Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laki ma 7 lat i chcą go uspić bo przeszedł przez ogrodzenie i kogoś ugryzł. Mieszka z pania 90 letnią ,która nie jest wstanie sie nim zająć i trzyma go w małym kojcu i tylko czasami wypuszcza. Może ktoś z Was szuka psiaka który przypilnuje domu? Szukamy odpowiedzialnego domu.
Kontakt:
Beata
504-470-635

Posted

Laki nie ma duzo czasu ,na razie jest na obserwacji bo sie okazało ,że nie był szczepiony na wscieklizne jakieś dwa lata więc jest na obserwcji po ugryzieniu.
Na jego szczęśćie bo pewnie by go już uspili,a z tego co wiem to raz dziecko wkroczyło na posesje za piłka ,a laki pilnował terenu więc go ugryzł ,drugim razem chciał się wydostac za ogrodzenie to jakieś panie go ciągły więc też nie pozwolił sobie krzywdy zrobic zresztą, kto go miał nauczyć ,że nie wypada gryść ,a teraz to wszystko wina psa,

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bardzo ladny piesek....moja suczka tez by ugryzla jakby ktos bez pytania wszedl na nasze podworko :mad:

Ulka ,nie jeden psiak tak reaguje i wcale go nie chca uśpić bo to jest naturalne.Ale to jest wyjatkowa sytuacja bo pani nie jest w stanie się nim zająć ,a jakiś konował weterynarz doradził jej ,że jak gryzie to trzeba go uśpić.Jadę tam w przyszłym tygodniu ze zanjomymi tej pani , zobacze co się da zrobić ,ale ja psiak wziąść nie moge ,pytałam już paru osób nikt nie jest w stanie mi pomóc ,a bez funduszy nawet do hotelika nie moge zabrać.

Posted

Chyba nie wiedzieli ,ze wybiegac sie raz na czas psu nie wystarczy, tylko czlwoeik by sie przydal tez...ehhh starszej kobiecie psa,z ktorym sobie nie radzi...i oczywiscie obrywa biedny psiak...szukajmy zanim stanie sie najgorsze:(

Posted

Byłam w sobote u Lakiego ,jutro wyslę Irence zdjęcia z prosba o wkleienie.
Laki nie jest agresywny tylko niozbyt dobrze wychowany ,bo nikt sie nim nie zajmuje . Jak został wypuszczony z kojca to biegała jak szalony z radości ,piescił sie i czułam ,ze tego potrzebuje.Jak wsatałm do wyjścia Laki podbiegł do mnie i chwycił zebami za noge (oczywiście niezbyt mocno ,tylko tak żebym poczuła) nie chciał ,żebym wychodziła bo wiedział ,że wyszedł z kojca tylko dlatego że tam byłam , a jak ja wyjde to spowrotem zamkną go za kratki .laki jest nieszczęsliwy i poczebuje swojego człowieka , a on na pewno przypilnuje jego dobytku