Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Okamia']a zgadnijcie co ja bym chciała mieć?? Oprócz buldoga angielskiego i Nowofunlanda:D[/quote] yorka??:P hehe żart;p tak na serio to nie wiem;p Quote
Okamia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nie o yorka to bym się bała że kiedyś go zmiażdżę lub za bardzo po kołtunie, ale moja siostra by chciała yorka ;) Ale ja zakochałam się w Husky ;) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Okamia']nie o yorka to bym się bała że kiedyś go zmiażdżę lub za bardzo po kołtunie, ale moja siostra by chciała yorka ;) Ale ja zakochałam się w Husky ;)[/quote] ale nie wszystkie yorki sa malutkie:) mój jest wielkości westie bądź sznaucera:):) mój sąsiad ma Husky:D a ty masz psa??:D Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Okamia']nom Husky ;) a jakże by inaczej ;)[/quote] fajne sa;) ja mam yorka i rottweilera....:):) Quote
Meritt Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko:) Strasznie dawno tu nie zaglądałam, mam kilkaset stron zaległości xD Quote
Iza. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 O widze, że sie dyskusja na temat ras rozwinęła ;) Moje marzenie to grzywek i niuf no i może jeszcze pomeraniana ;) Quote
Okamia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']fajne sa;) ja mam yorka i rottweilera....:):)[/quote] Rottki są fajne... Moja ciocia miała sunie ale taka przylepa i maślak jak nie wiem co... a śliniła się niemiłosiernie:D Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Selenne']Nie wiem dlaczego, ale przeczytałam "Mój BRAT jest wielkości westei bądź sznaucera" :-o:cool3::evil_lol:[/quote] hehe:P mi o psa chodziło:P ale śmiesznie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brata nie posiadam nawet:P Quote
Selenne Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] mój jest wielkości westie bądź sznaucera:):) [/quote] Nie wiem dlaczego, ale przeczytałam "Mój BRAT jest wielkości westei bądź sznaucera" :-o:cool3::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witamy...! Iza, ale Oleńka już jest duża... a jaka chudziutka... Nikola to taki grybasek jest... hihi A jak już mówicie o ulubionych rasach to moja naukochańsza są dożki... normalnie, ja tylko dla nich się chyba urodziłam... a tak to bym chciała mieć jeszcze astaffa i mastiffa angielskiego Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 American Eskimo też mi się podoba. :loveu: I Shih Tzu, Pomerdaniany, Goldy, ... ;) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']American Eskimo też mi się podoba. :loveu: I Shih Tzu, Pomerdaniany, Goldy, ... ;)[/quote] I zapomniałas o Kabim:P hehe:) Quote
Dozia_13 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Iza pytałam się o ten internat... U nas mówią na to BURS nie można tam trzymać psów niestety... ;( płaci się za mieszkanie, ale zależy ile osób jest w pokoju... jest to niedalego wety więc byś miała blisko do szkoły tylko tyle udało mi się dowiedziec... :) Quote
Atkaaaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [url]http://images29.fotosik.pl/198/c2c81b63e583d11f.jpg[/url] jakie dwa olbrzymy :D :D Jeej szukam tych zdjęć i chyba z 10stron się cofnąć musiałam!! :( :P Fotki nowe proszę!! Zapraszam!: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Anka_ZG']Izuś masz piekny now avatarek:) sama zrobiłaś?:) pamietam jeszcze niedawno nie umialas robic bannerkow itp, a teraz wymiatasz z nimi ostro:)[/quote]Tego akurat sama nie zrobilam, bardzo dawno temu go dostalam, ale mi sie bardzo podoba. No kiedys nie umialam, ale juz umiem hihi [quote name='Martunia']Szetland też mi się podoba. :loveu: A dog jest śliczny. :)[/quote]:p:p [quote name='Asiaczek']Kochaniutka, ale Bobik to taka mała ruda Kluseczka...:roll: Pzdr.[/quote]Oj kluseczka to malo powidziane A ty myslalas, z eon to co? [quote name='Okamia']Fajnie Bobik by się bawił z takim dogiem :D Ciekawe kto z takiej dwójki byłby górą[/quote]Hihi [quote name='xxSweetGirl93xx']o fajne:) martusia chce cocker spaniela:D (moja koleżanka i kuzynka mają:)) A iza szetlanda i doga:D a ja wola małe psy:P a po za kabim chciałabym miec jeszcze westie;D i dużego tez:D goldena albo nowofundlanda;)[/quote]Ja jeszcze chcialabym miec nowofunlanda i buldozka francuskiego, i jeszcze kilka ras [quote name='Okamia']a zgadnijcie co ja bym chciała mieć?? Oprócz buldoga angielskiego i Nowofunlanda:D[/quote]Haskyiego pewnie hehe [quote name='xxSweetGirl93xx']yorka??:P hehe żart;p tak na serio to nie wiem;p[/quote] [quote name='Okamia']nie o yorka to bym się bała że kiedyś go zmiażdżę lub za bardzo po kołtunie, ale moja siostra by chciała yorka ;) Ale ja zakochałam się w Husky ;)[/quote] Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ale nie wszystkie yorki sa malutkie:) mój jest wielkości westie bądź sznaucera:):) mój sąsiad ma Husky:D a ty masz psa??:D[/quote] [quote name='Okamia']nom Husky ;) a jakże by inaczej ;)[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']fajne sa;) ja mam yorka i rottweilera....:):)[/quote]Ale z was gaduly [quote name='Meritt']Witanko:) Strasznie dawno tu nie zaglądałam, mam kilkaset stron zaległości xD[/quote]Witanko hihi musisz czesciej zagladac;) [quote name='Iza13']O widze, że sie dyskusja na temat ras rozwinęła ;) Moje marzenie to grzywek i niuf no i może jeszcze pomeraniana ;)[/quote]Mi grzywki tez sie podobaja, a wodolazy wiesz,z etak hihi [quote name='Okamia']Rottki są fajne... Moja ciocia miała sunie ale taka przylepa i maślak jak nie wiem co... a śliniła się niemiłosiernie:D[/quote]Ja to planuje adoptowac rottka w przyszlosci, terach ich tak duzo do adopcji jest Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P mi o psa chodziło:P ale śmiesznie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brata nie posiadam nawet:P[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selenne']Nie wiem dlaczego, ale przeczytałam "Mój BRAT jest wielkości westei bądź sznaucera" :-o:cool3::evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Dozia_13']Witamy...! Iza, ale Oleńka już jest duża... a jaka chudziutka... Nikola to taki grybasek jest... hihi A jak już mówicie o ulubionych rasach to moja naukochańsza są dożki... normalnie, ja tylko dla nich się chyba urodziłam... a tak to bym chciała mieć jeszcze astaffa i mastiffa angielskiego[/quote]No wiem, ze Ola chuda hehe A dozki to i moje marzenie [quote name='Martunia']American Eskimo też mi się podoba. :loveu: I Shih Tzu, Pomerdaniany, Goldy, ... ;)[/quote]A jak wyglada american eskimo? [quote name='xxSweetGirl93xx']I zapomniałas o Kabim:P hehe:)[/quote] [quote name='Dozia_13']Iza pytałam się o ten internat... U nas mówią na to BURS nie można tam trzymać psów niestety... ;( płaci się za mieszkanie, ale zależy ile osób jest w pokoju... jest to niedalego wety więc byś miała blisko do szkoły tylko tyle udało mi się dowiedziec... :)[/quote]Dzieki z ainfo;):loveu: [quote name='Atkaaaa'][URL]http://images29.fotosik.pl/198/c2c81b63e583d11f.jpg[/URL] jakie dwa olbrzymy :D :D Jeej szukam tych zdjęć i chyba z 10stron się cofnąć musiałam!! :( :P Fotki nowe proszę!! Zapraszam!:[/quote]DZis byly nowe, jutro dam anstepne:cool3: Quote
dagusiek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przyszłam się przywitać;) I w sumie pożegnać, dobranoc:lol: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='dagusiek']Przyszłam się przywitać;) I w sumie pożegnać, dobranoc:lol:[/quote]Dobranoc koteczku:loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Izabela124.']A jak wyglada american eskimo?[/quote] Możesz poszukać w google. [URL]http://www.americaneskimo.com/New%20AE.com/American%20Eskimo%20Dog%20Breeders%20-%20USA_files/DS07.jpg[/URL] [URL]http://www.dogsindepth.com/nonsporting_dog_breeds/images/american_eskimo_dog_h03.jpg[/URL] Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Co powiesz izus??:D[/quote]A nie wiem Adus:loveu: ojojo jak ladnie na mnie mowisz:loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Martunia']Możesz poszukać w google. [URL]http://www.americaneskimo.com/New%20AE.com/American%20Eskimo%20Dog%20Breeders%20-%20USA_files/DS07.jpg[/URL] [URL]http://www.dogsindepth.com/nonsporting_dog_breeds/images/american_eskimo_dog_h03.jpg[/URL][/quote]To takie male szpice, przynajmniej bardzo podobne;) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Izabela124.']A nie wiem Adus:loveu: ojojo jak ladnie na mnie mowisz:loveu::loveu::evil_lol:[/quote] hehe:) ja zawsze tak na ciebie mówie:loveu::loveu: hihi:):) z/w:eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) ja zawsze tak na ciebie mówie:loveu::loveu: hihi:):) z/w:eviltong:[/quote]Bardzo mi milo:loveu: Tylko szybko wracaj:evil_lol: Quote
Recommended Posts