Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Mogłabyś:eviltong:, mój poziom samozachwycenia by się podniósł:diabloti:[/QUOTE] Myślę, że osiągnął już kres, więcej się nie da :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Myślę, że osiągnął już kres, więcej się nie da :diabloti:[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze trochę da się podnieść :lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze trochę da się podnieść :lol:[/QUOTE] nie wydaje mnie się ;P Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']nie wydaje mnie się ;P[/QUOTE] Mnie też:P Iza już ma wystarczająco podniesiony i mocniej sie nie da:P Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']nie wydaje mnie się ;P[/QUOTE] [quote name='Sweet']Mnie też:P Iza już ma wystarczająco podniesiony i mocniej sie nie da:P[/QUOTE]Oj, nie znacie możliwości mego samozachwycenia :evil_lol::loveu: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Oj, nie znasz możliwości mego samozachwycenia :evil_lol::loveu:[/QUOTE] W takim razie nie chce poznać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']W takim razie nie chce poznać :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha ha :diabloti::diabloti::diabloti: [B]Muszę się pochwalić iż na reszcie mam klawiaturę :multi::multi::multi:[/B] Quote
Feigned Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.'] [B]Muszę się pochwalić iż na reszcie mam klawiaturę :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE] cały czas nie miałaś? :o szacun :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha :diabloti::diabloti::diabloti: [B]Muszę się pochwalić iż na reszcie mam klawiaturę :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE] Zauważyłam własnie że jakoś szybko piszesz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Feigned']cały czas nie miałaś? :o szacun :evil_lol:[/QUOTE]Właśnie nie miałam do dzisiaj, dlatego tak mało udzielałam się na forum, bo napisanie wiadomości poprzez klawiaturę ekranową zajmowało mi wieki, a teraz nawet mogę się wykłócać :diabloti: A wiesz jak dziwnie mi dziś było pisać na klawiaturze po tak długim odwyku :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Zauważyłam własnie że jakoś szybko piszesz :diabloti:[/QUOTE] He he no teraz mogę normalnieeeeee pisać, a nie powstrzymywać się od długich wypowiedzi Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']He he no teraz mogę normalnieeeeee pisać, a nie powstrzymywać się od długich wypowiedzi[/QUOTE] Widziałam, ze się nie powstrzymujesz :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Widziałam, ze się nie powstrzymujesz :evil_lol:[/QUOTE]W końcu mogłam wyrazić swoją opinię na pewien temat:diabloti: I napisać notkę na blogu:lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']W końcu mogłam wyrazić swoją opinię na pewien temat:diabloti: I napisać notkę na blogu:lol:[/QUOTE] Napisalaś coś na blogu ? Uuu musze zobaczyć jak tylko się na swojego kompa dostane :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Napisalaś coś na blogu ? Uuu musze zobaczyć jak tylko się na swojego kompa dostane :cool3:[/QUOTE]Nic ciekawego nie wymyśliłam:eviltong: To teraz na czyim siedzisz?:razz: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Nic ciekawego nie wymyśliłam:eviltong: To teraz na czyim siedzisz?:razz:[/QUOTE] U brata siedze, bo mój laptoć zajęty :( ;P Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']U brata siedze, bo mój laptoć zajęty :( ;P[/QUOTE]A kto Ci go zajął?:razz: [quote name='agaciaaa']No nareszcie rudy ::loveu:[/QUOTE]Ciekawe czy Mariuszowi się spodoba:diabloti::lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']A kto Ci go zajął?:razz: Ciekawe czy Mariuszowi się spodoba:diabloti::lol:[/QUOTE] Tomek, ten mój bart cioteczny ze stanów ;P Pojeb4na jesteś jednak :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Tomek, ten mój bart cioteczny ze stanów ;P Pojeb4na jesteś jednak :evil_lol:[/QUOTE]To niech on siedzi na brata kompie :eviltong: Ahhh dziękuję za komplement :loveu::evil_lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']To niech on siedzi na brata kompie :eviltong: Ahhh dziękuję za komplement :loveu::evil_lol:[/QUOTE] To bardziej skomplikowana sprawa :evil_lol: Ja cały czas pamietam o tej suce moja droga :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Ciekawe czy Mariuszowi się spodoba:diabloti::lol:[/QUOTE] Zaraz mu pokaże :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']To bardziej skomplikowana sprawa :evil_lol: Ja cały czas pamietam o tej suce moja droga :diabloti:[/QUOTE]W takim razie nie wnikam:eviltong: Ha ha ja o niczym nie pamiętam, a już na pewno o żadnej suce, coś Ci się przyśniło:eviltong::diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Zaraz mu pokaże :diabloti:[/QUOTE]A to on u Ciebie jest?:crazyeye: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.'] Ha ha ja o niczym nie pamiętam, a już na pewno o żadnej suce, coś Ci się przyśniło:eviltong::diabloti:[/QUOTE] Ty juz mi tu nic nie wmawiaj :evil_lol: [quote name='Izabela124.']A to on u Ciebie jest?:crazyeye:[/QUOTE] Nieee, u Ciebie pod drzwiami stoi :diabloti: Quote
Recommended Posts