Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Pusiakowa']U nas lało od rana do popołudnia jakoś.[/QUOTE]

[quote name='Gioco']W Warszawie dwa razy lekko pokropiło.[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']U nas na szczęscie dziś w miarę ładna pogoda :)[/QUOTE]

I po co ja mam pogodę oglądać jak wszystkiego na dogo można się dowiedzieć :evil_lol:

[B]Witamy :multi:[/B]

Ile wiosenek Bobisiowi minie ?

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakbyś się przyłożyła z pomocą, to byłoby szybciej;)

Pzdr.[/QUOTE]Pomagam :)

[quote name='Luzia']I po co ja mam pogodę oglądać jak wszystkiego na dogo można się dowiedzieć :evil_lol:

[B]Witamy :multi:[/B]

Ile wiosenek Bobisiowi minie ?[/QUOTE]
Ha ha na dogo można wszystkiego się dowiedzieć :D
11 roczek mu leci

Posted

Wszystkiego?
Ile będę miała dzieci? ( o psy nie pytam bo pewnie ze 100 :lol: )
Czy wygram kiedyś w totka?
Kiedy się urodziłam :hmmmm: :evil_lol:
Czy Pamir kiedyś zmądrzeje? :lying:

Byle do 20, potem już z górki :p ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']
Ano byłam w Łomży, dopiero po końcu roku przyjechałam do Suwałk
Trzeba samochodem przyjechać, wtedy droga jest szybka :lol:[/QUOTE]
byłam samochodem, droga okropna. i chyba na prawko Łomżę wybiorę, bo mnie szlag trafi tam kilka razy jeździć. W sumie jeszcze w Łomży nie byłam, tam liczę, że droga może ciut lepsza.
[quote name='Asiaczek']
Ja bym wybrała targ staroci:)
pzdr.[/QUOTE]
[quote name='Cienka']Ja też :), w Gdańsku zawsze są starocia jak jest Jarmark Św. Dominika[/QUOTE]
a już myślałam, że tylko ja mam takie odchyły starociowe :D
[quote name='Asiaczek']Jakbyś się przyłożyła z pomocą, to byłoby szybciej;)

Pzdr.[/QUOTE]
no właśnie Iza, a Ty uciekasz hehe
[quote name='Iza.']Kasia, giełdy staroci są co dwa tygodnie ;) Wiem, bo sama czasem jeżdżę z rodzicami.[/QUOTE]
i akurat wypada 26.06 i 10.07 wtedy gdy mamuśka ma wolną niedzielę, a mi się nie chce ciągać pociągiem :D No nie wiem, zobaczy się, a znając życie to przez deszcze będę siedziała w domu,bo rodzince się nie chce ruszyć.

Sorry Iza za taki offtopik.

Posted

[quote name='Asiaczek']Izabela pewnie znowu gdzieś wyędrowała...

Pzdr.[/QUOTE]

Czy wywędrowała to nie wiem, ale wiem, że nie ma w domu netu ;)

Sto lat dla Bobika! Ucałuj wredotę ode mnie :loveu:

Posted

[quote name='Luzia']Wszystkiego?
Ile będę miała dzieci? ( o psy nie pytam bo pewnie ze 100 :lol: )
Czy wygram kiedyś w totka?
Kiedy się urodziłam :hmmmm: :evil_lol:
Czy Pamir kiedyś zmądrzeje? :lying:

Byle do 20, potem już z górki :p ;)[/QUOTE]Zależy od męża/partnera :diabloti:
Jak szczęście dopisze :eviltong:
Rodzice na pewno wiedzą :lol:
Być może :p

[quote name='kaskaSz']byłam samochodem, droga okropna. i chyba na prawko Łomżę wybiorę, bo mnie szlag trafi tam kilka razy jeździć. W sumie jeszcze w Łomży nie byłam, tam liczę, że droga może ciut lepsza.

Sorry Iza za taki offtopik.[/QUOTE]W Łomży o wiele łatwiej zdać niż w Suwałkach
Nic nie szkodzi :p

[quote name='jamnicze']To aparat już na dobre się rozsypał? A takie robił artystyczne zdjęcia ;)[/QUOTE]Już nie opłaca się go naprawiać

[quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE]Witam :p

[quote name='kaskaSz']I jak tam po pikniku?[/QUOTE]Super było :)

[quote name='Pusiakowa']To Bobik 1 lipca kaca będzie leczył? :D[/QUOTE]Już leczył ha ha

[quote name='Asiaczek']Izabela pewnie znowu gdzieś wyędrowała...

Pzdr.[/QUOTE]Wczasowuję się z Bobikiem na wsi u koleżanki

[quote name='agaciaaa']Czy wywędrowała to nie wiem, ale wiem, że nie ma w domu netu ;)

Sto lat dla Bobika! Ucałuj wredotę ode mnie :loveu:[/QUOTE]Bobiś dziękuje :loveu:

[quote name='Luzia']Jak by mnie od internetu odcięli to bym chyba po ścianach zaczęła łazić :lol:[/QUOTE]Jak mieszkam w roku szkolnym w Łomży i też tam jestem bez neta to normalnie daję sobie radę, bo nie jestem uzależniona :eviltong:

[quote name='Asiaczek']A ja bym może wreszcie uporządkowała piwnicę...;)

Pzdr.[/QUOTE]Trza odciąć się od neta :cool3:

Posted

[B]Witam się :) Piszę od koleżanki. Bobiś 30czerwca miał urodzinki, staruszek już z niego. U nas wszystko dobrze. Bobik szaleje na wiosce, gania się z psami jak nie on, normalnie bawi się z nimi, przepędza krówki na pole i jest teraz wiejskim burkiem ha ha A i do tego wytarzał się ostatnio w gnojówce i myślałam, że go zamorduję. Muszę go co drugi dzień kąpać, bo z podwórka przychodzi dosłownie czarny. Ma on tu dosłownie raj na ziemi. Mi też się u koleżanki bardzo podoba i podobnie jak Bobik zażywam wiejskiego życia. Pomagam w dojeniu krówek i przy innych pracach. Pozdrawiam :)[/B]

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]Witam się :) Piszę od koleżanki. Bobiś 30czerwca miał urodzinki, staruszek już z niego. U nas wszystko dobrze. Bobik szaleje na wiosce, gania się z psami jak nie on, normalnie bawi się z nimi, przepędza krówki na pole i jest teraz wiejskim burkiem ha ha A i do tego wytarzał się ostatnio w gnojówce i myślałam, że go zamorduję. Muszę go co drugi dzień kąpać, bo z podwórka przychodzi dosłownie czarny. Ma on tu dosłownie raj na ziemi. Mi też się u koleżanki bardzo podoba i podobnie jak Bobik zażywam wiejskiego życia. Pomagam w dojeniu krówek i przy innych pracach. Pozdrawiam :)[/B][/QUOTE]

też przychodzisz cała w gnojówce? :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']też przychodzisz cała w gnojówce? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]Ja nie ha ha

[quote name='agaciaaa']Agaci się nie chce :eviltong:[/QUOTE]Ej no Agacia, nie bądź taka i wstaw :)

[quote name='Iza.']to niech się zachce :diabloti:[/QUOTE]Właśnie