Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Jestem za! Bo to naprawdę sporo bujania się autobusami. A na Palmową jak Izabelka ładnie poprosi to może ją Mariusz podrzuci popołudniu :cool3:[/QUOTE]

No i byłby pięknie, bo to dwa skrajne końce miasta i w ch*j czasu byśmy straciły, ze tak powiem brzydko :P

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Iza.']ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci. Co Wy na to ?[/QUOTE]

[quote name='agaciaaa']Masakra, ja zostaję z psami! :lol: tylko i tak trzeba będzie razem do mnie zajść, bo pewnie jakąś torbę będziesz miała, a sama dźwigać nie będę :cool3:[/QUOTE]

[quote name='agaciaaa']Jestem za! Bo to naprawdę sporo bujania się autobusami. A na Palmową jak Izabelka ładnie poprosi to może ją Mariusz podrzuci popołudniu :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Iza.']No i byłby pięknie, bo to dwa skrajne końce miasta i w ch*j czasu byśmy straciły, ze tak powiem brzydko :P[/QUOTE]Ha ha
Iza to Ty nie jedziesz ze mną do Agaci pociągiem?
Agacia- ładnie poproszę Mariusza :lol:

Posted

[quote name='Iza.']No i byłby pięknie, bo to dwa skrajne końce miasta i w ch*j czasu byśmy straciły, ze tak powiem brzydko :P[/QUOTE]

Dokładnie. Ewentualnie na Palmową w środę podjedziemy 19-stką, bo jest idealne wręcz połączenie ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie napisałaś nic o tym :eviltong:[/QUOTE]

alez proszę bardzo:

[quote name='Iza.']ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, [B]bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci.[/B] Co Wy na to ?[/QUOTE]

Posted

[quote name='agaciaaa']No to się najpierw dogadaj kiedy możesz i wtedy coś się ustali ;) jakoś poradzimy.[/QUOTE]Do Moni można we wtorek, bo ona ma wtedy wolne. Mam do niej zadzwonić jak będę się wybierała. Ustalimy wsio jak przyjadę :)

[quote name='Iza.']alez proszę bardzo:[/QUOTE]Oszukałaś mnie, powiedziałaś, że razem pociągiem pojedziemy :(

Posted

[quote name='Iza.']A swoją droga to miałaś przyjechać odwiedzić Agacie,a ty tylko tu swoje sprawy załatwiasz :mad:[/QUOTE]Ha ha to samo tak się narzuciło, bo kiedyś miałam te rzeczy odebrać, a że Agacia mnie zaprosiła to nadażyła się okazja i mogę odebrać :eviltong: Poza tym styczeń już mija a Ciebie u mnie ani widu i ani słychu, więc się nie odzywaj :-(

Posted

[quote name='Izabela124.']Do Moni można we wtorek, bo ona ma wtedy wolne. Mam do niej zadzwonić jak będę się wybierała. Ustalimy wsio jak przyjadę :)

Oszukałaś mnie, powiedziałaś, że razem pociągiem pojedziemy :([/QUOTE]

pjedziemy i do Moni, nie płacz już tutaj :P

Ależ proszę bardzo! moge jechać pociągiem, ale na Sienkiewicza pojedziesz sama, bo to w zupełnie innym kierunku niż mieszkanie Agaci :p

[quote name='agaciaaa']Właśnie właśnie :( :([/QUOTE]

ja nie wiem, co ona sobie wyobraża :shake:

[quote name='Izabela124.']Ha ha to samo tak się narzuciło, bo kiedyś miałam te rzeczy odebrać, a że Agacia mnie zaprosiła to nadażyła się okazja i mogę odebrać :eviltong: Poza tym styczeń już mija a Ciebie u mnie ani widu i ani słychu, więc się nie odzywaj :-([/QUOTE]

chyba umówiłyśmy się na luty ? i mój wyjazd do wawy ?

Posted

[quote name='agaciaaa']Ty się powinnaś cieszyć, że Cię na swoje salony zapraszam![/QUOTE]

weź cofnij te zaproszenie, bo ona mnie denerwuje już, spotkamy się tak jak zwykle i po kłopocie :loveu:
wymyśla jakieś farmazony!

Posted

[quote name='agaciaaa']Ty się powinnaś cieszyć, że Cię na swoje salony zapraszam![/QUOTE]:crazyeye::obrazic:

[quote name='Iza.']pjedziemy i do Moni, nie płacz już tutaj :P

Ależ proszę bardzo! moge jechać pociągiem, ale na Sienkiewicza pojedziesz sama, bo to w zupełnie innym kierunku niż mieszkanie Agaci :p
ja nie wiem, co ona sobie wyobraża :shake:
chyba umówiłyśmy się na luty ? i mój wyjazd do wawy ?[/QUOTE]O matko, mogę sobie sama jechać na tego Sienkiewicza, Ania na pewno mnie pokieruje
Nie wiem czy zgłoszę Kissa, bo nie wiem co z kasą :(

[quote name='Iza.']weź cofnij te zaproszenie, bo ona mnie denerwuje już, spotkamy się tak jak zwykle i po kłopocie :loveu:
wymyśla jakieś farmazony![/QUOTE]Ok, wcale nie muszę jechać

Posted

[quote name='Izabela124.']To nie fochy, po prostu nie potrzebuję niczyjej łaski, a Izy zachowanie jak zwykle jest nie na miejscu[/QUOTE]

spoko, dobrze wiedzieć. skończyłam rozmowę z tobą na dziś

Posted

[quote name='Iza.']spoko, dobrze wiedzieć. skończyłam rozmowę z tobą na dziś[/QUOTE]No wybacz. Agata mnie zaprasza a Ty mi tu wyskakujesz żebym nie przyjeżdżała. Czy to jest normalne? W tym momencie mnie uraziłaś. Jeśli to był żart to niebyt dobrze to zakomunikowałaś

Posted

[quote name='Izabela124.']No wybacz. Agata mnie zaprasza a Ty mi tu wyskakujesz żebym nie przyjeżdżała. Czy to jest normalne? W tym momencie mnie uraziłaś. Jeśli to był żart to niebyt dobrze to zakomunikowałaś[/QUOTE]

miałam nie odpisywac ale nie mogę hahahahaha czy my znamy sie od dziś ?

Posted

[quote name='Iza.']miałam nie odpisywac ale nie mogę hahahahaha czy my znamy sie od dziś ?[/QUOTE]Nie, znamy się od wielu lat :)

[quote name='agaciaaa']No Izabelo Ty się serio na żartach nie znasz? To ja się boję już odzywać bo ja non stop jakies durne teksty wale :roll:[/QUOTE]Wal śmiało :eviltong:

[quote name='agaciaaa']Wyluzuj Izuniu, Mariusz mówi, żebyś mnie i Izę olała i przyjeżdżała do niego :loveu:[/QUOTE]Chociaż jeden kochany :loveu::evil_lol: