Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [B]Cambel [/B]- a ja dzisiaj na wystawie w B-stoku rozmawiałam z Włascicielką Mamy Velvecika... Miło było chwilę porozmawiać. Wiesz, o kogo chodzi?:lol: pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Talia.']śliczne zdjęcia. Ja też chciałabym z Tiną trenować w Bydgoszczy, ale nie wiem czy wypali... :([/quote]Trzymam kciuki! :kciuki: Ja też początkowo byłam pewna, że w życiu nie uda nam się trenować na tym związkowym torze, jakby mi ktoś powiedział, że będę, to bym go chyba wyśmiała...a jednak, udało się :lol: [quote name='g_o_n_i_a']Skikające MegoHieny i Rosolaki górą! :multi: Cieszysz się, że wpadłam? :] Jako, że nie składałam życzeń Ci oficialnie na FB, to przyjmij o to specjalną wersję STO LAT śpiewaną przez Filoniastego i wybacz nam zwłokę. WSIEGO NAJLEPSZEGO raz jeszcze Ci życzymy :buzi: [URL]http://i37.tinypic.com/s1n7zk.jpg[/URL] /wybacz, nie mamy swojej galerii, więc się tutaj troszkę wepchamy/ Godzisław cuuuudnyyyy :loveu: I reszta Berbeci także :)[/quote] Oczywiście, że się cieszę :loveu::loveu: Bardzo dziękuję za śliczne życzonka :calus: Filonek śpiewający przeeecudny, możecie się tak 'wpychać' częściej!!! :loveu: [quote name='drzalka']czesc:diabloti:[/quote] Heej :razz: [quote name='Asiaczek'][SIZE=4][COLOR=Red][B]A ja spóźnione, lecz bardzo gorące słoneczne zyczenia 100 lat! Wszystkiego... Wszystkiego... Wszystkiego...[/B][/COLOR][/SIZE] Ucałowania!Pzdr.[/quote] Dziękuję! :lol: [quote name='Ewa_17'][B]Kamila[/B] mialas urodziny i sie nie przyznalas? :mad: a ja myslalam, ze cos postawisz :roll: no ale coz........ w kazdym badz razie Rosolaki zycza Ci wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen co do drugiego psiaka :grins::Rose: a teraz jeszcze kilka fot z wczorajszego agility :cool3: [/quote] Dziękuję za życzenia i foteczki...:loveu: Ależ ten Rosolak ma pomysły.....:lol: [quote name='Matusz']a gdzie spódnica???:diabloti::diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Ewa_17'] :sweetCyb::B-fly:[/quote] Cudne :loveu: [quote name='Waxy'][URL]http://img253.imageshack.us/img253/8166/2308200825ye0.jpg[/URL] kapitalne :roflt:[/quote] [quote name='Olusia'][URL]http://img253.imageshack.us/img253/8166/2308200825ye0.jpg[/URL] Świetne! :roflt:[/quote]:grins: [quote name='psiulka'][I]Łuh, Kamila na olimpiadzie :evil_lol: I co zdobyłyście, złoto? [/I] [I]Ewa, taki aparat, a tylko tyle fot? :mad:[/I][/quote] Oczywiście! :razz: I kto to mówi....:eviltong: [quote name='Russellka']spóźnione, ale z serducha :loveu: Najlepsze życzenia! Wszystkiego dobrego w życiu i żeby wam się z Megową dobrze razem żyło :Rose: Piękne footy :razz: Ja tam głosuję na Kamilę :cool3:[/quote] [quote name='anetta']Spóźnione al eszczere. Wszystkeigo NAJ NAJlepszego :Rose: Ten maluszek ma piękne oczka [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/122584/00000010.jpg[/URL] Szkoda że mu takie nie zostaną ;)[/quote] [quote name='Talia.']Ode mnie również spóźnione i szczere życzonka. [B][COLOR=Magenta]Wszystkiego najlepszego! :calus:[/COLOR][/B][/quote] Dziękuję! :oops: [B]Anetta[/B], myślę, że zostaną....mam nadzieję :loveu: [quote name='Ewa_17']halo halo!! :scream_3: Kama gdzie Ty sie podziewasz?! :mad:[/quote] Jestem już...:lol: [quote name='Asiaczek']Może jakąś wystawę zalicza...? Pzdr.[/quote]Tym razem nie...Teraz jeszcze tylko Przemyśl i Kielce... [quote name='Iwona1984']ciężko pracuje dziewcze:shake:[/quote] :lol: [quote name='Olusia']Cześć :) Co tam u Was? :grins:[/quote] Hej :lol: Właściwie nic nowego...Z 'psiego'...to przeszłam z obroży na zabawki, z czego bardzo się Lis cieszy :cool3: [quote name='Asiaczek'][B]Cambel [/B]- a ja dzisiaj na wystawie w B-stoku rozmawiałam z Włascicielką Mamy Velvecika... Miło było chwilę porozmawiać. Wiesz, o kogo chodzi?:lol: pzdr.[/quote] Tak, wiem. Mam nadzieję, że nie o mnie...:lol: Ja w tym czasie, kiedy rozmawiałyście w Białymstoku, zajmowałam się pozostałymi szczeniakami - już tylko czteroma... Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Cambel&Megi'] Tak, wiem. Mam nadzieję, że nie o mnie...:lol: Ja w tym czasie, kiedy rozmawiałyście w Białymstoku, zajmowałam się pozostałymi szczeniakami - już tylko czteroma...[/quote] A czy "mój" Velvecik" tez juz znalazł nowy domek? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Asiaczek']A czy "mój" Velvecik tez juz znalazł nowy domek? Pzdr.[/quote] Velvet - to dziewczynka (If you wear that velvet dress), już od 1.dnia Pani wiedziała, że tylko 'ta', razem z hodowczynią i swoim braciszkiem (In the name of love) spędziła podróż do Białegostoku, i tam zostali w nowym domu. ;) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A możemy liczyć na jakieś fotki tej cudnej suni? Były jakieś obietnice w tym względzie? Pzdr. Quote
anetta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Co Ty powiesz :))) To pigmentacja się nie zmieni? Fajnie by wyglądała z takimi :loveu: Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jak tam małe szkraby? Czytałam, że już niektóre w swoich domkach - jak ten czas szybko leci. Może masz jakieś zdjęcia? Quote
Cambel&Megi Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Asiaczek']A możemy liczyć na jakieś fotki tej cudnej suni? Były jakieś obietnice w tym względzie? Pzdr.[/quote] Jeżeli jakieś jeszcze znajdę to oczywiście... Na aparacie mam kilka - już z nowym Państwem, tylko jakoś brakuje czasu, żeby je zgrać... [quote name='anetta']Co Ty powiesz :))) To pigmentacja się nie zmieni? Fajnie by wyglądała z takimi :loveu:[/quote]Myślę, że nie powinna :lol: [quote name='Olusia']Cześć Lisy :p Może nowe zdjęcia? :)[/quote]Hej :cool3: Aparat nie żyje [quote name='Magdalenkl']Hej :razz::razz:[/quote] Hej :lol: [quote name='jamnicze']Jak tam małe szkraby? Czytałam, że już niektóre w swoich domkach - jak ten czas szybko leci. Może masz jakieś zdjęcia?[/quote] W porządku, tak, zostało 5(/9) szczeniąt, w sobotę jadą dwa następne (do Warszawy i Poznania). j/w :lol: Quote
millarca Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 piekne zdjecia z agility! konkursowe! Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Cambel&Megi'] Aparat nie żyje j/w :lol:[/quote] co sie stało:mad::mad::mad: Quote
Cambel&Megi Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='millarca']piekne zdjecia z agility! konkursowe![/quote] Witamy w naszej galerii! :) Dziękuję :oops: [quote name='Iwona1984']co sie stało:mad::mad::mad:[/quote] Po tym jak wpadł wtedy do wody, działał..dopóki bateria nie wyczerpała się. Jak wiesz, po wymianie baterii ustawia się datę, przedtem przycisk do jej ustawienia działał...teraz już nagle nie..:oops: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Witamy w naszej galerii! :) Dziękuję :oops: Po tym jak wpadł wtedy do wody, działał..dopóki bateria nie wyczerpała się. Jak wiesz, po wymianie baterii ustawia się datę, przedtem przycisk do jej ustawienia działał...teraz już nagle nie..:oops:[/quote] Fujak śmiercią tragiczna :-(:-(:-( Quote
Cambel&Megi Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Gdyby ten przycisk na środku działał, to jeszcze zdjęcia by robił, bo włącza się normalnie.... Quote
Cambel&Megi Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [B]Zapraszam na bazarek - dwózłotówki - na ratowanie koni [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119740&page=1[/url] [/B] Quote
puchu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witam po dłuuuugiej nieobecności :oops: Się poprawię i będę częściej zaglądać. Fajnie, że zaczęłyście agility trenować. Może się spotkamy na jakiś zawodach :) Maluchy przeboskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [COLOR=Navy][B]hej Kamilko :multi::loveu::multi: Co tam u Was?? :):razz:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hejka, gdzie się podziewasz? U nas dzisiaj będa fotki z Luksa! Pzdr. Quote
Pestka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witamy :cool1: Mała jest słodka :loveu: Quote
Recommended Posts