Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Dobra, dobra, Ty nam nie mąć oczu kaczymi kuperkami, zabawa krzywymi, tylko powiedz, co masz do roboty w najbliższy weekend...:lol: pzdr.[/quote]Impreza z okazji 18-tych urodzin G_o_n_i .:) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Aaaaaa, wycałuj Ją ode mnie, a ja Ja wycałuję za 2 tygodnie! Bawcie się dobrze, dziewczyny!!! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Aaaaaa, wycałuj Ją ode mnie, a ja Ja wycałuję za 2 tygodnie! Bawcie się dobrze, dziewczyny!!! Pzdr.[/quote]dziękujemy :) Quote
Paula&Goofi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Najładniejszy lisek jakiego widziałam :eviltong::loveu::loveu: Pozdrawiam! Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 kuuuleżanko tera my chcemy porządną sesje z kiciem new sprzętem tyż czarno białe bo to tera w modzie widze:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Najładniejszy lisek jakiego widziałam :eviltong::loveu::loveu: Pozdrawiam![/quote]:loveu::loveu: dziękujemy :lol: [quote name='Iwona1984']kuuuleżanko tera my chcemy porządną sesje z kiciem new sprzętem tyż czarno białe bo to tera w modzie widze:diabloti:[/quote] a proszę bardzo tylko niech skończy się ta śnieżyca, którą widzę za oknem....:watpliwy: :megagrin::megagrin::megagrin: HA! [SIZE=1] to już pozostawię bez komentarza :diabloti:[/SIZE] Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Cambel&Megi'] a proszę bardzo tylko niech skończy się ta śnieżyca, którą widzę za oknem....:watpliwy: [/quote] ... snieżyca...?!?!?!:crazyeye: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']... snieżyca...?!?!?!:crazyeye: Pzdr.[/quote] taak, bardzo mocno padało chwilę, aż całkiem biało było..:lol: Teraz tylko prószy, okropnie zimny wiatr...brrr...paskudna pogoda. Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Cambel&Megi']taak, bardzo mocno padało chwilę, aż całkiem biało było..:lol: Teraz tylko prószy, okropnie zimny wiatr...brrr...paskudna pogoda.[/quote] A u nas lekki mrozik...:lol: Sama nie wiem, czy zazdrościć tego śniegu czy tez nie...:cool1: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 O ile Baski lubią harce w śniegu (lisica dostaje głupawki, jak poczuje pod łapkami taki świeżutki śnieg....), to jak najbardziej, zazdrościć! :lol: szczególnie wczorajszej pogody, jaką uwielbiam....mróz, śnieg 'skrzypi', i słońce... :loveu: Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ja bym już chciała wiosnę albo wakacje :loveu:. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='RCookie']Ja bym już chciała wiosnę albo wakacje :loveu:.[/quote]Wiosny jakoś nie lubię..:lol: przedwiośnia szczególnie. Ale lato i wakacje jak najbardziej!:multi::evil_lol: [quote name='jamnicze']Też tak uwielbiam :loveu:, niestety nad morzem o taka pogodę trudno :shake:. U nas zimy są do ...luftu :angryy:[/quote] Zapraszam na południe :) Quote
jamnicze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Cambel&Megi']O ile Baski lubią harce w śniegu (lisica dostaje głupawki, jak poczuje pod łapkami taki świeżutki śnieg....), to jak najbardziej, zazdrościć! :lol: szczególnie wczorajszej pogody, jaką uwielbiam....[COLOR=DarkRed]mróz, śnieg 'skrzypi', i słońce...[/COLOR] :loveu:[/quote] Też tak uwielbiam :loveu:, niestety nad morzem o taka pogodę trudno :shake:. U nas zimy są do ...luftu :angryy: Quote
Illusion Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Wiosny jakoś nie lubię..:lol: przedwiośnia szczególnie. Ale lato i wakacje jak najbardziej!:multi::evil_lol: [/quote] Pisząc wiosna miałam na myśli taki punk kulminacyjny wiosny :cool3:. Jak już wszystko jest zielone :loveu:. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='RCookie']Pisząc wiosna miałam na myśli taki punk kulminacyjny wiosny :cool3:. Jak już wszystko jest zielone :loveu:.[/quote] Nooo taka ewentualnie może być.:cool3: [quote name='Talia.'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/210735/00000024.jpg[/URL] śliczne:loveu::loveu::loveu: A Ty Lisiczkowej szyje wyciągnęłaś, że tytuł zmieniłaś?:razz::evil_lol:[/quote] Tą uroczą nazwę [I]Dzika Gęś Wyścigowa[/I] to Iwona wymyśliła..:evil_lol: a posty sobie skaczą, jak chcą:cool1: Quote
Talia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/210735/00000024.jpg[/url] śliczne:loveu::loveu::loveu: A Ty Lisiczkowej szyje wyciągnęłaś, że tytuł zmieniłaś?:razz::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 MEGA Lis - OK, a skąd Dzika Gęś Wyścigowa...?:lol: Pzdr. Quote
bila1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 MegaLis? DzikaGęś? :crazyeye: wczoraj oglądałam zdjęcia liska, co to chodzi koło drogi, cichuteńko... Ej! co to za chwyty marketingowe!??:diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']MEGA Lis - OK, a skąd Dzika Gęś Wyścigowa...?:lol: Pzdr.[/quote] :diabloti::diabloti:to dosc krotka historia:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']MEGA Lis - OK, a skąd Dzika Gęś Wyścigowa...?:lol: Pzdr.[/quote] [quote name='bila1']MegaLis? DzikaGęś? :crazyeye: wczoraj oglądałam zdjęcia liska, co to chodzi koło drogi, cichuteńko... Ej! co to za chwyty marketingowe!??:diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Tak jak pisałam, pomysłodawcą drugiej części tytułu jest mój manager Iwona, więc do niej proszę składać zażalenia:diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Kinguska']Tamten tytuł byl lepsiejszy :lol:[/quote] ważne ze ten tytuł oddaje charakter Megi:diabloti::diabloti::diabloti: krwiożercza bestia Megi i biedny niewinny Kentakus :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Iwona1984']krwiożercza bestia Megi i biedny niewinny Kentakus :evil_lol:[/quote]pffffff.......:eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nie przepychać się, tylko dawać nam tu szybciutko wyjaśnienie, co to za latająca gęś wyścigowa z naszej Megi! No, tak raz-dwa!!! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie przepychać się, tylko dawać nam tu szybciutko wyjaśnienie, co to za latająca gęś wyścigowa z naszej Megi! No, tak raz-dwa!!! Pzdr.[/quote] No, proszę Iwonko, wyjaśnij.:eviltong: Quote
Recommended Posts