Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='akodirka']jedna normalna :evil_lol: [SIZE=1](joke) [/SIZE] ja jestem w "artystycznej" :lol: (historia i wiedza o kulturze rozszezone) a chce do ekonomicznej - matma i gegra :razz:[/quote] no wiem:evil_lol:[SIZE=1](ale śmieszne) [SIZE=2]ojej straszne.... nie lubie historii;/ mam nadzieje ze cie przeniosa bo moze tez na ten profil pójde to mi powiesz czy jest trudno:D:evil_lol:[/SIZE] [/SIZE] Quote
ewka i haker Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dobra nie nagadajcie za duzo ja spadam appapaappa Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ale fotek - super:multi: a co za towarzystwo, co myślisz o erdelach? Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 oj leci szybko w gimnazjum czas .... wydawalo sie mi ze wczoraj dopiero pierwsza klase gim zaczynalam a tu za miesiac bede w nowej szkole ponadgimnazjalnej ;] ale trzy lata gim. to najwspanialsze lata mojego zycia Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='łapeczek']oj leci szybko w gimnazjum czas .... wydawalo sie mi ze wczoraj dopiero pierwsza klase gim zaczynalam a tu za miesiac bede w nowej szkole ponadgimnazjalnej ;] ale trzy lata gim. to najwspanialsze lata mojego zycia[/quote] moejgo tez. :loveu: poznalam wiele wspanialych ludzi.. :cool3: zżyłam się z tymi 3-akami więc jakoś tak głupio bez nich będzie.:-( wych. wysłała mnie na ich zakończenie, i się poryczałam :diabloti::lol: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja mam jeszcze rok ale tez sądze że sa najwspanialsze:):) no własnie tak niedawno była 1 klasa a tu juz 3 ty juz liceum aniu zaczynasz... Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to widze ze wszystkie w temacie gimnazjum sie zgdzamy :evil_lol::) Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 nooo ja myslalam ze bede plakac na zakonczeniu ale nic ;] dopiero jak dotarlam do domku i dotarlo do mnie ze juz ich wiecej nie zobacze ;] ale co tam spotykamy sie dalej piszemy nagg i takie tam ;] pozatym glownie paru osob bedzi mi najbardzie brakowalo ;] ale wychowawczyni NIE Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a ja od ponad roku jestem w stalym kontakcie z byla klasa :o do tego teraz wyjezdzamy razem, na 3 dni, do berlina :evil_lol: do tego mialam taka zajebista wych ze szok, nie to co teraz :roll: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a ja przez 3 lata gim miala taka jedze od biologi ze to koniec ;] wez wogole przestan masakra wszystkie muzea w p-n zwiedzilismy a do kina poszlismy w ciagu tych 3 lat tylko i az jeden raz Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja mam takiego fizyka. pisze tak szybko ze szok, od razu zmazuje i pisze od nowa. i caly czas `bardzoc iekawe, naprawde, bardzo ciekawe!` jak krasnoludek wyglada. xDDD Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hehehe to ciekawe co masz w zeszycie zapisane jak tak bedzie ;] powinien zostac strusiem pedziwiatrem ;] Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 w zeszycie od fizyki, to ja mam rysunki xD. jakies tam serduszka, sloneczka i inne duperele :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 o matko .... ciekawie musi wygladac ten zeszyt ;] Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ba :D. i gdzie nie gdzie tematy. xD. jak mi kolega napisze ;]. bo mi sie nie chce ;PxDD Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 heheh to niezle;] fajnego musisz miec kolege jesli ci pisze;] Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 w miare.;d jak siedzialam z kolezanka to kompletnie NIC nie mialam w zeszycie od fizyki xD:diabloti: Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 siedzialam. jak po wakacjach bedzie nie wiem;d. bo mnie przesadzila wych. za nic nie robienie xD. wlasciwie nie tylko mnie. polowe klasy xD Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hehe ... ja teraz w nowej szkole bede siedziec z kumpela z klasy gimnzajalnej ;] mam nadzieje ze nas nie przesadza ;] Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dobra ja sie zegnam i mowie DOBRANOC papapap:* Quote
tusia. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :) Iza nie bedzie nadazala nadrabiac, tyle co tu napisalysmy :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale tu nagadane! :shock: Jak zwykle zresztą... :diabloti: Quote
Recommended Posts