Izabela124. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Luzia&Funia']A jakiego ? :razz: Co się dziwisz jakoś nie widzę biegać po ringu na szpilkach :evil_lol: z resztą ja też nie przepadam za zbytnim strojeniem się :roll:[/QUOTE]pewnie chodzi Ci czy łysego czy pp? Szczerze mówiąc to takie i takie mi się podobają. Jeszcze teraz i tak nie kupię, a jakiego to zależy jaki mi się spodoba :eviltong: Ale raczej będzie to suczka pp jak coś:p Mi tu nie chodzi o buty ani o strojenie się, ale w końcu wystawa to nie jest spotkanie w barze i powinno się być schludnie ubranym a nie w dresie lub jak na piwo do baru. Przynajmniej moje jest takie zdanie ;) Quote
Izabela124. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [CENTER][B]Zajrzyjcie... Bella sunia, która najpierw trafiła do masakrycznego DT, gdzie zaszła w ciąże, a później urodziła w hoteliku... [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/184036-wiosna-poronienie-i-pogryzienie-w-schronie.-Latem-najgorsze-dt.-Jesien-porod-w-hotel"][IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/dscn2126e.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Luzia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Izabela124.']pewnie chodzi Ci czy łysego czy pp? Szczerze mówiąc to takie i takie mi się podobają. Jeszcze teraz i tak nie kupię, a jakiego to zależy jaki mi się spodoba :eviltong: Ale raczej będzie to suczka pp jak coś:p Mi tu nie chodzi o buty ani o strojenie się, ale w końcu wystawa to nie jest spotkanie w barze i powinno się być schludnie ubranym a nie w dresie lub jak na piwo do baru. Przynajmniej moje jest takie zdanie ;)[/QUOTE] Dokładnie o to mi chodziło :) Ło a czemu suczka :razz: Nie lepszy pies? :diabloti: Nie no zgadza się ale mi się wydaje że to kwestia rasy. Wyobraź sobie asta wystawianego w butach na szpileczkach i w miniówce i yorka którego właściciel ubrał skórę i glany :evil_lol: [SIZE=1]ale mi się porównanie palnęło:diabloti::diabloti: [/SIZE] Quote
Izabela124. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Dokładnie o to mi chodziło :) Ło a czemu suczka :razz: Nie lepszy pies? :diabloti: Nie no zgadza się ale mi się wydaje że to kwestia rasy. Wyobraź sobie asta wystawianego w butach na szpileczkach i w miniówce i yorka którego właściciel ubrał skórę i glany :evil_lol: [SIZE=1]ale mi się porównanie palnęło:diabloti::diabloti: [/SIZE][/QUOTE]Przy Bobiku pies by nie przeszedł, poza tym chcę suczkę :eviltong: Niby tak, ale moim zdaniem bez względu na rasę psy powinny być wystawiane w strojach "eleganckich";) Quote
Luzia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Izabela124.']Przy Bobiku pies by nie przeszedł, poza tym chcę suczkę :eviltong: Niby tak, ale moim zdaniem bez względu na rasę psy powinny być wystawiane w strojach "eleganckich";)[/QUOTE] No to Bobik będzie miał koleżankę :lol: A kastrowany jest ? :razz: :evil_lol: Nie no racja racja :diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Luzia&Funia']No to Bobik będzie miał koleżankę :lol: A kastrowany jest ? :razz: :evil_lol: Nie no racja racja :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Już od kilku lat kastrowany :P Póki on bedzie miał tą koleżankę to dłuuuuugi czas minie :D Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Luzia&Funia'] Nie no zgadza się ale mi się wydaje że to kwestia rasy. Wyobraź sobie asta wystawianego w butach na szpileczkach i w miniówce i yorka którego właściciel ubrał skórę i glany :evil_lol: [SIZE=1]ale mi się porównanie palnęło:diabloti::diabloti: [/SIZE][/QUOTE] Mi drugi zestaw jak najbardziej odpowiada :cool3: sędzie na pewno zwróciłby uwagę na taki duet :p Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Iza.']Mi drugi zestaw jak najbardziej odpowiada :cool3: sędzie na pewno zwróciłby uwagę na taki duet :p[/QUOTE] Ha ha ha to następnym razem tak się ubierz :D Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha to następnym razem tak się ubierz :D[/QUOTE] Myśle, że nie byłaby problemu, glany mam, ale nie wiem czy zauważyłaś, ale ja na wystawy staram się ubierać, tak.... hmm bardziej dziewczęco, spódnica i te sprawy :diabloti: Quote
Darianna Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jak tak fantazjujecie to może macie pomysł, jak się ubrać do wystawienia rudych, żeby było wygodnie, elegancko i niesztampowo ;) Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Iza.']Myśle, że nie byłaby problemu, glany mam, ale nie wiem czy zauważyłaś, ale ja na wystawy staram się ubierać, tak.... hmm bardziej dziewczęco, spódnica i te sprawy :diabloti:[/QUOTE]No właśnie zauważyłam i to jest niepodobne do Ciebie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Darianna']Jak tak fantazjujecie to może macie pomysł, jak się ubrać do wystawienia rudych, żeby było wygodnie, elegancko i niesztampowo ;)[/QUOTE] Przeszukiwałam net i znalazłam to: [url]http://www.arisland.pl/2010/48.jpg[/url] To TY? Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Darianna']owszem, to ja :) a co?[/QUOTE]Nie byłam pewna czy to Ty :P Tam byłaś ładnie ubrana ;) Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']No właśnie zauważyłam i to jest niepodobne do Ciebie :evil_lol:[/QUOTE] Widzisz, bo ja generalnie bardzo lubie takie ciuchy, a właściwie to dość niedawno polubiłam, latem tez mnie przecież w spódnicy widziałaś ;P Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Iza.']Widzisz, bo ja generalnie bardzo lubie takie ciuchy, a właściwie to dość niedawno polubiłam, latem tez mnie przecież w spódnicy widziałaś ;P[/QUOTE]Boszzzzz zmieniasz się :evil_lol:Ja tam nadal spódnic nie lubię, najwygodniejsze są spodnie :multi: Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Boszzzzz zmieniasz się :evil_lol:Ja tam nadal spódnic nie lubię, najwygodniejsze są spodnie :multi:[/QUOTE] Jak to mówią, nie można tkwić w miejscu, trzeba próbować czegoś nowego :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Iza.']Jak to mówią, nie można tkwić w miejscu, trzeba próbować czegoś nowego :diabloti:[/QUOTE]Zaczynam się Ciebie bać :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Już od kilku lat kastrowany :P Póki on bedzie miał tą koleżankę to dłuuuuugi czas minie :D[/QUOTE] po co czekać :diabloti::diabloti: [quote name='Iza.']Mi drugi zestaw jak najbardziej odpowiada :cool3: sędzie na pewno zwróciłby uwagę na taki duet :-P[/QUOTE] Zapewne wyglądało by to dość oryginalnie :evil_lol: Gorzej jak by ktoś przypadkowo w tych glanach nadepnął na Yorka :diabloti: nie za wiele by było do sprzątania :evilbat: [quote name='Darianna']Jak tak fantazjujecie to może macie pomysł, jak się ubrać do wystawienia rudych, żeby było wygodnie, elegancko i niesztampowo ;-)[/QUOTE] Ja zdecydowanie polecam dresik :lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Luzia&Funia']po co czekać :diabloti::diabloti: [/QUOTE]Gdybym mogła to już miałabym drugiego psa, ale niestety dwóch psów z rodzicami nie zostawię.;) Poza tym co to za frajda mieć dwa psy i widzieć się z nimi tylko w weekendy i to nie każde... Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Zaczynam się Ciebie bać :evil_lol:[/QUOTE] Zupełnie nie wiem dlaczego :-(:diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Iza.']Zupełnie nie wiem dlaczego :-(:diabloti:[/QUOTE]Ha ha Ty dobrze wiesz dlaczego :eviltong: Zapominanie o różnych rzeczach, ubieranie się "kobieco" itp. Mi tylko jedno przychodzi na myśl :diabloti: Quote
Iza. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha Ty dobrze wiesz dlaczego :eviltong: Zapominanie o różnych rzeczach, ubieranie się "kobieco" itp. Mi tylko jedno przychodzi na myśl :diabloti:[/QUOTE] Hahahaha to nie to co myślisz :diabloti: Quote
Luzia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Gdybym mogła to już miałabym drugiego psa, ale niestety dwóch psów z rodzicami nie zostawię.;) Poza tym co to za frajda mieć dwa psy i widzieć się z nimi tylko w weekendy i to nie każde...[/QUOTE] No w sumie fakt :cool1: A co do ubierania, to ja ostatni raz spódnicę miałam na sobie jakieś 3-4 lata temu :diabloti: A szpilek nigdy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Iza.']Hahahaha to nie to co myślisz :diabloti:[/QUOTE]Dobra, dobra :diabloti: I tak prawdy nie powiesz :eviltong: [quote name='Luzia&Funia'] A co do ubierania, to ja ostatni raz spódnicę miałam na sobie jakieś 3-4 lata temu :diabloti: A szpilek nigdy :evil_lol:[/QUOTE]Ja na jakieś uroczystości to zakładam i szpilki też :eviltong: Quote
Recommended Posts