Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Jestem za! Bo to naprawdę sporo bujania się autobusami. A na Palmową jak Izabelka ładnie poprosi to może ją Mariusz podrzuci popołudniu :cool3:[/QUOTE] No i byłby pięknie, bo to dwa skrajne końce miasta i w ch*j czasu byśmy straciły, ze tak powiem brzydko :P Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci. Co Wy na to ?[/QUOTE] [quote name='agaciaaa']Masakra, ja zostaję z psami! :lol: tylko i tak trzeba będzie razem do mnie zajść, bo pewnie jakąś torbę będziesz miała, a sama dźwigać nie będę :cool3:[/QUOTE] [quote name='agaciaaa']Jestem za! Bo to naprawdę sporo bujania się autobusami. A na Palmową jak Izabelka ładnie poprosi to może ją Mariusz podrzuci popołudniu :cool3:[/QUOTE] [quote name='Iza.']No i byłby pięknie, bo to dwa skrajne końce miasta i w ch*j czasu byśmy straciły, ze tak powiem brzydko :P[/QUOTE]Ha ha Iza to Ty nie jedziesz ze mną do Agaci pociągiem? Agacia- ładnie poproszę Mariusza :lol: Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']No i byłby pięknie, bo to dwa skrajne końce miasta i w ch*j czasu byśmy straciły, ze tak powiem brzydko :P[/QUOTE] Dokładnie. Ewentualnie na Palmową w środę podjedziemy 19-stką, bo jest idealne wręcz połączenie ;) Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Dokładnie. Ewentualnie na Palmową w środę podjedziemy 19-stką, bo jest idealne wręcz połączenie ;)[/QUOTE]Musimy we wtorek, bo środę Monia pracuje ;/ Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.'] Iza to Ty nie jedziesz ze mną do Agaci pociągiem? [/QUOTE] A czytać umie ? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']A czytać umie ? :diabloti:[/QUOTE]Nie napisałaś nic o tym :eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Musimy we wtorek, bo środę Monia pracuje ;/[/QUOTE] No to się najpierw dogadaj kiedy możesz i wtedy coś się ustali ;) jakoś poradzimy. Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie napisałaś nic o tym :eviltong:[/QUOTE] alez proszę bardzo: [quote name='Iza.']ja mam inny plan. Pojade do Ani sama i odbiore Twoje rzeczy, [B]bo mam po drodze autobusem i spotkamy się juz u Agaci.[/B] Co Wy na to ?[/QUOTE] Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 A swoją droga to miałaś przyjechać odwiedzić Agacie,a ty tylko tu swoje sprawy załatwiasz :mad: Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']No to się najpierw dogadaj kiedy możesz i wtedy coś się ustali ;) jakoś poradzimy.[/QUOTE]Do Moni można we wtorek, bo ona ma wtedy wolne. Mam do niej zadzwonić jak będę się wybierała. Ustalimy wsio jak przyjadę :) [quote name='Iza.']alez proszę bardzo:[/QUOTE]Oszukałaś mnie, powiedziałaś, że razem pociągiem pojedziemy :( Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']A swoją droga to miałaś przyjechać odwiedzić Agacie,a ty tylko tu swoje sprawy załatwiasz :mad:[/QUOTE] Właśnie właśnie :( :( Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']A swoją droga to miałaś przyjechać odwiedzić Agacie,a ty tylko tu swoje sprawy załatwiasz :mad:[/QUOTE]Ha ha to samo tak się narzuciło, bo kiedyś miałam te rzeczy odebrać, a że Agacia mnie zaprosiła to nadażyła się okazja i mogę odebrać :eviltong: Poza tym styczeń już mija a Ciebie u mnie ani widu i ani słychu, więc się nie odzywaj :-( Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Właśnie właśnie :( :([/QUOTE]Oj tam, powinnaś cieszyć się, że mnie zobaczysz i me podłe psy :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ty się powinnaś cieszyć, że Cię na swoje salony zapraszam! Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']Do Moni można we wtorek, bo ona ma wtedy wolne. Mam do niej zadzwonić jak będę się wybierała. Ustalimy wsio jak przyjadę :) Oszukałaś mnie, powiedziałaś, że razem pociągiem pojedziemy :([/QUOTE] pjedziemy i do Moni, nie płacz już tutaj :P Ależ proszę bardzo! moge jechać pociągiem, ale na Sienkiewicza pojedziesz sama, bo to w zupełnie innym kierunku niż mieszkanie Agaci :p [quote name='agaciaaa']Właśnie właśnie :( :([/QUOTE] ja nie wiem, co ona sobie wyobraża :shake: [quote name='Izabela124.']Ha ha to samo tak się narzuciło, bo kiedyś miałam te rzeczy odebrać, a że Agacia mnie zaprosiła to nadażyła się okazja i mogę odebrać :eviltong: Poza tym styczeń już mija a Ciebie u mnie ani widu i ani słychu, więc się nie odzywaj :-([/QUOTE] chyba umówiłyśmy się na luty ? i mój wyjazd do wawy ? Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Ty się powinnaś cieszyć, że Cię na swoje salony zapraszam![/QUOTE] weź cofnij te zaproszenie, bo ona mnie denerwuje już, spotkamy się tak jak zwykle i po kłopocie :loveu: wymyśla jakieś farmazony! Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Ty się powinnaś cieszyć, że Cię na swoje salony zapraszam![/QUOTE]:crazyeye::obrazic: [quote name='Iza.']pjedziemy i do Moni, nie płacz już tutaj :P Ależ proszę bardzo! moge jechać pociągiem, ale na Sienkiewicza pojedziesz sama, bo to w zupełnie innym kierunku niż mieszkanie Agaci :p ja nie wiem, co ona sobie wyobraża :shake: chyba umówiłyśmy się na luty ? i mój wyjazd do wawy ?[/QUOTE]O matko, mogę sobie sama jechać na tego Sienkiewicza, Ania na pewno mnie pokieruje Nie wiem czy zgłoszę Kissa, bo nie wiem co z kasą :( [quote name='Iza.']weź cofnij te zaproszenie, bo ona mnie denerwuje już, spotkamy się tak jak zwykle i po kłopocie :loveu: wymyśla jakieś farmazony![/QUOTE]Ok, wcale nie muszę jechać Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='agaciaaa']O prosze jakie fochy hahahahah[/QUOTE]To nie fochy, po prostu nie potrzebuję niczyjej łaski, a Izy zachowanie jak zwykle jest nie na miejscu Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']To nie fochy, po prostu nie potrzebuję niczyjej łaski, a Izy zachowanie jak zwykle jest nie na miejscu[/QUOTE] spoko, dobrze wiedzieć. skończyłam rozmowę z tobą na dziś Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']spoko, dobrze wiedzieć. skończyłam rozmowę z tobą na dziś[/QUOTE]No wybacz. Agata mnie zaprasza a Ty mi tu wyskakujesz żebym nie przyjeżdżała. Czy to jest normalne? W tym momencie mnie uraziłaś. Jeśli to był żart to niebyt dobrze to zakomunikowałaś Quote
Iza. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Izabela124.']No wybacz. Agata mnie zaprasza a Ty mi tu wyskakujesz żebym nie przyjeżdżała. Czy to jest normalne? W tym momencie mnie uraziłaś. Jeśli to był żart to niebyt dobrze to zakomunikowałaś[/QUOTE] miałam nie odpisywac ale nie mogę hahahahaha czy my znamy sie od dziś ? Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 No Izabelo Ty się serio na żartach nie znasz? To ja się boję już odzywać bo ja non stop jakies durne teksty wale :roll: Quote
agaciaaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Wyluzuj Izuniu, Mariusz mówi, żebyś mnie i Izę olała i przyjeżdżała do niego :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Iza.']miałam nie odpisywac ale nie mogę hahahahaha czy my znamy sie od dziś ?[/QUOTE]Nie, znamy się od wielu lat :) [quote name='agaciaaa']No Izabelo Ty się serio na żartach nie znasz? To ja się boję już odzywać bo ja non stop jakies durne teksty wale :roll:[/QUOTE]Wal śmiało :eviltong: [quote name='agaciaaa']Wyluzuj Izuniu, Mariusz mówi, żebyś mnie i Izę olała i przyjeżdżała do niego :loveu:[/QUOTE]Chociaż jeden kochany :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts