[/QUOTE] mój jak jest sam to cięzko go wybiegać, bo ja z tą moją nogą nie dam rady, wg ostatnio nie chce wracać na zawołanie, tzn nie zawsze... Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']mój jak jest sam to cięzko go wybiegać, bo ja z tą moją nogą nie dam rady, wg ostatnio nie chce wracać na zawołanie, tzn nie zawsze...[/QUOTE]Dlatego przydałby Ci się drugi pies, same by się wtedy na spacerach sobą zajęły, tzn. bawiąc się by się wybiegały jak u mnie :) Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Dlatego przydałby Ci się drugi pies, same by się wtedy na spacerach sobą zajęły, tzn. bawiąc się by się wybiegały jak u mnie :)[/QUOTE] boję się, że dwóch bym mogła nie ogarnać nie wiem czemu Cezar teraz mniej się pilnuje na spacerze, wg cięzko mi skupić na sobie jego uwage:oops: Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='justysiek']boję się, że dwóch bym mogła nie ogarnać nie wiem czemu Cezar teraz mniej się pilnuje na spacerze, wg cięzko mi skupić na sobie jego uwage:oops:[/QUOTE] Bo dojrzewa. Zmieni się, daj mu tylko trochę czasu. Kiss też teraz prawie w ogóle się mnie nie słucha i cieżko mu sie skupic na mnie. Ważniejsze ode mnie są psy spotkane na podwórku i suki wcieczce [quote name='Błyskotka']U nas też były sensacje pogodowe .......[/QUOTE] Chyba w całej Polsce były Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 wieczorna gimnastyka.:D [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7414.jpg[/url] Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='bianka19']wieczorna gimnastyka.:D [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7414.jpg[/URL][/QUOTE]Jakby inaczej :lol: Quote
kalyna Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ja tylko tak nieśmiało napiszę, że jak nie mogę psów wybiegać, czy coś to daję jajo. Ale to każdy pojedynczo ma sesję, coby było sprawiedliwie ;) Jęzory wywalone i szczęśliwe... poza tym branie drugiego psa, gdy pierwszy ma jeszcze jakieś problemy to nie polecałabym... Gdy Ciap czy Sonia się rozbawią to ja potrafię przerwać zabawę, niestety Gandolina idzie na żywioł :roll: Tylko moje beze mnie raczej bawić się nie umieją.. a moje psy maszerują na lince.. nawet Ciapka wczoraj nie puściłam wolno :mad: Quote
Recommended Posts