Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha normalnie zaśmiałam się jak głupia jak przeczytałam, że znaczenia tego słowa musiałaś szukać w Googlach:evil_lol:[/QUOTE]

Widzisz, po prostu w moim [B]kulturalnym [/B]środowisku nie używa się takich zwrotów :loveu:

Posted

[quote name='Iza.']Widzisz, po prostu w moim [B]kulturalnym [/B]środowisku nie używa się takich zwrotów :loveu:[/QUOTE]Buhahaaha teraz to już w ogóle padłam :mdleje::roflt: Kulturalne środowisko to jest moje :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhahaaha teraz to już w ogóle padłam :mdleje::roflt: Kulturalne środowisko to jest moje :eviltong:[/QUOTE]

Wypraszam soebie, poznałaś moich znajomych, czyż oni nie są mili i kulturalni ? :loveu:
No nie wiem, nie wydaje mi się, po tym jak się zachowujesz można powiedzieć że Twoje środowisko nie jest zbyt dobre :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Wypraszam soebie, poznałaś moich znajomych, czyż oni nie są mili i kulturalni ? :loveu:
No nie wiem, nie wydaje mi się, po tym jak się zachowujesz można powiedzieć że Twoje środowisko nie jest zbyt dobre :roll: :evil_lol:[/QUOTE]To fakt, są bardzo mili :loveu:
A jak ja się zachowuję?:crazyeye::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']To fakt, są bardzo mili :loveu:
A jak ja się zachowuję?:crazyeye::eviltong:[/QUOTE]

Cieszę się że się ze mną zgadzasz :loveu:
A co ja tam Ci bedę mówić :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Cieszę się że się ze mną zgadzasz :loveu:
A co ja tam Ci bedę mówić :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]No czasem mogę się z Tobą zgodzić :p W końcu jesteśmy dwie Izabele :loveu:
Nie krępuj się :lol::diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']No czasem mogę się z Tobą zgodzić :p W końcu jesteśmy dwie Izabele :loveu:
Nie krępuj się :lol::diabloti:[/QUOTE]

Taaaa jakby nie patrzeć to taaaak :loveu: :evil_lol:
Troszke się krępuje :(

Posted

[quote name='Izabela124.']Od kiedy Ty taka skrępowana?:diabloti::cool3:[/QUOTE]

Od zawsze, przecież ja jestem bardzo nieśmiałe stworzonko :(

Posted

[quote name='Iza.']Od zawsze, przecież ja jestem bardzo nieśmiałe stworzonko :([/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba w snach :diabloti::eviltong:
[quote name='agaciaaa']Gaduły :eviltong:[/QUOTE]Się znalazł ta co w ogólne nie rozmawia, szczególnie na żywo :evil_lol::eviltong:

[quote name='Iza.']Że niby kto ? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]Ja też właśnie nie wiem o kogo chodzi:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba w snach :diabloti::eviltong:

Ja też właśnie nie wiem o kogo chodzi:evil_lol:[/QUOTE]

Oj chyba nie, zawsze miałam problemy z nieśmiałości, no i ogólnie taka małomówna jestem :(

Noooo ciekawe :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Przecież ja cicha i nieśmiała jestem, nie wiem o co wam chodzi :cool3:[/QUOTE]

Ooooo to tak jak ja, ale suuuper :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Przecież ja cicha i nieśmiała jestem, nie wiem o co wam chodzi :cool3:[/QUOTE]
Kolejna kłamie w żywe oczy :shake::shake::shake::evil_lol:
[quote name='Iza.']Oj chyba nie, zawsze miałam problemy z nieśmiałości, no i ogólnie taka małomówna jestem :(

Noooo ciekawe :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha nie znam Cię z tej strony :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Ha ha nie znam Cię z tej strony :eviltong:[/QUOTE]

Ale ja przecież nie mam innej strony tylko tą nieśmiałą :placz:

[quote name='agaciaaa']Dlatego sie tak loffciamy :loveu:[/QUOTE]

Taaaaak :loveu::loveu:

Agacia, a właściwie to dlaczego Ty nas ze swoiej galerii nie wyganiasz tylko się jeszcze z nami w dyskusje wdajesz ? To tak nie ładnie i nie modnie, przeciez my Ci tu offa robimy :shake::placz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja nawet nie umiem kłamać :shake:[/QUOTE]:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='agaciaaa']Nie, bo Ty nie jestes nieśmiała, tak jak my :eviltong:[/QUOTE]Ależ oczywiście, że jestem i to bardziej niż myślisz:oops::diabloti:

[quote name='Iza.']Ale ja przecież nie mam innej strony tylko tą nieśmiałą :placz:

Agacia, a właściwie to dlaczego Ty nas ze swoiej galerii nie wyganiasz tylko się jeszcze z nami w dyskusje wdajesz ? To tak nie ładnie i nie modnie, przeciez my Ci tu offa robimy :shake::placz:[/QUOTE]Tia, oczywiście :evil_lol:

Ano właśnie, weź Agacia, zraportuj nasz spam modom:eviltong:

Posted

[quote name='Iza.']Taaaaak :loveu::loveu:

Agacia, a właściwie to dlaczego Ty nas ze swoiej galerii nie wyganiasz tylko się jeszcze z nami w dyskusje wdajesz ? To tak nie ładnie i nie modnie, przeciez my Ci tu offa robimy :shake::placz:[/QUOTE]

No właśnie... chwilowe zaćmienie miałam :roll:

WON MI Z TĄD Z TYM OFFem!!! Pieseczkiem się moim zachwycać, albo spadówa :mad: