Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']No widzisz, socjal zawsze się przyda ;) i na wystawie i w domu :lol: a najlepiej to ja go posocjalizuję z sobą :lol:
A Bobika też weźmiesz czy nie?[/QUOTE]Ha ha Ty to lepiej go nie ruszaj :evil_lol:
Nie wiem, zależy w jakich stosunkach będę z mamą

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha Ty to lepiej go nie ruszaj :evil_lol:
Nie wiem, zależy w jakich stosunkach będę z mamą[/QUOTE]

Dlaczego? :(

Jak w złych to będziesz musiała go wziąć? Spoko jak coś to damy radę i z dwoma, pomogę Ci je ogarnąć ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Dlaczego? :(

Jak w złych to będziesz musiała go wziąć? Spoko jak coś to damy radę i z dwoma, pomogę Ci je ogarnąć ;)[/QUOTE]Bo go zamęczysz :evil_lol:
Tak, jak na razie jestem w złych, nie wiem czy do wystawy się pogodzimy. No ja myślę, że mi pomożesz :lol:

[quote name='Aleks89']Pijaczka jak mogłaś sobie kupić grzywka.Nie mogłaś Sheltie? To już by był jakiś sensowny pies:diabloti:[/QUOTE]Ale grzywki są takie urocze :loveu::evil_lol: Chciałam szelti, ale krycie się nie udało i znajoma miała akurat fajnego grzywka na stanie to sobie go kupiłam :lol: Szelti też będzie, ale najpierw muszę się wyprowadzić od paskudnych rodziców

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo go zamęczysz :evil_lol:
Tak, jak na razie jestem w złych, nie wiem czy do wystawy się pogodzimy. No ja myślę, że mi pomożesz :lol:[/QUOTE]

Nic mu nie będzie :diabloti:
A pieniążki będziesz miała, żeby przyjechać? :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nic mu nie będzie :diabloti:
A pieniążki będziesz miała, żeby przyjechać? :eviltong:[/QUOTE]On jest delikatny :eviltong:
W jedną stronę mam na bilet ha ha

[quote name='Aleks89']Iza sobie zarobi w centrum handlowym :diabloti: "Dasz mi na wystawę ...........":evil_lol:[/QUOTE]Bardzo dobry pomysł :multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']On jest delikatny :eviltong:
W jedną stronę mam na bilet ha ha [/QUOTE]

Ja to zmienię :diabloti:
Dopóki nie nazbierasz na powrotny, to nie przyjeżdżaj haha :evil_lol:

Za masaż to gówno dostaniesz :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Właśnie! Do tego ona żyje bez ślubu i nie mieszka z psem :shake:[/QUOTE]

Buuuuuuu naormowała na mnie kabel jeden :(

Ty też żyjesz bez ślubu hahaha

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja to zmienię :diabloti:
Dopóki nie nazbierasz na powrotny, to nie przyjeżdżaj haha :evil_lol:
Za masaż to gówno dostaniesz :diabloti:[/QUOTE]Ha ha pożyczę od brata :D
A skąd wiesz? :cool3:

[quote name='agaciaaa']Buuuuuuu naormowała na mnie kabel jeden :(

Ty też żyjesz bez ślubu hahaha[/QUOTE]Ale Ty żyjesz z TZem bez ślubu, zapomniałam dopisać :eviltong:

[quote name='Aleks89']I jaaaaaaaaaaaa jak tak można.To to ladacznictwo:diabloti:[/QUOTE]I nawet ona się z tym nie kryje :shake:

Posted

Wiem, bo oglądałam film o galeriankach :cool3: ja to już daaaawno za stara jestem na taką fuchę :(

Oj tam oj tam, nie przesadzajcie, ja tylko mieszkam ze współlokatorem.

Posted

[quote name='agaciaaa']Wiem, bo oglądałam film o galeriankach :cool3: ja to już daaaawno za stara jestem na taką fuchę :(

Oj tam oj tam, nie przesadzajcie, ja tylko mieszkam ze współlokatorem.[/QUOTE] Wiesz, to zależy w sumie jaki masaż i czego :diabloti: Ej ja chyba też już za stara :( Dawno temu przestałam być hot sweet szesnastką :(
Ze współlokatorem się nie śpi :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']W sumie to fakt, mi się ciągle wydaje że Ty masz ciągle 17 lat :eviltong:

Jak się ma jedno łóżko to trzeba :([/QUOTE]Chciałabym mieć 17 lat i to bardzo! Już nie jestem nastką :(
Oj to na prawdę straszne :diabloti: Kup mu materac :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Chciałabym mieć 17 lat i to bardzo! Już nie jestem nastką :(
Oj to na prawdę straszne :diabloti: Kup mu materac :razz:[/QUOTE]

A ja nie wiem czy bym chciała, dobrze mi ze swoim wiekiem, wkur*** mnie tylko pytania kiedy ślub i dzieci :diabloti:

Nie takie straszne, nawet całkiem przyjemne, ale oczywiście robię to tylko i wyłącznie dlatego, że muszę :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Pijaczka jak mogłaś sobie kupić grzywka.Nie mogłaś Sheltie? To już by był jakiś sensowny pies:diabloti:[/QUOTE]

mówiłam jej to milion razy :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Właśnie! Do tego ona żyje bez ślubu i nie mieszka z psem :shake:[/QUOTE]

Agacia, no ja na Twoim miejscu to bym jednak nie zaprosiła jej do siebie :P :diabloti: