Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magda_drakkar']Hej:cool3:
Huh, aż mi się zrobiło gorąco po tych ostatnich zdjęciach:diabloti:[/quote]Ooooo kogo ja tu widze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Haha te z krowa to dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jakos mnie wzielo na wrzucanie foteczek hehe:diabloti:
A pytalas?:cool3: Byc moze pojade z kol po pieska z poznanskiej hodowli, ale najpierw szczylki musza sie urodzic:lol:[/quote]

No dobra moze i odpisałas to ja ślepa jestem:evil_lol::evil_lol:

no wiem ale tak sie wtopiła kolorystycznie z bobikiem:)
heh:D
pytałam:D
o fajnie a jakiego pieska??:D znaczy jakiej rasy??:)
ale wtedy bedziecie tu troche? czy pojedziecie do domu w ten sam dzien? i mam nadzieje ze w weekend bo ja mam szkołe w styczniu...:roll:

Posted

[quote name='Martunia'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz8717.jpg[/URL] pełnia szczęścia. :loveu:
Jakie ładne są te zdjęcia!
No i w końcu w domu jesteś. :)[/quote]DZiekowac hehe
Niom;)

Posted

[quote name='Sweetaśna']No dobra moze i odpisałas to ja ślepa jestem:evil_lol::evil_lol:

no wiem ale tak sie wtopiła kolorystycznie z bobikiem:)
heh:D
pytałam:D
o fajnie a jakiego pieska??:D znaczy jakiej rasy??:)
ale wtedy bedziecie tu troche? czy pojedziecie do domu w ten sam dzien? i mam nadzieje ze w weekend bo ja mam szkołe w styczniu...:roll:[/quote]:eviltong::evil_lol::diabloti:
Buldozka francuskiego:cool3::lol:
Nie wiem jeszcze, najpier musimy u kogos nocleg znalezc, ale to jeszcze nic pewnego, wiec narazie nic nie zalatwiam, ale tak na wszleki wypadek juz cie uprzedzilam hehe
Co tam u ciebie slychac? Opowiadaj, bo niestety nie mam czasu wszystkiego u ciebie czytac:shake::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']:eviltong::evil_lol::diabloti:
Buldozka francuskiego:cool3::lol:
Nie wiem jeszcze, najpier musimy u kogos nocleg znalezc, ale to jeszcze nic pewnego, wiec narazie nic nie zalatwiam, ale tak na wszleki wypadek juz cie uprzedzilam hehe
Co tam u ciebie slychac? Opowiadaj, bo niestety nie mam czasu wszystkiego u ciebie czytac:shake::eviltong:[/quote]

aa:D
hehe:)
nom to zobaczymy:D
a co u mnie hm... stara bida:evil_lol::evil_lol: w szkole jakos tak średnio.. życie sie powoli kula.. ogólnie nic ciekawego:eviltong:
nie ma co opowiadac:)
ty nam to lepiej opowiedz co u ciebie:)
co ciekawego sie dzieje w szkole?? jak ludzie itp??:D

Posted

[quote name='Sweetaśna']aa:D
hehe:)
nom to zobaczymy:D
a co u mnie hm... stara bida:evil_lol::evil_lol: w szkole jakos tak średnio.. życie sie powoli kula.. ogólnie nic ciekawego:eviltong:
nie ma co opowiadac:)
ty nam to lepiej opowiedz co u ciebie:)
co ciekawego sie dzieje w szkole?? jak ludzie itp??:D[/quote]Hehe aale duzo sie dwoiedzialam:diabloti::evil_lol:
U mnie fajnie jest, w czasie duzej przerwy mozemy isc do busry lub kiedy mamy jakies okienko
Na w-fie cwiczylam dopiero dwa razy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnego facia mamy a dzis go ublagalam i zwolnil nas z lekcji hehe'
Pozatym mozna zwalniac sie w piatki z ostanich lekcji, jesli ktos dojezdza, fajnie jest
A w bursie takie rzeczy sie dzieja, ze szok hehe lepiej nie opoiwadac hehe

[quote name='deer_1987']Zaszalalas z fotkami![/quote]:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hehe aale duzo sie dwoiedzialam:diabloti::evil_lol:
U mnie fajnie jest, w czasie duzej przerwy mozemy isc do busry lub kiedy mamy jakies okienko
Na w-fie cwiczylam dopiero dwa razy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnego facia mamy a dzis go ublagalam i zwolnil nas z lekcji hehe'
Pozatym mozna zwalniac sie w piatki z ostanich lekcji, jesli ktos dojezdza, fajnie jest
A w bursie takie rzeczy sie dzieja, ze szok hehe lepiej nie opoiwadac hehe

:evil_lol:[/quote]

No wiem ze duzo normalnie sie rozpisałam:evil_lol::evil_lol:
fajnie macie:D
oj wiesz co wf sobie odpuszczac:eviltong: Sport to zdrowie:evil_lol::evil_lol::diabloti:
fajnie ze was zwolnił:D tez super macie z tym zwalnianiem:D
oj tam opowiedz cos:D a mi sie burs kojarzy z czyms innym na b:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Sweetaśna']No wiem ze duzo normalnie sie rozpisałam:evil_lol::evil_lol:
fajnie macie:D
oj wiesz co wf sobie odpuszczac:eviltong: Sport to zdrowie:evil_lol::evil_lol::diabloti:
fajnie ze was zwolnił:D tez super macie z tym zwalnianiem:D
oj tam opowiedz cos:D a mi sie burs kojarzy z czyms innym na b:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/quote]Haha ja ten w-f w inny sposob nadrabiam:evil_lol::eviltong:
Eeee nie bede publicznie opowiadac:eviltong: A z czym sie kojarzy?:cool3::lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Haha ja ten w-f w inny sposob nadrabiam:evil_lol::eviltong:
Eeee nie bede publicznie opowiadac:eviltong: A z czym sie kojarzy?:cool3::lol:[/quote]

ciekawe w jaki?? czyżbyś cos innego uprawiała??:eviltong::evil_lol:
e tam to nie mów jak nie chcesz:diabloti: hmm.. niech nie pomysle:diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']ciekawe w jaki?? czyżbyś cos innego uprawiała??:eviltong::evil_lol:
e tam to nie mów jak nie chcesz:diabloti: hmm.. niech nie pomysle:diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::evil_lol:[/quote]Haha a co?:cool3:
Np. wyprowadzam piesia, jezdze do schroniska itp.:eviltong::diabloti:
Hehe

Posted

[quote name='Izabela124.']Haha a co?:cool3:
Np. wyprowadzam piesia, jezdze do schroniska itp.:eviltong::diabloti:
Hehe[/quote]

no nie wiem:eviltong::evil_lol::evil_lol:
Ja tez wyprowadzam psa i sie nie chwale:evil_lol::diabloti: a do schroniska nie jezdże bo mama sie nie chce zgodzic... moze na wiosne:)
heh:):)

Posted

[quote name='Sweetaśna']no nie wiem:eviltong::evil_lol::evil_lol:
Ja tez wyprowadzam psa i sie nie chwale:evil_lol::diabloti: a do schroniska nie jezdże bo mama sie nie chce zgodzic... moze na wiosne:)
heh:):)[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:
A ja swego nie moge:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Izabela124.']No teraz tak, ale to dla mnie za malo...[/quote]

to trzeba było tak daleko sie nie wyprowadzac..:shake::diabloti: eh.. ale najwazniejsze ze chociaz w weekendy go widzujesz:)