Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']a zgadnijcie co ja bym chciała mieć??

Oprócz buldoga angielskiego i Nowofunlanda:D[/quote]

yorka??:P hehe żart;p tak na serio to nie wiem;p

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

nie o yorka to bym się bała że kiedyś go zmiażdżę lub za bardzo po kołtunie, ale moja siostra by chciała yorka ;) Ale ja zakochałam się w Husky ;)

Posted

[quote name='Okamia']nie o yorka to bym się bała że kiedyś go zmiażdżę lub za bardzo po kołtunie, ale moja siostra by chciała yorka ;) Ale ja zakochałam się w Husky ;)[/quote]

ale nie wszystkie yorki sa malutkie:)
mój jest wielkości westie bądź sznaucera:):)
mój sąsiad ma Husky:D
a ty masz psa??:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']fajne sa;)
ja mam yorka i rottweilera....:):)[/quote]

Rottki są fajne... Moja ciocia miała sunie ale taka przylepa i maślak jak nie wiem co... a śliniła się niemiłosiernie:D

Posted

[quote name='Selenne']Nie wiem dlaczego, ale przeczytałam "Mój BRAT jest wielkości westei bądź sznaucera" :-o:cool3::evil_lol:[/quote]

hehe:P
mi o psa chodziło:P
ale śmiesznie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Brata nie posiadam nawet:P

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']
mój jest wielkości westie bądź sznaucera:):) [/quote]

Nie wiem dlaczego, ale przeczytałam "Mój BRAT jest wielkości westei bądź sznaucera" :-o:cool3::evil_lol:

Posted

Witamy...!
Iza, ale Oleńka już jest duża... a jaka chudziutka... Nikola to taki grybasek jest... hihi

A jak już mówicie o ulubionych rasach to moja naukochańsza są dożki... normalnie, ja tylko dla nich się chyba urodziłam... a tak to bym chciała mieć jeszcze astaffa i mastiffa angielskiego

Posted

Iza pytałam się o ten internat... U nas mówią na to BURS nie można tam trzymać psów niestety... ;( płaci się za mieszkanie, ale zależy ile osób jest w pokoju... jest to niedalego wety więc byś miała blisko do szkoły tylko tyle udało mi się dowiedziec... :)

Posted

[url]http://images29.fotosik.pl/198/c2c81b63e583d11f.jpg[/url]
jakie dwa olbrzymy :D :D

Jeej szukam tych zdjęć i chyba z 10stron się cofnąć musiałam!! :( :P
Fotki nowe proszę!!
Zapraszam!:

Posted

[quote name='Anka_ZG']Izuś masz piekny now avatarek:) sama zrobiłaś?:) pamietam jeszcze niedawno nie umialas robic bannerkow itp, a teraz wymiatasz z nimi ostro:)[/quote]Tego akurat sama nie zrobilam, bardzo dawno temu go dostalam, ale mi sie bardzo podoba. No kiedys nie umialam, ale juz umiem hihi

[quote name='Martunia']Szetland też mi się podoba. :loveu: A dog jest śliczny. :)[/quote]:p:p

[quote name='Asiaczek']Kochaniutka, ale Bobik to taka mała ruda Kluseczka...:roll:
Pzdr.[/quote]Oj kluseczka to malo powidziane
A ty myslalas, z eon to co?

[quote name='Okamia']Fajnie Bobik by się bawił z takim dogiem :D Ciekawe kto z takiej dwójki byłby górą[/quote]Hihi

[quote name='xxSweetGirl93xx']o fajne:)
martusia chce cocker spaniela:D (moja koleżanka i kuzynka mają:))
A iza szetlanda i doga:D
a ja wola małe psy:P
a po za kabim chciałabym miec jeszcze westie;D i dużego tez:D goldena albo nowofundlanda;)[/quote]Ja jeszcze chcialabym miec nowofunlanda i buldozka francuskiego, i jeszcze kilka ras

[quote name='Okamia']a zgadnijcie co ja bym chciała mieć??

Oprócz buldoga angielskiego i Nowofunlanda:D[/quote]Haskyiego pewnie hehe

[quote name='xxSweetGirl93xx']yorka??:P hehe żart;p tak na serio to nie wiem;p[/quote]

[quote name='Okamia']nie o yorka to bym się bała że kiedyś go zmiażdżę lub za bardzo po kołtunie, ale moja siostra by chciała yorka ;) Ale ja zakochałam się w Husky ;)[/quote]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale nie wszystkie yorki sa malutkie:)
mój jest wielkości westie bądź sznaucera:):)
mój sąsiad ma Husky:D
a ty masz psa??:D[/quote]

[quote name='Okamia']nom Husky ;) a jakże by inaczej ;)[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']fajne sa;)
ja mam yorka i rottweilera....:):)[/quote]Ale z was gaduly

[quote name='Meritt']Witanko:)

Strasznie dawno tu nie zaglądałam, mam kilkaset stron zaległości xD[/quote]Witanko
hihi musisz czesciej zagladac;)

[quote name='Iza13']O widze, że sie dyskusja na temat ras rozwinęła ;)

Moje marzenie to grzywek i niuf no i może jeszcze pomeraniana ;)[/quote]Mi grzywki tez sie podobaja, a wodolazy wiesz,z etak hihi

[quote name='Okamia']Rottki są fajne... Moja ciocia miała sunie ale taka przylepa i maślak jak nie wiem co... a śliniła się niemiłosiernie:D[/quote]Ja to planuje adoptowac rottka w przyszlosci, terach ich tak duzo do adopcji jest

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P
mi o psa chodziło:P
ale śmiesznie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Brata nie posiadam nawet:P[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selenne']Nie wiem dlaczego, ale przeczytałam "Mój BRAT jest wielkości westei bądź sznaucera" :-o:cool3::evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Dozia_13']Witamy...!
Iza, ale Oleńka już jest duża... a jaka chudziutka... Nikola to taki grybasek jest... hihi

A jak już mówicie o ulubionych rasach to moja naukochańsza są dożki... normalnie, ja tylko dla nich się chyba urodziłam... a tak to bym chciała mieć jeszcze astaffa i mastiffa angielskiego[/quote]No wiem, ze Ola chuda hehe A dozki to i moje marzenie

[quote name='Martunia']American Eskimo też mi się podoba. :loveu:
I Shih Tzu, Pomerdaniany, Goldy, ... ;)[/quote]A jak wyglada american eskimo?

[quote name='xxSweetGirl93xx']I zapomniałas o Kabim:P hehe:)[/quote]

[quote name='Dozia_13']Iza pytałam się o ten internat... U nas mówią na to BURS nie można tam trzymać psów niestety... ;( płaci się za mieszkanie, ale zależy ile osób jest w pokoju... jest to niedalego wety więc byś miała blisko do szkoły tylko tyle udało mi się dowiedziec... :)[/quote]Dzieki z ainfo;):loveu:

[quote name='Atkaaaa'][URL]http://images29.fotosik.pl/198/c2c81b63e583d11f.jpg[/URL]
jakie dwa olbrzymy :D :D

Jeej szukam tych zdjęć i chyba z 10stron się cofnąć musiałam!! :( :P
Fotki nowe proszę!!
Zapraszam!:[/quote]DZis byly nowe, jutro dam anstepne:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']A jak wyglada american eskimo?[/quote]

Możesz poszukać w google.
[URL]http://www.americaneskimo.com/New%20AE.com/American%20Eskimo%20Dog%20Breeders%20-%20USA_files/DS07.jpg[/URL]
[URL]http://www.dogsindepth.com/nonsporting_dog_breeds/images/american_eskimo_dog_h03.jpg[/URL]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Co powiesz izus??:D[/quote]A nie wiem Adus:loveu: ojojo jak ladnie na mnie mowisz:loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='Martunia']Możesz poszukać w google.
[URL]http://www.americaneskimo.com/New%20AE.com/American%20Eskimo%20Dog%20Breeders%20-%20USA_files/DS07.jpg[/URL]
[URL]http://www.dogsindepth.com/nonsporting_dog_breeds/images/american_eskimo_dog_h03.jpg[/URL][/quote]To takie male szpice, przynajmniej bardzo podobne;)

Posted

[quote name='Izabela124.']A nie wiem Adus:loveu: ojojo jak ladnie na mnie mowisz:loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

hehe:) ja zawsze tak na ciebie mówie:loveu::loveu:
hihi:):)
z/w:eviltong: