Acacia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Witam, planuję zakup kosmetyków dla mojego psa, jednak chciałabym poznać składy kosmetyków następująch firm: - Mr Groom - Vulpes - 1 All Systems - Espree - Earthbath Konkretnie chodzi mi o odżywki i szampony. Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek kosmetyki pochodzące z tych firm, byłabym bardzo wdzięczna za podanie mi ich składu :). Quote
amanda-1a Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Chodzi Ci o składy wg INCI? Niestety generalnie nie ma podanych składów na opakowaniach... Z wymienionych przez Ciebie firm - miałam jedynie kilka produktów z All Systems, na żadnym nie był podany skład. Quote
FridaOzzy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 [B][COLOR=#000000]Earthbath szampon i odżywka w jednym [/COLOR][/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]SKŁAD:[/B]Oczyszczona woda, środki myjące pozyskane z kokosa, łagodny środek odżywiający, aloes, hydrolizowane proteiny owsiane, gliceryna, esencja z mango, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant). [B][FONT=Verdana]Earthbath [/FONT]hypoalergiczna pianka dla psów [/B][B]SKŁAD:[/B]Oczyszczona woda, sacharozowe środki czyszczące, olej z nasion rośliny Laminathes, masło shea, koloidalna owsianka, witamina E, aloes, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma] [B][FONT=Verdana]Earthbath odżywka do spłukiwania [/FONT][/B][B]SKŁAD:[/B] Woda oczyszczona, naturalne emulgatory, czynniki chelatujące, hydrolizowane proteiny owsa, koloidalny owies, alkohol strearylowy, kwas cytrynowy, esencja z migdałów, skwalen pochodzący z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).[/FONT][/COLOR] [B][FONT=Verdana]Earthbath szampon z olejkiem z drzewa herbacianego [/FONT][/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]SKŁAD: [/B]Oczyszczona woda, środki myjące pozyskane z kokosa, aloes, guma ksantanowa, olejek z drzewa herbacianego, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant). [B][FONT=Verdana]Earthbath szampon dla szczeniaków [/FONT][/B][B]SKŁAD:[/B]Oczyszczona woda, środki myjące pozyskane z kokosa, aloes, naturalna esencja z wiśni, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant). [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma]Jak jeszcze coś znajdę - dam znać. :)[/FONT][/COLOR] Quote
Acacia Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Tak, dokładnie, chodzi mi o składy wg INCI :) fridaso, dziękuję za odp. :multi: Quote
Recommended Posts