ayshe Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ruszyla strona polskiego przedstawiciela gappay- [URL="http://www.gappay.pl"]www.gappay.pl[/URL] :multi: Quote
ada89 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 saJoooooo chce co z gappay'a? bo zamawiać szelki bede (dzieki Agis) i jak by co to na przyszłość nie bedzie jakiej potrzeby z gappay'a? jakieś aporty, gryzaki, inne duperele...? Quote
agis Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :crazyeye::crazyeye: no, no, ale sie wyrobili :evil_lol: ich poprzednia strona byla lekko mowiac badziewiasta, a ta to juz cos :lol: zaraz bede ogladac Quote
saJo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ada89 Ja chce gryzaki dla Gnojka, ale prosze nie kaz mi teraz tego sprawdzac, caly ostatnie dwa dni spedzilam na zakupach, oczywiscie wydalam ful kasy, ale nadal nie mam najwazniejszego czyli butow na bal (bosh, ja nie rozumiem jak kobiety moga chodzic w tych butach z czubami, przecierz to palce sie tak zakleszczaja w tym waskim bucie i to boli, ja ledwo dalam rade w takim czyms stanac na nogach i cale szczescie ze tuz za mna bylo krzeselko, albo ze nie wpadlam na pomysl ubrania od razu obydwu butow). Gdyby nie to, ze dopiero co wyzdrowialam z zapalenia pluc, to chyba bym boso poszla. Ja nie mam sily juz dzis sie skupiac na jakichkolwiek zakupach. Nawet po chleb nie poszlam. Moge jutro sprawdzic? Ktore to gryzaki chcialam? Mozesz tez spytac na grupie, moze Chojrak bedzie chcial kaganiec, bo mieli przykazanie kupic. Czy dla Was bedzie cos potrzbne...to zalezy co ty bedziesz chciala z nim robic. Jesli chcesz sportowe posluszenstwo, to musisz kupic drewniany aport. Przydalby mu sie takze jakis fajny gryzaczek, zeby mial wieksza roznorodnosc zabawek, czasami traci zainteresowanie pilka (oczywiscie najlepiej dwa identyczne gryzaczki :cool3: ) Oprocz tego chyba nic nie jest ci potrzebne.....no chyba ze masz za duzo kasy, to np mozesz kupic przedmioty na slad (ale rownie dobrze mozesz "zgubic" skarpetke, rekawiczke, portwel tez, ale wtedy ja moge go poszukac zamiast Ramzesa :p ) Quote
saJo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ada89 Ja chce dwa gryzaki ze skory 3x25 cm z dwoma uchwytami 0432. Ty chcesz owczarek niemiecki, pies - kaganiec powlekany, paski skora/sztuczne CH37a/CH37 lub owczarek niemiecki, posredni - kaganiec powlekany, paski skora/sztuczne CH50a/CH50. Podobno te sztuczne paski szybko sie niszcza i pekaja, wiec chyba lepiej kupic ze skorzanymi paskami, szczegolnie ze roznica w cenie nie jest wielka. W kwesti rozmiaru, trudno w jego wieku okreslic jak duza glowe bedzie mial, czy wiec lepiej kupic rozmiar dla psa, czy posredni. Ja mysle, ze powinien wystarczyc posredni, Ramzes jest raczej drobnym psem, ale zawsze jest ryzyko, ze w przyszlosci bedzie za maly. Z drugiej strony moje psy maja tego typu kagance (ale innej firmy) ktore sa dla nich troszke za duze i w niczym im to nie przeszkadza. Z tym, ze sa w stanie same zdjac sobie te kagance, ale poniewaz sa nauczone, ze robic tego nie wolno, wiec mi w niczym to nie przeszkadza. Z Agnieszka od Chojraka jeszcze nie rozmawialam. Quote
ada89 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej... ale chamstwo!!!!! Gappay pozmieniał ceny... szelki które chciałam jeszcze 2 dni temu kosztowały 48 zł, a dziś kosztują już 66...! Co to za podwyżka...? Quote
ada89 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 większość rzeczy które zapamiętałam podrożała...! niektóre nawet dwukrotnie... ejjjjjj Quote
saJo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tez mi sie wydawalo, ze gryzaki ktore chcialam byly tansze :roll: Quote
ada89 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no bo co to za podwyżka na takich szelkach 18 zł? bez kitu... a koziołki drewniane, które i tak wydawały mi się drogie podrożały o dyche, teraz to napewno go już nie kupie... gdzieś indziej sie zaopatrze, ale szeleczki no niestety tu zakupie Quote
saJo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja gryzaczki tez chce. A Chojrak nie chce kaganca. Quote
BeataG Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No cóż, jak kupowaliśmy rękawy, to zostaliśmy poinformowani, że po Nowym Roku ceny pójdą w górę. Pisałyśmy o tym z ayshe w naszym temacie szkoleniowym. :roll: Quote
ada89 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 nie no rozumiem, że w góre ale bez przesaaaaaady... :crazyeye: tak btw to nie zauważyłam tej informacji :oops: Quote
ada89 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 sorry, że dopiero teraz pisze nie mam neta na chacie nie zamawiałam jeszcze z gappay'a i teraz już zamawiam... nie dostałam wiadomości od Enzo więc im nic nie zamawiam a nam tylko te gryzaki saJo i mój kaganiec + szeleczki... pozdro Quote
AM Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wiem, że już niedługo ma zacząć działać internetowy sklep ze sprzętem szkoleniowym (3 firm) i nie tylko. Jesli tylko rozpocznie działalność to wrzucę adres do linkowni ;) Quote
saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ada89 I kiedy beda gryzaczki z gappaya??:razz: Pamietasz, ze teraz zajecia sa na 9:00??:cool3: Quote
ada89 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 mamoooooooooooooooo... nie...!! ja wstaje 6 dni w tygodniu o 6:30 a w niedziele bede musiała o 7... saJooooooooooooooooooooo a gryzaki nie wiem kiedy, dostałam info z gappay'a ze wysłane w środe zostały... jakieś awizo w szkrzynce leży ale nie moje, bo na tate pisane a ja zamawiam na siebie :cool1: więc... jak przyjadą to beda :cool3: :diabloti: Quote
ayshe Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 polecam baardzo goraco sklep [URL]http://www.ipo-sklep.pl[/URL] po prostu super.i maja cariz'a:cool3: . szybciutka realizacja zamowienia .po prostu szacunek dla klienta.:multi: Quote
Cimi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='ayshe']polecam baardzo goraco sklep [URL]http://www.ipo-sklep.pl[/URL] po prostu super.i maja cariz'a:cool3: . szybciutka realizacja zamowienia .po prostu szacunek dla klienta.:multi:[/QUOTE] Ja tam też kupowałam i polecam :lol:. Quote
KasiaR Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 zamówiłam kaganiec w tym sklepie o godzinie 14 a w domu miałam go juz następnego dnie mniejwiecej o tej samej porze dnia... poza tym tyle co mi się Pani natłumaczyła jeżeli chodzi o jego rozmiary to mistrzostwo świata !! tyle cierpliwości ..... POLECAM !!!!! Quote
shangri_la Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 witam moglby ktos napisac ile kosztuje wysylka w tym sklepie? bo nie moge znalezc :-( pozdrawiam Quote
Cimi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja płaciłam chyba raz 8 zł, a za drugim razem odebrałam osobiście we Wrocławiu :lol:. Quote
Boidae Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ja bylem osobiscie :cool3: Również polecam pelen profesionalizm Quote
Recommended Posts