Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, planuję zakup kosmetyków dla mojego psa, jednak chciałabym poznać składy kosmetyków następująch firm:
- Mr Groom
- Vulpes
- 1 All Systems
- Espree
- Earthbath
Konkretnie chodzi mi o odżywki i szampony.
Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek kosmetyki pochodzące z tych firm, byłabym bardzo wdzięczna za podanie mi ich składu :).

Posted

Chodzi Ci o składy wg INCI? Niestety generalnie nie ma podanych składów na opakowaniach...
Z wymienionych przez Ciebie firm - miałam jedynie kilka produktów z All Systems, na żadnym nie był podany skład.

Posted

[B][COLOR=#000000]Earthbath szampon i odżywka w jednym
[/COLOR][/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]SKŁAD:[/B]Oczyszczona woda, środki myjące pozyskane z kokosa, łagodny środek odżywiający, aloes, hydrolizowane proteiny owsiane, gliceryna, esencja z mango, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).

[B][FONT=Verdana]Earthbath [/FONT]hypoalergiczna pianka dla psów
[/B][B]SKŁAD:[/B]Oczyszczona woda, sacharozowe środki czyszczące, olej z nasion rośliny Laminathes, masło shea, koloidalna owsianka, witamina E, aloes, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
[B][FONT=Verdana]Earthbath odżywka do spłukiwania
[/FONT][/B][B]SKŁAD:[/B] Woda oczyszczona, naturalne emulgatory, czynniki chelatujące, hydrolizowane proteiny owsa, koloidalny owies, alkohol strearylowy, kwas cytrynowy, esencja z migdałów, skwalen pochodzący z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).[/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Verdana]Earthbath szampon z olejkiem z drzewa herbacianego
[/FONT][/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]SKŁAD: [/B]Oczyszczona woda, środki myjące pozyskane z kokosa, aloes, guma ksantanowa, olejek z drzewa herbacianego, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).

[B][FONT=Verdana]Earthbath szampon dla szczeniaków
[/FONT][/B][B]SKŁAD:[/B]Oczyszczona woda, środki myjące pozyskane z kokosa, aloes, naturalna esencja z wiśni, skwalen z oliwy z oliwek (naturalny konserwant).

[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]Jak jeszcze coś znajdę - dam znać. :)[/FONT][/COLOR]