psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [I][COLOR=royalblue]Kamila :calus:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]Widzę, że nareszcie wrzucilaś nowe zdjęcia małej Megi :loveu: Galeria tu ruszyła pełną parą, nie to co u nas 8) Jak tam u weta ostatnia wizyta?? Śliczne zdjęcia, oby takich więcej :multi: Czekamy na Ciebie w schronisku :loveu:[/COLOR][/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dziękuję Wam... ;) Ilonko, u weta dzisiaj było OK, niestety nie było czasu się zapytać, o to co chciałaś, bo musiałam szybko wyjść, czekała jakaś suczka z ropomaciczem, a ja nie chciałam zawracać już głowy... Jeszcze się zapytam, bo idziemy chyba w czwartek, na kontrolę... Dostałyśmy do domu tabletki - antybiotyk, mam małej podawać przez 4 dni. No tak jak się już dowiedziałaś na gg, w schronisku pewnie będę w środę . A ten malec głupi, jak byłam z nią u znajomych to mi żeberka wyżarła z talerza jak się odwróciłam. Ale to dobrze, bo i tak ich nie chciałam :evil_lol: A poza tym, to szkoda gadać...:-( Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Cambel']Dziękuję Wam... ;) Ilonko, u weta dzisiaj było OK, niestety nie było czasu się zapytać, o to co chciałaś, bo musiałam szybko wyjść, czekała jakaś suczka z ropomaciczem, a ja nie chciałam zawracać już głowy... Jeszcze się zapytam, bo idziemy chyba w czwartek, na kontrolę... Dostałyśmy do domu tabletki - antybiotyk, mam małej podawać przez 4 dni. No tak jak się już dowiedziałaś na gg, w schronisku pewnie będę w środę . A ten malec głupi, jak byłam z nią u znajomych to mi żeberka wyżarła z talerza jak się odwróciłam. Ale to dobrze, bo i tak ich nie chciałam :evil_lol: A poza tym, to szkoda gadać...:-([/quote] [I][COLOR=royalblue]No widzisz jak Ci się piesek przydał w nieoczekiwanym momencie :evil_lol: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]Ech, no widzisz jak to jest... Samo dno...[/COLOR][/I] Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [I][COLOR=royalblue]Ładny avek :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]I gratuluję czwartej łapki ;-)[/COLOR][/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]No widzisz jak Ci się piesek przydał w nieoczekiwanym momencie :evil_lol: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]Ech, no widzisz jak to jest... Samo dno...[/COLOR][/I][/quote] Taki śmietniczek, na całe szczęście, że to wzięła, bo ja to bym kolejną godzinę męczyła, a ona kilka minut, i już nie ma... Ech...W końcu zaznałam tego najokropniejszego uczucia, samotność, chociaż wcale nie chciałam, broniąc się rękami i nogami. :roll: I co teraz? Sznur na szyję, i pod gałąź....Echh... Kurde, czemu mieszkam tu gdzie nie ma takich pól, do przemyślen, co można zostać samemu, gdzie się ludzie nie przyglądają, czemu masz świeczki w oczach ? [quote] [I][COLOR=royalblue]Ładny avek :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]I gratuluję czwartej łapki ;-)[/COLOR][/I] [/quote] Ten avek, to tak mnie wkurza trochę, taki ciemny...To zdjęcie dziwnie wyszło..i tak pojaśniłam trochę... Dziękuję. ;) Fajnie tak, 4 łapki..Nie chcę ogników! Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Cambel']Ech...W końcu zaznałam tego najokropniejszego uczucia, samotność, chociaż wcale nie chciałam, broniąc się rękami i nogami. :roll: I co teraz? Sznur na szyję, i pod gałąź....Echh... Kurde, czemu mieszkam tu gdzie nie ma takich pól, do przemyślen, co można zostać samemu, gdzie się ludzie nie przyglądają, czemu masz świeczki w oczach ?[/quote] [I][COLOR=royalblue]Ja też, tak jak Ci pisałam na gadu... Już tak dalej nie mogę, to wszystko powróciło...[/COLOR][/I] [I][COLOR=royalblue]Też bym tak chciała... :( Z dala od wszystkich ludzi.. Z dala od wszystkiego...Wszędzie domy, nie ma chwili spokoju... [/COLOR][/I] Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [I][COLOR=royalblue]Dobranoc :calus:[/COLOR][/I] Quote
volontariuszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oj! cieszę się, że kolejna schroniskowa psinka znalazła domek. Słodka ta Megi :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='volontariuszka']oj! cieszę się, że kolejna schroniskowa psinka znalazła domek. Słodka ta Megi :loveu:[/quote] Z innego "źródła" to ja nawet nie chciałam...Pseudohodowli popierać nie chcę, a rasowego? Hm...Megi i już. ;) Dziękujemy :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Witajcie Megulce ;)[/quote] Dzień Dobry Figulcowe :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Możemy liczyć dziś na jakies zdjęcia Megulca miniczaba :cool3: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Hejj Leniaste :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Możemy liczyć dziś na jakies zdjęcia Megulca miniczaba :cool3: :evil_lol:[/quote] Miniczab :evil_lol: Megi to Miniczab lisiasty. :cool: Haaah, trzeba mieć te zdjęcia. :hmmmm: Tobie dobrze, zrobiłaś, podlinkowałaś, i szpanujesz. :evil_lol: Zapraz coś poszukam, a nuż znajdę ? Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja wszyscy to ja tez :D Hej Megafolce :evil_lol::loveu: Co tam u was ? Pogoda dopisuje :D? Moze jakies foteczki :D:D Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 U nas dobrze :loveu: Megulcowa gryzie zawzięciucha jedna :hmmmm: chce się bawić, pf..Łapie za łdyki, palce :evil_lol: Pogoda no mozna powiedzieć, dopisuje, słonce świeci, tylko ten upierrdliwy wiatr... Megusiastą dzisiaj puściłam pierwszy raz bez smyczy, i wracała :cool: Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Cambel Megusiastą dzisiaj puściłam pierwszy raz bez smyczy, i wracała :cool:[/quote'] Oo to super :D:D U nas naszczescie wiatru nie ma :D Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Cambel'] Miniczab :evil_lol: Megi to Miniczab lisiasty. :cool: Haaah, trzeba mieć te zdjęcia. :hmmmm: Tobie dobrze, zrobiłaś, podlinkowałaś, i szpanujesz. :evil_lol: Zapraz coś poszukam, a nuż znajdę ?[/quote]Będzie i lisiasty :eviltong: Trzeba mysleć przyszosciowo :eviltong: Co do smyczki to gratki :razz: Po maym kroczku do celu :razz: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Oo to super :D:D U nas naszczescie wiatru nie ma :D[/quote] Haha, zwiałoby Ci tego Jacka :cool3: Ja się o moją boję, jak czasem podwieje, a ona poleci ? :eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Cambel']Haha, zwiałoby Ci tego Jacka :cool3: Ja się o moją boję, jak czasem podwieje, a ona poleci ? :eviltong::eviltong:[/quote]Ja też się o moją boję :eviltong::eviltong: Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Cambel']Haha, zwiałoby Ci tego Jacka :cool3: Ja się o moją boję, jak czasem podwieje, a ona poleci ? :eviltong::eviltong:[/quote] Haha ja tam sie boje o siebie :D Mnie to rzuca :D:D Jack sie trzyma ostro na łapach :D Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witajcie :multi: Sliczne zdjecia. Cieszę się, ze z Megi robicie takie postępy :multi: Czyli widzimy sie jutro na spacerku? :cool3: Super ze Megul czuje sie lepiej :multi: edit buziaki dla Małej. Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gonia, co to jest [I]mutli[/I]? :hmmmm: [:evil_lol:] Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gonia, co to jest [I]mutli[/I]? :hmmmm: [:evil_lol:][/quote] Gdzie? :-o Goopiejesz na starość:shake: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Gdzie? :-o Goopiejesz na starość:shake:[/quote]Edytowałaś :mad: Quote
Recommended Posts