Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']No widzisz, socjal zawsze się przyda ;) i na wystawie i w domu :lol: a najlepiej to ja go posocjalizuję z sobą :lol: A Bobika też weźmiesz czy nie?[/QUOTE]Ha ha Ty to lepiej go nie ruszaj :evil_lol: Nie wiem, zależy w jakich stosunkach będę z mamą Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha Ty to lepiej go nie ruszaj :evil_lol: Nie wiem, zależy w jakich stosunkach będę z mamą[/QUOTE] Dlaczego? :( Jak w złych to będziesz musiała go wziąć? Spoko jak coś to damy radę i z dwoma, pomogę Ci je ogarnąć ;) Quote
Aleks89 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Pijaczka jak mogłaś sobie kupić grzywka.Nie mogłaś Sheltie? To już by był jakiś sensowny pies:diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Dlaczego? :( Jak w złych to będziesz musiała go wziąć? Spoko jak coś to damy radę i z dwoma, pomogę Ci je ogarnąć ;)[/QUOTE]Bo go zamęczysz :evil_lol: Tak, jak na razie jestem w złych, nie wiem czy do wystawy się pogodzimy. No ja myślę, że mi pomożesz :lol: [quote name='Aleks89']Pijaczka jak mogłaś sobie kupić grzywka.Nie mogłaś Sheltie? To już by był jakiś sensowny pies:diabloti:[/QUOTE]Ale grzywki są takie urocze :loveu::evil_lol: Chciałam szelti, ale krycie się nie udało i znajoma miała akurat fajnego grzywka na stanie to sobie go kupiłam :lol: Szelti też będzie, ale najpierw muszę się wyprowadzić od paskudnych rodziców Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Bo go zamęczysz :evil_lol: Tak, jak na razie jestem w złych, nie wiem czy do wystawy się pogodzimy. No ja myślę, że mi pomożesz :lol:[/QUOTE] Nic mu nie będzie :diabloti: A pieniążki będziesz miała, żeby przyjechać? :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Iza sobie zarobi w centrum handlowym :diabloti: "Dasz mi na wystawę ...........":evil_lol: Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jak dasz mi na wystawę, to zrobię ci............... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Nic mu nie będzie :diabloti: A pieniążki będziesz miała, żeby przyjechać? :eviltong:[/QUOTE]On jest delikatny :eviltong: W jedną stronę mam na bilet ha ha [quote name='Aleks89']Iza sobie zarobi w centrum handlowym :diabloti: "Dasz mi na wystawę ...........":evil_lol:[/QUOTE]Bardzo dobry pomysł :multi: Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Jak dasz mi na wystawę, to zrobię ci............... :diabloti:[/QUOTE]Masaż? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Aleks89']Masaż???????[/QUOTE] Buhahaha o tym samym pomyśleliśmy :D Quote
Aleks89 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Bo my jesteśmy cnotliwi nie to co ta rozwiązła Agacia z brudnymi myslami a fee:diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Aleks89']Bo my jesteśmy cnotliwi nie to co ta rozwiązła Agacia z brudnymi myslami a fee:diabloti:[/QUOTE]Właśnie! Do tego ona żyje bez ślubu i nie mieszka z psem :shake: Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Izabela124.']On jest delikatny :eviltong: W jedną stronę mam na bilet ha ha [/QUOTE] Ja to zmienię :diabloti: Dopóki nie nazbierasz na powrotny, to nie przyjeżdżaj haha :evil_lol: Za masaż to gówno dostaniesz :diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Właśnie! Do tego ona żyje bez ślubu i nie mieszka z psem :shake:[/QUOTE] Buuuuuuu naormowała na mnie kabel jeden :( Ty też żyjesz bez ślubu hahaha Quote
Aleks89 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 I jaaaaaaaaaaaa jak tak można.To to ladacznictwo:diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Ja to zmienię :diabloti: Dopóki nie nazbierasz na powrotny, to nie przyjeżdżaj haha :evil_lol: Za masaż to gówno dostaniesz :diabloti:[/QUOTE]Ha ha pożyczę od brata :D A skąd wiesz? :cool3: [quote name='agaciaaa']Buuuuuuu naormowała na mnie kabel jeden :( Ty też żyjesz bez ślubu hahaha[/QUOTE]Ale Ty żyjesz z TZem bez ślubu, zapomniałam dopisać :eviltong: [quote name='Aleks89']I jaaaaaaaaaaaa jak tak można.To to ladacznictwo:diabloti:[/QUOTE]I nawet ona się z tym nie kryje :shake: Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wiem, bo oglądałam film o galeriankach :cool3: ja to już daaaawno za stara jestem na taką fuchę :( Oj tam oj tam, nie przesadzajcie, ja tylko mieszkam ze współlokatorem. Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']Wiem, bo oglądałam film o galeriankach :cool3: ja to już daaaawno za stara jestem na taką fuchę :( Oj tam oj tam, nie przesadzajcie, ja tylko mieszkam ze współlokatorem.[/QUOTE] Wiesz, to zależy w sumie jaki masaż i czego :diabloti: Ej ja chyba też już za stara :( Dawno temu przestałam być hot sweet szesnastką :( Ze współlokatorem się nie śpi :lol: Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 W sumie to fakt, mi się ciągle wydaje że Ty masz ciągle 17 lat :eviltong: Jak się ma jedno łóżko to trzeba :( Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='agaciaaa']W sumie to fakt, mi się ciągle wydaje że Ty masz ciągle 17 lat :eviltong: Jak się ma jedno łóżko to trzeba :([/QUOTE]Chciałabym mieć 17 lat i to bardzo! Już nie jestem nastką :( Oj to na prawdę straszne :diabloti: Kup mu materac :razz: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Aleks89']I jaaaaaaaaaaaa jak tak można.To to ladacznictwo:diabloti:[/QUOTE] ehehehehehe to ty musisz być wcieleniem diabła :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Chciałabym mieć 17 lat i to bardzo! Już nie jestem nastką :( Oj to na prawdę straszne :diabloti: Kup mu materac :razz:[/QUOTE] A ja nie wiem czy bym chciała, dobrze mi ze swoim wiekiem, wkur*** mnie tylko pytania kiedy ślub i dzieci :diabloti: Nie takie straszne, nawet całkiem przyjemne, ale oczywiście robię to tylko i wyłącznie dlatego, że muszę :lol: Quote
Iza. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Aleks89']Pijaczka jak mogłaś sobie kupić grzywka.Nie mogłaś Sheltie? To już by był jakiś sensowny pies:diabloti:[/QUOTE] mówiłam jej to milion razy :diabloti: [quote name='Izabela124.']Właśnie! Do tego ona żyje bez ślubu i nie mieszka z psem :shake:[/QUOTE] Agacia, no ja na Twoim miejscu to bym jednak nie zaprosiła jej do siebie :P :diabloti: Quote
Recommended Posts