oli12345 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Witam. Nie wiem czy dałam w dobrej kategorii. Jutro wyjeżdżam z moją chihuahuą do Niemiec. Będzie to podróż ok. 15-godzinna. Nigdy z nią jeszcze nie jeździłam tak daleko i boję się, że źle to zniesie w sensie takim, że będzie się bała i będzie niespokojna i będzie całą drogę szczekać, a w pozwoleniu jakie otrzymałam jest napisane, że jak będzie zakłócać spokój to mi podziękują za podróż i radź sobie sam. Więc moje pytanie brzmi: czy macie może jakieś sposoby jak uspokoić psa podczas podróży? Pytałam dzisiaj weta czy są może jakieś tabletki uspokajające, żeby się nie stresowała, ale powiedział że jest to mały piesek i nie wiadomo jak na to zareaguje, więc nie chce ryzykować. Quote
Lilth Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 A sunia jest przyzwyczajona chociaż do jazdy samochodem? Jak reaguje na innych ludzi? Jak z miejscem? Masz dla niej transporter? Jeśli tak to gdzie będzie? Na siedzieniu obok, czy na podłodze? Opisz po prostu jak będę wyglądać warunki podróży dla psa. Quote
Recommended Posts