Iza. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Hej kotku :loveu: Nie mam smskow, więc nie mam jak Ci odpisać :( Trzymaj kciuki za nas jutro! Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Iza.']Hej kotku :loveu: Nie mam smskow, więc nie mam jak Ci odpisać :( Trzymaj kciuki za nas jutro![/QUOTE]Witaj Izuś :loveu: Doładuj w końcu konto :eviltong: Kciuki gwarantowane!!!!!!!!!! Na pewno pójdzie wam super!!!!! Quote
Iza. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Witaj Izuś :loveu: Doładuj w końcu konto :eviltong: Kciuki gwarantowane!!!!!!!!!! Na pewno pójdzie wam super!!!!![/QUOTE] Doładuje, ale nie mam kiedy cały czas hahaha Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Iza.']Doładuje, ale nie mam kiedy cały czas hahaha[/QUOTE]Ja też czasu na nic ostatnio nie mam, więc doskonale Cię rozumiem :p Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [CENTER][B]Nie chwaliłam się jeszcze wam, że zmieniłam kolor włosów :lol: Teraz mam taki miedziany :cool3: Bobik dziś prawie zafundował mi zawał... Byliśmy na spacerku z koleżanką i Perełką, poszliśmy do lasu. Nagle sarenka wyleciała a Bobik jak to "zawodowy" myśliwy pognał za nią :mad:Szukałyśmy go z kol z pół godziny. a ja jeszcze nie miałam za bardzo odpowiednich butów do wspinania się po zboczach w lesie i skutkiem są podrapane przez gałęzie nogi:shake: Na szczęście bestyjka powróciła i nic jej się nie stało, ale kiedyś za takie numery zmorduję Bobika :mad:[/B] [/CENTER] Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Hej :multi: Wiesz już może czy wybierasz się na piknik agi w Białym? :cool3: Bo ja chętnie Bobika wymiziam, Prada też się za wami stęskniła :diabloti: Quote
chita Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Izabela124.'] [CENTER][B] Bobik dziś prawie zafundował mi zawał...[/B] [/CENTER] [/QUOTE] to znaczy ze Bobis jest w lepszej formie niz wszystkim sie wydaje:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='C&B']Hej :multi: Wiesz już może czy wybierasz się na piknik agi w Białym? :cool3: Bo ja chętnie Bobika wymiziam, Prada też się za wami stęskniła :diabloti:[/QUOTE]Jeśli Iza od Buenoska nas przykima to będę :) Ha ha my za myszołowną Pradą też:lol: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='chita']to znaczy ze Bobis jest w lepszej formie niz wszystkim sie wydaje:evil_lol:[/QUOTE]Mój "szczeniaczek" malutki :loveu: Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Jeśli Iza od Buenoska nas przykima to będę :) Ha ha my za myszołowną Pradą też:lol:[/QUOTE] teraz przerzuciła się na krety i zające :diabloti: ale podejrzewam, że myszką by nie pogardziła :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='C&B']teraz przerzuciła się na krety i zające :diabloti: ale podejrzewam, że myszką by nie pogardziła :evil_lol:[/QUOTE] Ona jest taka sama jak Bobik co do gryzoni ha ha Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Ona jest taka sama jak Bobik co do gryzoni ha ha[/QUOTE] hehe :D Szkoda, że na pikniku psy muszą być na smyczy - byś sobie ją znów poganiała :loveu::evil_lol: Quote
Iza. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Jeśli Iza od Buenoska nas przykima to będę :) Ha ha my za myszołowną Pradą też:lol:[/QUOTE] Jasne, że przekima :razz: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='C&B']hehe :D Szkoda, że na pikniku psy muszą być na smyczy - byś sobie ją znów poganiała :loveu::evil_lol:[/QUOTE]Mój Bobik cały czas na pikniku nie jest na smyczy :eviltong: Ganiać to ja jej już nie chcę ha ha:diabloti: [quote name='Iza.']Jasne, że przekima :razz:[/QUOTE]O to super, w nagrodę przywiozę coś dobrego:diabloti: Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Izabela124.']Mój Bobik cały czas na pikniku nie jest na smyczy :eviltong: Ganiać to ja jej już nie chcę ha ha:diabloti: [/QUOTE] Moja to by pewnie wbiegła na tor do piesków i chciała by je obwachać :diabloti: ale czemu? ja ją bardzo często ganiam i mam za to świetną kondycję :evil_lol: choć ostatnio jakaś taka mądrzejsza się zrobiła, i tak nie zwiewa :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='C&B']Moja to by pewnie wbiegła na tor do piesków i chciała by je obwachać :diabloti: ale czemu? ja ją bardzo często ganiam i mam za to świetną kondycję :evil_lol: choć ostatnio jakaś taka mądrzejsza się zrobiła, i tak nie zwiewa :cool3:[/QUOTE]Bobik kiedyś taki numer mi odwalił jak biegł Litwin z borderem :diabloti: Ale się w tedy wstydu najadąłm :evil_lol::oops: Ha właśnie od niedawna pracuję nad swoją figurą i rzeczywiście takie ganianie za Pradą by mi się przydało :evil_lol: Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 o Jezu! ;p I jak się border zachował? :lol: to zapraszam do mnie, ona chętnie sobie pobiega :evil_lol: Ja miałam nadzieję, że na tym pikniku będę z aussie moim, ale plany pokrzyżowała Prada :lol: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='C&B']o Jezu! ;p I jak się border zachował? :lol: to zapraszam do mnie, ona chętnie sobie pobiega :evil_lol: Ja miałam nadzieję, że na tym pikniku będę z aussie moim, ale plany pokrzyżowała Prada :lol:[/QUOTE]Z tego co pamiętam to nie zwrócił na Bobika uwagi a ja szybko wleciałam na tor i zabrałam bestyjkę, to był hard core ha ha Kiedyś na pewno was nawiedzę :) na razie to zbytnio czasu nie mam, bo mam codziennie jazdy i do egzaminu muszę się uczyćm bo niedługo go zdaję E tam, na ausika będzie jeszcze czas :) Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 poziom adrenaliny musiał ci nieźle wzrosnąć :diabloti: to poczekamy na was sobie :eviltong: Wiem, że jest czas, dlatego cierpliwie czekam - i mam nadzieję, ze za parę lat będzie wiecej miotów z linii versatility :eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='C&B']poziom adrenaliny musiał ci nieźle wzrosnąć :diabloti: to poczekamy na was sobie :eviltong: Wiem, że jest czas, dlatego cierpliwie czekam - i mam nadzieję, ze za parę lat będzie wiecej miotów z linii versatility :eviltong:[/QUOTE] Oj wzrósł, a potem wszyscy na mnie dziwnie patrzyli buhahahah {ewnie dopiero po wakacjach was nawiedzę A zobaczymy się na pikniku i na wystawie w Białym jak będziesz :) To może do tego czasu i ja doczekam się swego wymarzonego szeltusia Quote
C&B Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Na wystawie jeszcze zobaczę, jakoś bardziej pociągają mnie imprezy typu właśnie piknik agi i takie tam, ale jak będę miała transport to przybędę :D To trzymam kciuki za szelciaka ;) Quote
kaskaSz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 a ten piknik jest 26.06 tak? Może i ja się wybiorę z Fusisławem? Quote
C&B Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 kaskaSz - tak ;) Wybieraj się, jak chętnie ciebie i Fusisława poznam! :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 no akurat moja mamuśka ma tą niedzielę chyba wolną, więc jak ją przekonam to dojazd będę miała. Ja też z chęcią Was poznam :) Quote
Izabela124. Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='C&B']Na wystawie jeszcze zobaczę, jakoś bardziej pociągają mnie imprezy typu właśnie piknik agi i takie tam, ale jak będę miała transport to przybędę :D To trzymam kciuki za szelciaka ;)[/QUOTE]Ja wystawy też bardzo lubię :) A ja za ausika :) [quote name='kaskaSz']a ten piknik jest 26.06 tak? Może i ja się wybiorę z Fusisławem?[/QUOTE]Wybieraj się! Quote
Recommended Posts