Frytela Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ALLURE KUSA GAUCHO Simpatica PS :multi: Frytka to moja ukochana suczka (która i tak mnie zdradziła ;P ). Jest to pierwsze psisko w moim domu z rodowodem xD. Jest dosc mała jak na swoja rase. Ma super charakter, jest miła, do obcych ma troszeczke mało zaufania :) więcej o Frytulce na stronie www.fryta.dog.pl :) Foty Fryty: Quote
Frytela Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 MUTANT Lubelszczyzny - czyli kundelos Etna :) :multi: Etna to moja pierwsza własna psinka w domu :lol: jest mieszanką Alaskan Malamute i Husky ;) Jest wielka szalona, i uwielbia drzeć się z psami sąsiadów przez płot ;P wiecej o szalonej i nie obliczalnej Etnie na jej strone www.etna.za.pl :) Foty Etny: Quote
Paulina. Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Będziemy pierwsze? :razz: Frytka jest super, fajne imie :loveu: Etna, marzenie :loveu: My tez dopiero zaczynamy z galerią, więc zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74191&highlight=Milka Masz jeszcze jednego corgi? :cool3: Quote
Frytela Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 ECLAIR AU CHOCOLAT Gaucho Kokos to wynik wielkich nalegań i fochowania na rodziców Chciałam drugiego corgi najlepiej cardi żeby równoważyło się i żeby Fryta była szczęśliwsza No i udało się Fryta jest szczęśliwa jak przywiozłam Kokosa, ale na początku nie było wielkiej radości Kokos ma cudny charakter jest szalony, czasami wredny ale też i kochany Gdy Frytulec jest w domu to jest wredny nie daje Frytelce spokoju, a jak jej nie ma to płacze jak dziecko Quote
Envy Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Frytkaaa *___* Boskość *_* Etna <33 Kokos *_* Cudne pieski <3 wymiziaj je wszystkie;) można powiedzieć że Etna jest rasy Alaskan Husky XDD Quote
Frytela Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Alaskan Husky są inne ;P naprawde to taka rasa istnieje ;) Quote
Paulina. Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 To ja tez Tobie gratuluje psiaków :p A Etna... Etna ma śliczną, niespotykaną urodę. Strasznie mi sie podobuje :loveu: :loveu: :loveu: Super, 3 psiaki... :cool3: Quote
Frytela Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 hehe dzięki ;) A etna hmm jedni sie zachwycają, a inni jej boją ;) podchodzą najbliżej 5 od płotu bo sie boją ze ich zje ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ooo macie galerię! :multi: Suuuper. Ty wiesz, jak ja kocham Twoją Frytulkę ? :loveu: No to teraz wiesz... http://frytadesign.yoyo.pl/oo/galeria/duze/56.jpg Kokos też superzasty, tylko ten plasterek na uchu... To uszysko to Ci spokoju nie daje. Ale i tak piękny, mam nadzieję go poznać w sierpniu. ;) Ale on już wyrósł, mężczyzna. :-P MUTANT Lubelszczyzny No wiesz, jak możesz tak o Etniaku! Przecież to kochana istota :loveu: Quote
Frytela Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 kochana z niej istota jak diabeł :P a kokosowe ucho sie zaczyna podnosić!! :multi: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Postaraj się wkoncu to galeria :lol: :razz: Strrrasznie mi sie Etna podoba :loveu: I Frytka :loveu: i Kokos :loveu: Quote
Frytela Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 mam coś tam na komórce, ale psy są całe mokre, i brudne :/ Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 aj tam mokry i brudny = szczęśliwy Skąs to znam :evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://i15.tinypic.com/67plp3s.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Ona ma śliczne uchi i oczy :cool1: Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Fryta']mam coś tam na komórce, ale psy są całe mokre, i brudne :/ Mokre psy są najfajniejsze :loveu: http://i15.tinypic.com/67plp3s.jpg Jeej Etniaczek jakie ma oczy :loveu: A gdzie się Frytulec podziała ? :hmmmm: Quote
Frytela Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 fryta siedzi zamknięta bo cieczke ma ;P wczesniej to ona rządziła podwórem dopóki tych diabłow nie wypusciłam xD Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 2 kluchy :loveu: A ja się domagam trzeciej, ale to już! Quote
Frytela Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 a to takie starsze foty :P Foty pt.: poziewamy, poziewamy :P Quote
Recommended Posts