Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cudne:) [url]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/url] Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 kogo ja tu widze :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/URL] piękna jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: załatwiaj szybko jakiś zastępczy aparacik:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='agaciaaa']Więcej zdjęć nie będzie, bo mój aparacik odszedł... :eviltong:[/QUOTE] Cos mu zrobila? :mad: Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ... może sam upadł na ziemie...?;) pzdr. Quote
plinka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Siema :lol: nie zaglądałam na dogo cale lato.. teraz weszłam i jak zobaczyłam aktywność w TYM wątku postanowiłam go koniecznie odwiedzić jako pierwszy :cool3: [quote name='agaciaaa']Powiedz mi kobieto, czy ja się doczekam fotek z wystawy? No plisss, to tylko kilka sztuk :modla:[/QUOTE] możliwe, że kiedyś się doczekacie, a jakie fotki konkretnie Ci chodzi? [quote name='Iza.']Paulina, jak to czytasz, to nie bądź taka! My tu czekamy, sprawiasz nam przykrość! :( :P [/QUOTE] nie wiedziałam że Ty taka delikatna :eviltong: [url]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0024.jpg[/url] łaaa :crazyeye: :crazyeye: Sara :crazyeye: :crazyeye: jak dobrze ją w końcu widzieć w jej wątku :multi: To by było na tyle, do następnych odwiedzin na dogo za pół roku :diabloti: Pozdrówka Quote
agaciaaa Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Iza.']Ojej [*] [*] :diabloti:[/QUOTE] Mi też jest bardzo przykro z tego powodu :( [quote name='Asiaczek']Cudne:) [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] Dzięki dzięki :p [quote name='Marta_Ares']kogo ja tu widze :crazyeye: :evil_lol: [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/URL] piękna jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: załatwiaj szybko jakiś zastępczy aparacik:eviltong:[/QUOTE] Witaj Marta, kope lat :multi: Te fotki już były robione pożyczonym, bo mój już od września nie żyje. Nie stać mnie na nowy, znalazłam za to swój staroć jeszcze z przed tego :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Cos mu zrobila? :mad:[/QUOTE] Odszedł śmiercią naturalną. [quote name='Asiaczek']... może sam upadł na ziemie...?;) pzdr.[/QUOTE] Padał nie raz i nic mu nie było, tym razem przestał działać ot tak :roll: [quote name='plinka']Siema :lol: nie zaglądałam na dogo cale lato.. teraz weszłam i jak zobaczyłam aktywność w TYM wątku postanowiłam go koniecznie odwiedzić jako pierwszy :cool3: możliwe, że kiedyś się doczekacie, a jakie fotki konkretnie Ci chodzi? [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0024.jpg[/URL] łaaa :crazyeye: :crazyeye: Sara :crazyeye: :crazyeye: jak dobrze ją w końcu widzieć w jej wątku :multi: To by było na tyle, do następnych odwiedzin na dogo za pół roku :diabloti: Pozdrówka[/QUOTE] Uuuhu jaki zaszczyt mnie i Sarę kopnął :lol: :multi: No te z wystawy białostockiej, złapałas mnie jak z baskami z tz spacerowaliśmy no i grupowe z trybun. Zlituj się kobieto, wyślij mi te parę sztuk :cool3: Taaak, Sara żyje :multi: i ma się całkiem dobrze :lol: Ja Ci dam za pół roku :mad: jak mi tych fot nie wyślesz to Cię będę na bukfejsie ścigać :eviltong: Quote
anetta Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 oooooo :crazyeye: no to tera doopa blada....:-( Quote
Pusiakowa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wieki mnie tu nie było :oops: . Ale Sarcia dalej bez zmian śliczna [url]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/url] :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='anetta']oooooo :crazyeye: no to tera doopa blada....:-([/QUOTE] Noooo :-( muszę znaleźć akumulatorki do tego starego grata, to będzie czym chociaż raz w roku fotkę psu strzelić :lol: [quote name='Pusiakowa']Wieki mnie tu nie było :oops: . Ale Sarcia dalej bez zmian śliczna [URL]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/DSC_0015.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE] Witaj Pusiakowa i dzięki za mile słowa :p [quote name='Asiaczek'][B]agaciaaa[/B], co u Was? Pzdr.[/QUOTE] Po staremu, ja ciągle bez pracy, pilnuje dziecka :roll: A Sarunia z dnia na dzień staje się coraz bardziej miziasta i przytulasta, ostatnio nawet w nocy się do mnie przytulała :crazyeye: a nigdy tego nie robiła, zawsze spała na drugiej połowie łóżka albo w nogach :lol: Teraz można ją miziać cały dzień, jak ktos wraca do domu to od razu po krótkim przywitaniu wywala się do góry brzuchem i czeka...:evil_lol: [quote name='Iza.']jak sałatka ? :razz:[/QUOTE] Pychotka :p tylko mi jakoś makaronu mało, chętnie bym dodała trzecią paczkę ale tylko dwie kupiłam :lol: a Ty robiłaś? Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kurczę, napisz, prosze jeszcze raz przepis na tę sałatkę, albo podaj mi link do postu, gdzie ten przepis jest. Please... pzdr. Quote
Iza. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='agaciaaa'] Pychotka :p tylko mi jakoś makaronu mało, chętnie bym dodała trzecią paczkę ale tylko dwie kupiłam :lol: a Ty robiłaś?[/QUOTE] MOże za mało wody i się nie rozpulchnił ? :P Nie zrobiłam :( Za późno wróciłam, zjadłam sobie za to bardzo mega zdrową zapiekankę z biedronki haha Quote
agaciaaa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Kurczę, napisz, prosze jeszcze raz przepis na tę sałatkę, albo podaj mi link do postu, gdzie ten przepis jest. Please... pzdr.[/QUOTE] To nie było nigdzie pisane. Pytałam dziś Izę smsem o tę sałatkę, stąd jej pytanie ;) Ale przepis jak najbardziej mogę podać: -2 opakowania zupki chińskiej -puszka kukurydzy -papryka (ja dałam dwie małe- czerwoną i żółtą) -ze 4 ogórki kiszone. Zupkę zalać wodą, poczekać aż napęcznieje, paprykę i ogórki pokroić (jak ktos lubi to i kukurydzę może pokroić :lol:), posolić no i oczywiście dodać majonez. Taka szybka zwyczajna sałatka :) [quote name='Iza.']Nie zrobiłam :-( Za późno wróciłam, zjadłam sobie za to bardzo mega zdrową zapiekankę z biedronki haha[/QUOTE] Haha, wiesz zupka chińska też mega zdrowa nie jest :evil_lol: ale od czasu do czasu nie rozerwie ;) Quote
Iza. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='agaciaaa'] Haha, wiesz zupka chińska też mega zdrowa nie jest :evil_lol: ale od czasu do czasu nie rozerwie ;)[/QUOTE] myślę, że zdrowsza niż zapiekanka haha miałam ambitny plan zjeść zdrowy obiadek, ale niestety tyle miałam do zrobienia, że na to nie było czasu :evil_lol: Quote
jamnicze Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ja ostatnio ciągle na jakiś półproduktach jadę. A to fasolka ze słoika, a to flaki z garmażu albo zupa z paczki :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 U mnie też co jakiś czas jest ta sałatka z zupek :) Nie wiem czy było dodane ale ja zawsze dodaję ostrą vifonu ( przeważnie kurczak ), wtedy ma intensywniejszy smak :lol: Po za tym to witamy się :) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='agaciaaa']To nie było nigdzie pisane. Pytałam dziś Izę smsem o tę sałatkę, stąd jej pytanie ;) Ale przepis jak najbardziej mogę podać: -2 opakowania zupki chińskiej -puszka kukurydzy -papryka (ja dałam dwie małe- czerwoną i żółtą) -ze 4 ogórki kiszone. Zupkę zalać wodą, poczekać aż napęcznieje, paprykę i ogórki pokroić (jak ktos lubi to i kukurydzę może pokroić :lol:), posolić no i oczywiście dodać majonez. Taka szybka zwyczajna sałatka :) [/QUOTE] [quote name='Luzia']U mnie też co jakiś czas jest ta sałatka z zupek :) Nie wiem czy było dodane ale ja zawsze dodaję ostrą vifonu ( przeważnie kurczak ), wtedy ma intensywniejszy smak :lol: Po za tym to witamy się :)[/QUOTE] Dzięki za info. Będe musiała kiedys wypróbowac:) pzdr. Quote
anetta Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Co? sałatka z zupki chińskiej? O_o :evil_lol: I co, dobre to to? Quote
Iza. Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='anetta']Co? sałatka z zupki chińskiej? O_o :evil_lol: I co, dobre to to?[/QUOTE] Baaaardzo :razz: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 A czy z tej zupki to tylko makaron wziąć, czy makaron namoczyc w wodzie + dodać te ichniejsze przyprawy w saszetkach i dopiero wtedy łączyc z pozostałymi składnikami? pzdr. Quote
anetta Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Asiaczek']A czy z tej zupki to tylko makaron wziąć, czy makaron namoczyc w wodzie + dodać te ichniejsze przyprawy w saszetkach i dopiero wtedy łączyc z pozostałymi składnikami? pzdr.[/QUOTE] no własnie, dobre pytanie, bo ja pisząc o zupce chińskiej brałam pod uwagę całość, czyli z tymi saszetkami. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mogłabym zrobic i tak itak, ale nie chce mi się próbowac... pzdr. Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ja robilam jedna zupkę lagodną, jedną ostrą zalać małą ilością gorącej wody, ostudzić do tego dodałam kurczaka, papryke, groszek, jajko, majonez - pychota :D Quote
Asiaczek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Marta_Ares']ja robilam jedna zupkę lagodną, jedną ostrą zalać małą ilością gorącej wody, ostudzić do tego dodałam kurczaka, papryke, groszek, jajko, majonez - pychota :D[/QUOTE] No to po Świętach pewnie spróbujemy:) pzdr. Quote
Recommended Posts