Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Buhahaha serio nie wiedziałaś co to znaczy?:crazyeye:[/QUOTE] No serio serio :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']No serio serio :cool3:[/QUOTE]Ha ha normalnie zaśmiałam się jak głupia jak przeczytałam, że znaczenia tego słowa musiałaś szukać w Googlach:evil_lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha normalnie zaśmiałam się jak głupia jak przeczytałam, że znaczenia tego słowa musiałaś szukać w Googlach:evil_lol:[/QUOTE] Widzisz, po prostu w moim [B]kulturalnym [/B]środowisku nie używa się takich zwrotów :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Widzisz, po prostu w moim [B]kulturalnym [/B]środowisku nie używa się takich zwrotów :loveu:[/QUOTE]Buhahaaha teraz to już w ogóle padłam :mdleje::roflt: Kulturalne środowisko to jest moje :eviltong: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Buhahaaha teraz to już w ogóle padłam :mdleje::roflt: Kulturalne środowisko to jest moje :eviltong:[/QUOTE] Wypraszam soebie, poznałaś moich znajomych, czyż oni nie są mili i kulturalni ? :loveu: No nie wiem, nie wydaje mi się, po tym jak się zachowujesz można powiedzieć że Twoje środowisko nie jest zbyt dobre :roll: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Wypraszam soebie, poznałaś moich znajomych, czyż oni nie są mili i kulturalni ? :loveu: No nie wiem, nie wydaje mi się, po tym jak się zachowujesz można powiedzieć że Twoje środowisko nie jest zbyt dobre :roll: :evil_lol:[/QUOTE]To fakt, są bardzo mili :loveu: A jak ja się zachowuję?:crazyeye::eviltong: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']To fakt, są bardzo mili :loveu: A jak ja się zachowuję?:crazyeye::eviltong:[/QUOTE] Cieszę się że się ze mną zgadzasz :loveu: A co ja tam Ci bedę mówić :evil_lol: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Cieszę się że się ze mną zgadzasz :loveu: A co ja tam Ci bedę mówić :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]No czasem mogę się z Tobą zgodzić :p W końcu jesteśmy dwie Izabele :loveu: Nie krępuj się :lol::diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']No czasem mogę się z Tobą zgodzić :p W końcu jesteśmy dwie Izabele :loveu: Nie krępuj się :lol::diabloti:[/QUOTE] Taaaa jakby nie patrzeć to taaaak :loveu: :evil_lol: Troszke się krępuje :( Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Taaaa jakby nie patrzeć to taaaak :loveu: :evil_lol: Troszke się krępuje :([/QUOTE]Od kiedy Ty taka skrępowana?:diabloti::cool3: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Od kiedy Ty taka skrępowana?:diabloti::cool3:[/QUOTE] Od zawsze, przecież ja jestem bardzo nieśmiałe stworzonko :( Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Gaduły :eviltong:[/QUOTE] Że niby kto ? :crazyeye::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Od zawsze, przecież ja jestem bardzo nieśmiałe stworzonko :([/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba w snach :diabloti::eviltong: [quote name='agaciaaa']Gaduły :eviltong:[/QUOTE]Się znalazł ta co w ogólne nie rozmawia, szczególnie na żywo :evil_lol::eviltong: [quote name='Iza.']Że niby kto ? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]Ja też właśnie nie wiem o kogo chodzi:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Przecież ja cicha i nieśmiała jestem, nie wiem o co wam chodzi :cool3: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba w snach :diabloti::eviltong: Ja też właśnie nie wiem o kogo chodzi:evil_lol:[/QUOTE] Oj chyba nie, zawsze miałam problemy z nieśmiałości, no i ogólnie taka małomówna jestem :( Noooo ciekawe :cool3: :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Przecież ja cicha i nieśmiała jestem, nie wiem o co wam chodzi :cool3:[/QUOTE] Ooooo to tak jak ja, ale suuuper :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Przecież ja cicha i nieśmiała jestem, nie wiem o co wam chodzi :cool3:[/QUOTE] Kolejna kłamie w żywe oczy :shake::shake::shake::evil_lol: [quote name='Iza.']Oj chyba nie, zawsze miałam problemy z nieśmiałości, no i ogólnie taka małomówna jestem :( Noooo ciekawe :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha nie znam Cię z tej strony :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Ooooo to tak jak ja, ale suuuper :loveu:[/QUOTE] Dlatego sie tak loffciamy :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Dlatego sie tak loffciamy :loveu:[/QUOTE]A mnie już nie?:shake::-(:placz: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Kolejna kłamie w żywe oczy :shake::shake::shake::evil_lol:[/QUOTE] Ja nawet nie umiem kłamać :shake: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']A mnie już nie?:shake::-(:placz:[/QUOTE] Nie, bo Ty nie jestes nieśmiała, tak jak my :eviltong: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.'] Ha ha nie znam Cię z tej strony :eviltong:[/QUOTE] Ale ja przecież nie mam innej strony tylko tą nieśmiałą :placz: [quote name='agaciaaa']Dlatego sie tak loffciamy :loveu:[/QUOTE] Taaaaak :loveu::loveu: Agacia, a właściwie to dlaczego Ty nas ze swoiej galerii nie wyganiasz tylko się jeszcze z nami w dyskusje wdajesz ? To tak nie ładnie i nie modnie, przeciez my Ci tu offa robimy :shake::placz: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Ja nawet nie umiem kłamać :shake:[/QUOTE]:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='agaciaaa']Nie, bo Ty nie jestes nieśmiała, tak jak my :eviltong:[/QUOTE]Ależ oczywiście, że jestem i to bardziej niż myślisz:oops::diabloti: [quote name='Iza.']Ale ja przecież nie mam innej strony tylko tą nieśmiałą :placz: Agacia, a właściwie to dlaczego Ty nas ze swoiej galerii nie wyganiasz tylko się jeszcze z nami w dyskusje wdajesz ? To tak nie ładnie i nie modnie, przeciez my Ci tu offa robimy :shake::placz:[/QUOTE]Tia, oczywiście :evil_lol: Ano właśnie, weź Agacia, zraportuj nasz spam modom:eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Taaaaak :loveu::loveu: Agacia, a właściwie to dlaczego Ty nas ze swoiej galerii nie wyganiasz tylko się jeszcze z nami w dyskusje wdajesz ? To tak nie ładnie i nie modnie, przeciez my Ci tu offa robimy :shake::placz:[/QUOTE] No właśnie... chwilowe zaćmienie miałam :roll: WON MI Z TĄD Z TYM OFFem!!! Pieseczkiem się moim zachwycać, albo spadówa :mad: Quote
Recommended Posts