guciak Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 (edited) [CENTER][FONT=century gothic][I]Gucci - Big G - Guciątko - Gutek - Guciak -[/I][/FONT][/CENTER] Gucci, czyli małe, bokserowate szczęście, które trafiło do nas 24.06.2014r. w wieku 5-6 tygodni. Kochany, wyczekany skarb. Moje małe dzieciątko i pierwszy własny psiak. Oczekiwanie na niego było pełne przygotowań oraz nauki o wychowaniu psa. Chodź musieliśmy jechać po niego aż dwie godziny(!), było warto. Nie zamieniłabym go na żadnego innego zwierzaka! Moja fascynacja bokserami zaczęła się, gdy poznałam sunię mojego kuzyna i jego żony. Mona była najukochańszym psem jakiego spotkałam w swoim życiu. Ułożona, grzeczna, kochana, pełna miłości i bardzo mądra. Zaczęłam fascynować się tą rasą. Długo nie myślałam o psie, dopóki nie zobaczyłam tego malucha... Od razu wiedziałam, że muszę go mieć, że nie wyobrażam sobie życia bez takiego szkraba. Dużo rozmawialiśmy z chłopakiem, czy to dobra decyzja, ale gdy w końcu ona zapadła i wyświetliła się zielona lampka, byłam najszczęśliwszą osobą na ziemi. Na początku była mowa o suczce innej rasy, zaczęliśmy szykować wyprawkę - został zakupiony różowy komplet na spacerki oraz różowy kong. Jednak nie wyobrażam sobie teraz, bym mogła mieć sunię. Gutek ukradł moje serce w całości! Różowy komplecik został sprzedany, a za te pieniądze kupiłam mu niebieską obróżkę od jednej z dogomaniaczek, a co do konga uznałam, że psiakowi i tak nie przeszkadza jego kolor, skoro będzie się nim bawił tylko w domu (gender :diabloti:) Zapraszam do oglądania zdjęć i poczytywania sobie o małej kulce, która za niedługo stanie się dużym, słodkim potworkiem :loveu: Pierwsze tygodnie Gucciego :-) [IMG]http://images61.fotosik.pl/1093/812f65af3f3a1791gen.jpg[/IMG] Guciątko (5tygodni, jeszcze u właścicielki): [IMG]http://images63.fotosik.pl/1093/2ec0b068ff219e81gen.jpg[/IMG] Gucci (pierwszy dzień w nowym domku): *miejsce na zdjęcie* Gutek (3 miesiąc): *miejsce na zdjęcie* Guciak *6 miesięcy* *miejsce na zdjęcie* Zapraszam do dalszej części historii Guciaka! Edited June 20, 2014 by guciak Quote
guciak Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 (edited) Gucci (URODZINKI, już roczek z nami) *miejsce na zdjęcia* ....w budowie.... Edited June 20, 2014 by guciak Quote
guciak Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 (edited) Gucci (półtorej roku): *miejsce na zdjęcie* ....w budowie.... Edited June 20, 2014 by guciak Quote
guciak Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 w budowie.... 3 (rezerwuje sobie, ponieważ chciałabym tutaj dodawać okresy z życia Guciaka + opisać jego charakter i naszą historię). Quote
guciak Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 i na wszelki wypadek jeszcze w budowie.... 4 :-) Quote
Recommended Posts