Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kogo ja tu widze :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

[URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/URL]
piękna jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu:

załatwiaj szybko jakiś zastępczy aparacik:eviltong:

Posted

Siema :lol:
nie zaglądałam na dogo cale lato.. teraz weszłam i jak zobaczyłam aktywność w TYM wątku postanowiłam go koniecznie odwiedzić jako pierwszy :cool3:

[quote name='agaciaaa']Powiedz mi kobieto, czy ja się doczekam fotek z wystawy? No plisss, to tylko kilka sztuk :modla:[/QUOTE]
możliwe, że kiedyś się doczekacie, a jakie fotki konkretnie Ci chodzi?

[quote name='Iza.']Paulina, jak to czytasz, to nie bądź taka! My tu czekamy, sprawiasz nam przykrość! :( :P
[/QUOTE]
nie wiedziałam że Ty taka delikatna :eviltong:

[url]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0024.jpg[/url]
łaaa :crazyeye: :crazyeye: Sara :crazyeye: :crazyeye: jak dobrze ją w końcu widzieć w jej wątku :multi:

To by było na tyle, do następnych odwiedzin na dogo za pół roku :diabloti:
Pozdrówka

Posted

[quote name='Iza.']Ojej
[*]
[*] :diabloti:[/QUOTE]

Mi też jest bardzo przykro z tego powodu :(

[quote name='Asiaczek']Cudne:)

Pzdr.[/QUOTE]

Dzięki dzięki :p

[quote name='Marta_Ares']kogo ja tu widze :crazyeye: :evil_lol:

piękna jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu:

załatwiaj szybko jakiś zastępczy aparacik:eviltong:[/QUOTE]

Witaj Marta, kope lat :multi:

Te fotki już były robione pożyczonym, bo mój już od września nie żyje. Nie stać mnie na nowy, znalazłam za to swój staroć jeszcze z przed tego :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Cos mu zrobila? :mad:[/QUOTE]

Odszedł śmiercią naturalną.

[quote name='Asiaczek']... może sam upadł na ziemie...?;)

pzdr.[/QUOTE]

Padał nie raz i nic mu nie było, tym razem przestał działać ot tak :roll:

[quote name='plinka']Siema :lol:
nie zaglądałam na dogo cale lato.. teraz weszłam i jak zobaczyłam aktywność w TYM wątku postanowiłam go koniecznie odwiedzić jako pierwszy :cool3:

możliwe, że kiedyś się doczekacie, a jakie fotki konkretnie Ci chodzi?

[URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0024.jpg[/URL]
łaaa :crazyeye: :crazyeye: Sara :crazyeye: :crazyeye: jak dobrze ją w końcu widzieć w jej wątku :multi:

To by było na tyle, do następnych odwiedzin na dogo za pół roku :diabloti:
Pozdrówka[/QUOTE]

Uuuhu jaki zaszczyt mnie i Sarę kopnął :lol: :multi:

No te z wystawy białostockiej, złapałas mnie jak z baskami z tz spacerowaliśmy no i grupowe z trybun. Zlituj się kobieto, wyślij mi te parę sztuk :cool3:

Taaak, Sara żyje :multi: i ma się całkiem dobrze :lol:

Ja Ci dam za pół roku :mad: jak mi tych fot nie wyślesz to Cię będę na bukfejsie ścigać :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='anetta']oooooo :crazyeye:

no to tera doopa blada....:-([/QUOTE]

Noooo :-( muszę znaleźć akumulatorki do tego starego grata, to będzie czym chociaż raz w roku fotkę psu strzelić :lol:

[quote name='Pusiakowa']Wieki mnie tu nie było :oops: .
Ale Sarcia dalej bez zmian śliczna [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]

Witaj Pusiakowa i dzięki za mile słowa :p

[quote name='Asiaczek'][B]agaciaaa[/B], co u Was?

Pzdr.[/QUOTE]

Po staremu, ja ciągle bez pracy, pilnuje dziecka :roll: A Sarunia z dnia na dzień staje się coraz bardziej miziasta i przytulasta, ostatnio nawet w nocy się do mnie przytulała :crazyeye: a nigdy tego nie robiła, zawsze spała na drugiej połowie łóżka albo w nogach :lol: Teraz można ją miziać cały dzień, jak ktos wraca do domu to od razu po krótkim przywitaniu wywala się do góry brzuchem i czeka...:evil_lol:

[quote name='Iza.']jak sałatka ? :razz:[/QUOTE]

Pychotka :p tylko mi jakoś makaronu mało, chętnie bym dodała trzecią paczkę ale tylko dwie kupiłam :lol: a Ty robiłaś?

Posted

[quote name='agaciaaa']

Pychotka :p tylko mi jakoś makaronu mało, chętnie bym dodała trzecią paczkę ale tylko dwie kupiłam :lol: a Ty robiłaś?[/QUOTE]

MOże za mało wody i się nie rozpulchnił ? :P
Nie zrobiłam :( Za późno wróciłam, zjadłam sobie za to bardzo mega zdrową zapiekankę z biedronki haha

Posted

[quote name='Asiaczek']Kurczę, napisz, prosze jeszcze raz przepis na tę sałatkę, albo podaj mi link do postu, gdzie ten przepis jest. Please...

pzdr.[/QUOTE]

To nie było nigdzie pisane. Pytałam dziś Izę smsem o tę sałatkę, stąd jej pytanie ;)
Ale przepis jak najbardziej mogę podać:
-2 opakowania zupki chińskiej
-puszka kukurydzy
-papryka (ja dałam dwie małe- czerwoną i żółtą)
-ze 4 ogórki kiszone.

Zupkę zalać wodą, poczekać aż napęcznieje, paprykę i ogórki pokroić (jak ktos lubi to i kukurydzę może pokroić :lol:), posolić no i oczywiście dodać majonez. Taka szybka zwyczajna sałatka :)

[quote name='Iza.']Nie zrobiłam :-( Za późno wróciłam, zjadłam sobie za to bardzo mega zdrową zapiekankę z biedronki haha[/QUOTE]

Haha, wiesz zupka chińska też mega zdrowa nie jest :evil_lol: ale od czasu do czasu nie rozerwie ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']
Haha, wiesz zupka chińska też mega zdrowa nie jest :evil_lol: ale od czasu do czasu nie rozerwie ;)[/QUOTE]

myślę, że zdrowsza niż zapiekanka haha miałam ambitny plan zjeść zdrowy obiadek, ale niestety tyle miałam do zrobienia, że na to nie było czasu :evil_lol:

Posted

U mnie też co jakiś czas jest ta sałatka z zupek :)
Nie wiem czy było dodane ale ja zawsze dodaję ostrą vifonu ( przeważnie kurczak ), wtedy ma intensywniejszy smak :lol:

Po za tym to witamy się :)

Posted

[quote name='agaciaaa']To nie było nigdzie pisane. Pytałam dziś Izę smsem o tę sałatkę, stąd jej pytanie ;)
Ale przepis jak najbardziej mogę podać:
-2 opakowania zupki chińskiej
-puszka kukurydzy
-papryka (ja dałam dwie małe- czerwoną i żółtą)
-ze 4 ogórki kiszone.
Zupkę zalać wodą, poczekać aż napęcznieje, paprykę i ogórki pokroić (jak ktos lubi to i kukurydzę może pokroić :lol:), posolić no i oczywiście dodać majonez. Taka szybka zwyczajna sałatka :)
[/QUOTE]

[quote name='Luzia']U mnie też co jakiś czas jest ta sałatka z zupek :)
Nie wiem czy było dodane ale ja zawsze dodaję ostrą vifonu ( przeważnie kurczak ), wtedy ma intensywniejszy smak :lol:
Po za tym to witamy się :)[/QUOTE]
Dzięki za info. Będe musiała kiedys wypróbowac:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A czy z tej zupki to tylko makaron wziąć, czy makaron namoczyc w wodzie + dodać te ichniejsze przyprawy w saszetkach i dopiero wtedy łączyc z pozostałymi składnikami?

pzdr.[/QUOTE]
no własnie, dobre pytanie, bo ja pisząc o zupce chińskiej brałam pod uwagę całość, czyli z tymi saszetkami.

Posted

[quote name='Marta_Ares']ja robilam jedna zupkę lagodną, jedną ostrą zalać małą ilością gorącej wody, ostudzić do tego dodałam kurczaka, papryke, groszek, jajko, majonez - pychota :D[/QUOTE]
No to po Świętach pewnie spróbujemy:)

pzdr.