Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra, dobra, Ty nam nie mąć oczu kaczymi kuperkami, zabawa krzywymi, tylko powiedz, co masz do roboty w najbliższy weekend...:lol:

pzdr.[/quote]Impreza z okazji 18-tych urodzin G_o_n_i .:)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula&Goofi']Najładniejszy lisek jakiego widziałam :eviltong::loveu::loveu:

Pozdrawiam![/quote]:loveu::loveu: dziękujemy :lol:

[quote name='Iwona1984']kuuuleżanko tera my chcemy porządną sesje z kiciem new sprzętem

tyż czarno białe bo to tera w modzie widze:diabloti:[/quote]
a proszę bardzo tylko niech skończy się ta śnieżyca, którą widzę za oknem....:watpliwy:

:megagrin::megagrin::megagrin: HA! [SIZE=1] to już pozostawię bez komentarza :diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='Asiaczek']... snieżyca...?!?!?!:crazyeye:

Pzdr.[/quote]
taak, bardzo mocno padało chwilę, aż całkiem biało było..:lol:
Teraz tylko prószy, okropnie zimny wiatr...brrr...paskudna pogoda.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']taak, bardzo mocno padało chwilę, aż całkiem biało było..:lol:
Teraz tylko prószy, okropnie zimny wiatr...brrr...paskudna pogoda.[/quote]
A u nas lekki mrozik...:lol:
Sama nie wiem, czy zazdrościć tego śniegu czy tez nie...:cool1:

Pzdr.

Posted

O ile Baski lubią harce w śniegu (lisica dostaje głupawki, jak poczuje pod łapkami taki świeżutki śnieg....), to jak najbardziej, zazdrościć! :lol:
szczególnie wczorajszej pogody, jaką uwielbiam....mróz, śnieg 'skrzypi', i słońce... :loveu:

Posted

[quote name='RCookie']Ja bym już chciała wiosnę albo wakacje :loveu:.[/quote]Wiosny jakoś nie lubię..:lol: przedwiośnia szczególnie.
Ale lato i wakacje jak najbardziej!:multi::evil_lol:

[quote name='jamnicze']Też tak uwielbiam :loveu:, niestety nad morzem o taka pogodę trudno :shake:. U nas zimy są do ...luftu :angryy:[/quote]
Zapraszam na południe :)

Posted

[quote name='Cambel&Megi']O ile Baski lubią harce w śniegu (lisica dostaje głupawki, jak poczuje pod łapkami taki świeżutki śnieg....), to jak najbardziej, zazdrościć! :lol:
szczególnie wczorajszej pogody, jaką uwielbiam....[COLOR=DarkRed]mróz, śnieg 'skrzypi', i słońce...[/COLOR] :loveu:[/quote]
Też tak uwielbiam :loveu:, niestety nad morzem o taka pogodę trudno :shake:. U nas zimy są do ...luftu :angryy:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Wiosny jakoś nie lubię..:lol: przedwiośnia szczególnie.
Ale lato i wakacje jak najbardziej!:multi::evil_lol:
[/quote]

Pisząc wiosna miałam na myśli taki punk kulminacyjny wiosny :cool3:. Jak już wszystko jest zielone :loveu:.

Posted

[quote name='RCookie']Pisząc wiosna miałam na myśli taki punk kulminacyjny wiosny :cool3:. Jak już wszystko jest zielone :loveu:.[/quote]
Nooo taka ewentualnie może być.:cool3:

[quote name='Talia.'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/210735/00000024.jpg[/URL] śliczne:loveu::loveu::loveu:
A Ty Lisiczkowej szyje wyciągnęłaś, że tytuł zmieniłaś?:razz::evil_lol:[/quote]
Tą uroczą nazwę [I]Dzika Gęś Wyścigowa[/I] to Iwona wymyśliła..:evil_lol:

a posty sobie skaczą, jak chcą:cool1:

Posted

[url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/210735/00000024.jpg[/url] śliczne:loveu::loveu::loveu:
A Ty Lisiczkowej szyje wyciągnęłaś, że tytuł zmieniłaś?:razz::evil_lol:

Posted

MegaLis? DzikaGęś? :crazyeye:
wczoraj oglądałam zdjęcia liska, co to chodzi koło drogi, cichuteńko...

Ej! co to za chwyty marketingowe!??:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']MEGA Lis - OK, a skąd Dzika Gęś Wyścigowa...?:lol:

Pzdr.[/quote]
[quote name='bila1']MegaLis? DzikaGęś? :crazyeye:
wczoraj oglądałam zdjęcia liska, co to chodzi koło drogi, cichuteńko...

Ej! co to za chwyty marketingowe!??:diabloti:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: Tak jak pisałam, pomysłodawcą drugiej części tytułu jest mój manager Iwona, więc do niej proszę składać zażalenia:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie przepychać się, tylko dawać nam tu szybciutko wyjaśnienie, co to za latająca gęś wyścigowa z naszej Megi!
No, tak raz-dwa!!!

Pzdr.[/quote]
No, proszę Iwonko, wyjaśnij.:eviltong: