Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Iza.']Hej kotku :loveu:
Nie mam smskow, więc nie mam jak Ci odpisać :(
Trzymaj kciuki za nas jutro![/QUOTE]Witaj Izuś :loveu:
Doładuj w końcu konto :eviltong:
Kciuki gwarantowane!!!!!!!!!! Na pewno pójdzie wam super!!!!!

Posted

[quote name='Izabela124.']Witaj Izuś :loveu:
Doładuj w końcu konto :eviltong:
Kciuki gwarantowane!!!!!!!!!! Na pewno pójdzie wam super!!!!![/QUOTE]

Doładuje, ale nie mam kiedy cały czas hahaha

Posted

[CENTER][B]Nie chwaliłam się jeszcze wam, że zmieniłam kolor włosów :lol: Teraz mam taki miedziany :cool3:
Bobik dziś prawie zafundował mi zawał... Byliśmy na spacerku z koleżanką i Perełką, poszliśmy do lasu. Nagle sarenka wyleciała a Bobik jak to "zawodowy" myśliwy pognał za nią :mad:Szukałyśmy go z kol z pół godziny. a ja jeszcze nie miałam za bardzo odpowiednich butów do wspinania się po zboczach w lesie i skutkiem są podrapane przez gałęzie nogi:shake: Na szczęście bestyjka powróciła i nic jej się nie stało, ale kiedyś za takie numery zmorduję Bobika :mad:[/B]
[/CENTER]

Posted

Hej :multi:
Wiesz już może czy wybierasz się na piknik agi w Białym? :cool3:
Bo ja chętnie Bobika wymiziam, Prada też się za wami stęskniła :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']
[CENTER][B] Bobik dziś prawie zafundował mi zawał...[/B]
[/CENTER]
[/QUOTE]

to znaczy ze Bobis jest w lepszej formie niz wszystkim sie wydaje:evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Hej :multi:
Wiesz już może czy wybierasz się na piknik agi w Białym? :cool3:
Bo ja chętnie Bobika wymiziam, Prada też się za wami stęskniła :diabloti:[/QUOTE]Jeśli Iza od Buenoska nas przykima to będę :)
Ha ha my za myszołowną Pradą też:lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeśli Iza od Buenoska nas przykima to będę :)
Ha ha my za myszołowną Pradą też:lol:[/QUOTE]
teraz przerzuciła się na krety i zające :diabloti: ale podejrzewam, że myszką by nie pogardziła :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']teraz przerzuciła się na krety i zające :diabloti: ale podejrzewam, że myszką by nie pogardziła :evil_lol:[/QUOTE]
Ona jest taka sama jak Bobik co do gryzoni ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Ona jest taka sama jak Bobik co do gryzoni ha ha[/QUOTE]
hehe :D
Szkoda, że na pikniku psy muszą być na smyczy - byś sobie ją znów poganiała :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeśli Iza od Buenoska nas przykima to będę :)
Ha ha my za myszołowną Pradą też:lol:[/QUOTE]

Jasne, że przekima :razz:

Posted

[quote name='C&B']hehe :D
Szkoda, że na pikniku psy muszą być na smyczy - byś sobie ją znów poganiała :loveu::evil_lol:[/QUOTE]Mój Bobik cały czas na pikniku nie jest na smyczy :eviltong:
Ganiać to ja jej już nie chcę ha ha:diabloti:

[quote name='Iza.']Jasne, że przekima :razz:[/QUOTE]O to super, w nagrodę przywiozę coś dobrego:diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mój Bobik cały czas na pikniku nie jest na smyczy :eviltong:
Ganiać to ja jej już nie chcę ha ha:diabloti:
[/QUOTE]

Moja to by pewnie wbiegła na tor do piesków i chciała by je obwachać :diabloti:
ale czemu? ja ją bardzo często ganiam i mam za to świetną kondycję :evil_lol: choć ostatnio jakaś taka mądrzejsza się zrobiła, i tak nie zwiewa :cool3:

Posted

[quote name='C&B']Moja to by pewnie wbiegła na tor do piesków i chciała by je obwachać :diabloti:
ale czemu? ja ją bardzo często ganiam i mam za to świetną kondycję :evil_lol: choć ostatnio jakaś taka mądrzejsza się zrobiła, i tak nie zwiewa :cool3:[/QUOTE]Bobik kiedyś taki numer mi odwalił jak biegł Litwin z borderem :diabloti: Ale się w tedy wstydu najadąłm :evil_lol::oops:
Ha właśnie od niedawna pracuję nad swoją figurą i rzeczywiście takie ganianie za Pradą by mi się przydało :evil_lol:

Posted

o Jezu! ;p I jak się border zachował? :lol:
to zapraszam do mnie, ona chętnie sobie pobiega :evil_lol:
Ja miałam nadzieję, że na tym pikniku będę z aussie moim, ale plany pokrzyżowała Prada :lol:

Posted

[quote name='C&B']o Jezu! ;p I jak się border zachował? :lol:
to zapraszam do mnie, ona chętnie sobie pobiega :evil_lol:
Ja miałam nadzieję, że na tym pikniku będę z aussie moim, ale plany pokrzyżowała Prada :lol:[/QUOTE]Z tego co pamiętam to nie zwrócił na Bobika uwagi a ja szybko wleciałam na tor i zabrałam bestyjkę, to był hard core ha ha
Kiedyś na pewno was nawiedzę :) na razie to zbytnio czasu nie mam, bo mam codziennie jazdy i do egzaminu muszę się uczyćm bo niedługo go zdaję
E tam, na ausika będzie jeszcze czas :)

Posted

poziom adrenaliny musiał ci nieźle wzrosnąć :diabloti:
to poczekamy na was sobie :eviltong:
Wiem, że jest czas, dlatego cierpliwie czekam - i mam nadzieję, ze za parę lat będzie wiecej miotów z linii versatility :eviltong:

Posted

[quote name='C&B']poziom adrenaliny musiał ci nieźle wzrosnąć :diabloti:
to poczekamy na was sobie :eviltong:
Wiem, że jest czas, dlatego cierpliwie czekam - i mam nadzieję, ze za parę lat będzie wiecej miotów z linii versatility :eviltong:[/QUOTE]
Oj wzrósł, a potem wszyscy na mnie dziwnie patrzyli buhahahah
{ewnie dopiero po wakacjach was nawiedzę
A zobaczymy się na pikniku i na wystawie w Białym jak będziesz :)
To może do tego czasu i ja doczekam się swego wymarzonego szeltusia

Posted

Na wystawie jeszcze zobaczę, jakoś bardziej pociągają mnie imprezy typu właśnie piknik agi i takie tam, ale jak będę miała transport to przybędę :D
To trzymam kciuki za szelciaka ;)

Posted

[quote name='C&B']Na wystawie jeszcze zobaczę, jakoś bardziej pociągają mnie imprezy typu właśnie piknik agi i takie tam, ale jak będę miała transport to przybędę :D
To trzymam kciuki za szelciaka ;)[/QUOTE]Ja wystawy też bardzo lubię :)
A ja za ausika :)

[quote name='kaskaSz']a ten piknik jest 26.06 tak? Może i ja się wybiorę z Fusisławem?[/QUOTE]Wybieraj się!