Cienka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='Asiaczek'] Ja bym wybrała targ staroci:) pzdr.[/QUOTE] Ja też :), w Gdańsku zawsze są starocia jak jest Jarmark Św. Dominika Quote
Asiaczek Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='Izabela124.']Na pewno :) Już nie mogę doczekać się kiedy będzie to "po"[/QUOTE] Jakbyś się przyłożyła z pomocą, to byłoby szybciej;) Pzdr. Quote
Luzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='Pusiakowa']U nas lało od rana do popołudnia jakoś.[/QUOTE] [quote name='Gioco']W Warszawie dwa razy lekko pokropiło.[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']U nas na szczęscie dziś w miarę ładna pogoda :)[/QUOTE] I po co ja mam pogodę oglądać jak wszystkiego na dogo można się dowiedzieć :evil_lol: [B]Witamy :multi:[/B] Ile wiosenek Bobisiowi minie ? Quote
Izabela124. Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Jakbyś się przyłożyła z pomocą, to byłoby szybciej;) Pzdr.[/QUOTE]Pomagam :) [quote name='Luzia']I po co ja mam pogodę oglądać jak wszystkiego na dogo można się dowiedzieć :evil_lol: [B]Witamy :multi:[/B] Ile wiosenek Bobisiowi minie ?[/QUOTE] Ha ha na dogo można wszystkiego się dowiedzieć :D 11 roczek mu leci Quote
Luzia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Wszystkiego? Ile będę miała dzieci? ( o psy nie pytam bo pewnie ze 100 :lol: ) Czy wygram kiedyś w totka? Kiedy się urodziłam :hmmmm: :evil_lol: Czy Pamir kiedyś zmądrzeje? :lying: Byle do 20, potem już z górki :p ;) Quote
Iza. Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kasia, giełdy staroci są co dwa tygodnie ;) Wiem, bo sama czasem jeżdżę z rodzicami. Quote
kaskaSz Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='Izabela124.'] Ano byłam w Łomży, dopiero po końcu roku przyjechałam do Suwałk Trzeba samochodem przyjechać, wtedy droga jest szybka :lol:[/QUOTE] byłam samochodem, droga okropna. i chyba na prawko Łomżę wybiorę, bo mnie szlag trafi tam kilka razy jeździć. W sumie jeszcze w Łomży nie byłam, tam liczę, że droga może ciut lepsza. [quote name='Asiaczek'] Ja bym wybrała targ staroci:) pzdr.[/QUOTE] [quote name='Cienka']Ja też :), w Gdańsku zawsze są starocia jak jest Jarmark Św. Dominika[/QUOTE] a już myślałam, że tylko ja mam takie odchyły starociowe :D [quote name='Asiaczek']Jakbyś się przyłożyła z pomocą, to byłoby szybciej;) Pzdr.[/QUOTE] no właśnie Iza, a Ty uciekasz hehe [quote name='Iza.']Kasia, giełdy staroci są co dwa tygodnie ;) Wiem, bo sama czasem jeżdżę z rodzicami.[/QUOTE] i akurat wypada 26.06 i 10.07 wtedy gdy mamuśka ma wolną niedzielę, a mi się nie chce ciągać pociągiem :D No nie wiem, zobaczy się, a znając życie to przez deszcze będę siedziała w domu,bo rodzince się nie chce ruszyć. Sorry Iza za taki offtopik. Quote
jamnicze Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 To aparat już na dobre się rozsypał? A takie robił artystyczne zdjęcia ;) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Izabela pewnie znowu gdzieś wyędrowała... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Izabela pewnie znowu gdzieś wyędrowała... Pzdr.[/QUOTE] Czy wywędrowała to nie wiem, ale wiem, że nie ma w domu netu ;) Sto lat dla Bobika! Ucałuj wredotę ode mnie :loveu: Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jak by mnie od internetu odcięli to bym chyba po ścianach zaczęła łazić :lol: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A ja bym może wreszcie uporządkowała piwnicę...;) Pzdr. Quote
Luzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 O nie! Samobójcą to ja nie jestem :evil_lol: Już wolę pobiegać po ścianach. Quote
Izabela124. Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Luzia']Wszystkiego? Ile będę miała dzieci? ( o psy nie pytam bo pewnie ze 100 :lol: ) Czy wygram kiedyś w totka? Kiedy się urodziłam :hmmmm: :evil_lol: Czy Pamir kiedyś zmądrzeje? :lying: Byle do 20, potem już z górki :p ;)[/QUOTE]Zależy od męża/partnera :diabloti: Jak szczęście dopisze :eviltong: Rodzice na pewno wiedzą :lol: Być może :p [quote name='kaskaSz']byłam samochodem, droga okropna. i chyba na prawko Łomżę wybiorę, bo mnie szlag trafi tam kilka razy jeździć. W sumie jeszcze w Łomży nie byłam, tam liczę, że droga może ciut lepsza. Sorry Iza za taki offtopik.[/QUOTE]W Łomży o wiele łatwiej zdać niż w Suwałkach Nic nie szkodzi :p [quote name='jamnicze']To aparat już na dobre się rozsypał? A takie robił artystyczne zdjęcia ;)[/QUOTE]Już nie opłaca się go naprawiać [quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE]Witam :p [quote name='kaskaSz']I jak tam po pikniku?[/QUOTE]Super było :) [quote name='Pusiakowa']To Bobik 1 lipca kaca będzie leczył? :D[/QUOTE]Już leczył ha ha [quote name='Asiaczek']Izabela pewnie znowu gdzieś wyędrowała... Pzdr.[/QUOTE]Wczasowuję się z Bobikiem na wsi u koleżanki [quote name='agaciaaa']Czy wywędrowała to nie wiem, ale wiem, że nie ma w domu netu ;) Sto lat dla Bobika! Ucałuj wredotę ode mnie :loveu:[/QUOTE]Bobiś dziękuje :loveu: [quote name='Luzia']Jak by mnie od internetu odcięli to bym chyba po ścianach zaczęła łazić :lol:[/QUOTE]Jak mieszkam w roku szkolnym w Łomży i też tam jestem bez neta to normalnie daję sobie radę, bo nie jestem uzależniona :eviltong: [quote name='Asiaczek']A ja bym może wreszcie uporządkowała piwnicę...;) Pzdr.[/QUOTE]Trza odciąć się od neta :cool3: Quote
Izabela124. Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [B]Witam się :) Piszę od koleżanki. Bobiś 30czerwca miał urodzinki, staruszek już z niego. U nas wszystko dobrze. Bobik szaleje na wiosce, gania się z psami jak nie on, normalnie bawi się z nimi, przepędza krówki na pole i jest teraz wiejskim burkiem ha ha A i do tego wytarzał się ostatnio w gnojówce i myślałam, że go zamorduję. Muszę go co drugi dzień kąpać, bo z podwórka przychodzi dosłownie czarny. Ma on tu dosłownie raj na ziemi. Mi też się u koleżanki bardzo podoba i podobnie jak Bobik zażywam wiejskiego życia. Pomagam w dojeniu krówek i przy innych pracach. Pozdrawiam :)[/B] Quote
Izabela124. Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Cavy']To teraz zdjęcia, zdjęcia :cool3:[/QUOTE]Nie posiadam zdjęć. Na pikniku Agacia robiła fotki Bobikowi, więc trza się do niej uśmiechnąć. Quote
Cavy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Izabela124.'][B]Witam się :) Piszę od koleżanki. Bobiś 30czerwca miał urodzinki, staruszek już z niego. U nas wszystko dobrze. Bobik szaleje na wiosce, gania się z psami jak nie on, normalnie bawi się z nimi, przepędza krówki na pole i jest teraz wiejskim burkiem ha ha A i do tego wytarzał się ostatnio w gnojówce i myślałam, że go zamorduję. Muszę go co drugi dzień kąpać, bo z podwórka przychodzi dosłownie czarny. Ma on tu dosłownie raj na ziemi. Mi też się u koleżanki bardzo podoba i podobnie jak Bobik zażywam wiejskiego życia. Pomagam w dojeniu krówek i przy innych pracach. Pozdrawiam :)[/B][/QUOTE] też przychodzisz cała w gnojówce? :evil_lol: :diabloti: Quote
Iza. Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='agaciaaa']Agaci się nie chce :eviltong:[/QUOTE] to niech się zachce :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Cavy']też przychodzisz cała w gnojówce? :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]Ja nie ha ha [quote name='agaciaaa']Agaci się nie chce :eviltong:[/QUOTE]Ej no Agacia, nie bądź taka i wstaw :) [quote name='Iza.']to niech się zachce :diabloti:[/QUOTE]Właśnie Quote
Recommended Posts