Iza. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa'] Oooo, cześć marnotrawna :diabloti: :multi: Noooo i Lune, ale tylko jeden jedyny raz :roll: nie wiem co jej odbiło, dojrzewa? :evil_lol: Średnio jeszcze mi to idzie :razz: Mam nadzieje, że w dwa :cool3:[/quote] Jaka marnotrawna? :mad::diabloti: Tak, to pewnie ten trudny wiek:evil_lol: Ale już lepiej niż na początku :cool3::diabloti: Czyli co sobotę masz wolną ?:multi::loveu: [SIZE=1]Będę miała nowy aparacik, :cool3: ale jeszcze się nie cieszę, żeby nie zapeszyć :evil_lol::roll:[/SIZE] Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']Jaka marnotrawna? :mad::diabloti: Tak, to pewnie ten trudny wiek:evil_lol: Ale już lepiej niż na początku :cool3::diabloti: Czyli co sobotę masz wolną ?:multi::loveu: [SIZE=1]Będę miała nowy aparacik, :cool3: ale jeszcze się nie cieszę, żeby nie zapeszyć :evil_lol::roll:[/SIZE][/quote] Zostawiłaś nas :mad: :eviltong: :evil_lol: Noo powiedzmy :lol: Nie mam, ale mam zamiar mieć :diabloti: [SIZE=1]Jaki, jaki? Mów szybko :razz:[/SIZE] Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Zostawiłaś nas :mad: :eviltong: :evil_lol: Noo powiedzmy :lol: Nie mam, ale mam zamiar mieć :diabloti: [SIZE=1]Jaki, jaki? Mów szybko :razz:[/SIZE][/quote] Ale żem wróciła, a to najważniejsze :diabloti: Mówię Ci na własnym przykładnie, to ciężki czas :diabloti: Znaczy się ja nikogo ie dominuje, oczywiście, no ale mniejsza z tym :evil_lol: Weź Ty, Tobie to sie dogodzić nie da :roll::diabloti: Ej no, a ja już się cieszyłam. Z kim będę siedzieć przy ringu bernów jak nie z Tobą co ? Musisz być i koniec !:cool3: [SIZE=1]Fuji, ten co chciałam, s5500. W poniedziałek wysyłam pieniądze, mam nadzieje, ze mi aparacik jeszcze w następnym tyg dojdzie :roll::cool3: Bo się doczekać nie mogę :evil_lol:[/SIZE] Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']Ale żem wróciła, a to najważniejsze :diabloti: Mówię Ci na własnym przykładnie, to ciężki czas :diabloti: Znaczy się ja nikogo ie dominuje, oczywiście, no ale mniejsza z tym :evil_lol: Weź Ty, Tobie to sie dogodzić nie da :roll::diabloti: Ej no, a ja już się cieszyłam. Z kim będę siedzieć przy ringu bernów jak nie z Tobą co ? Musisz być i koniec !:cool3: [SIZE=1]Fuji, ten co chciałam, s5500. W poniedziałek wysyłam pieniądze, mam nadzieje, ze mi aparacik jeszcze w następnym tyg dojdzie :roll::cool3: Bo się doczekać nie mogę :evil_lol:[/SIZE][/quote] Dlatego powitałam Cie z radością :razz: :diabloti: :evil_lol::evil_lol: też przechodziłam trudny wiek :evil_lol: Da sie :razz: Tylko sama sobie nie umiem dogodzić :evil_lol: Przecież mówie, że mam zamiar mieć :razz: jestem tylko sezonowo, więc na pewno nie będzie problemu, jak poprosze o wolne ;) a jak nie to sie z nimi pożegnam :eviltong: ;) Ech, bernusie :loveu::loveu: już sie nie moge doczekać :loveu: [SIZE=1]No to suuper :) na wystawe już będziesz miała nowy :multi: [/SIZE][quote name='Wyjątek']cześć tarzanowe dziewuszki :diabloti:[/quote] Cześć :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Dlatego powitałam Cie z radością :razz: :diabloti: :evil_lol::evil_lol: też przechodziłam trudny wiek :evil_lol: Da sie :razz: Tylko sama sobie nie umiem dogodzić :evil_lol: Przecież mówie, że mam zamiar mieć :razz: jestem tylko sezonowo, więc na pewno nie będzie problemu, jak poprosze o wolne ;) a jak nie to sie z nimi pożegnam :eviltong: ;) Ech, bernusie :loveu::loveu: już sie nie moge doczekać :loveu: [SIZE=1]No to suuper :) na wystawe już będziesz miała nowy :multi: [/SIZE][/quote] No i bardzooo dobrze :cool3: A dominowałaś kogoś ? :evil_lol: Uff :cool3: Suuuper :loveu::evil_lol: Mam do Ciebie sprawę biżuteriową, ale to napiszę Ci na pw jak ze spaceru już wrócę ; ) Ja też, ja też :multi: Jak robiłam se wstążeczkę na rękę, tak się umówiłyśmy z dziewczynami na wątku wystawowym to i przy okazji zrobiłam Tobie :cool3: [SIZE=1]Ja tylko mam nadzieje, ze wszytko pójdzie tak jak ma pójść i aparat do mnie dotrze, mimom wszytko trochę się boje taki dużych zakupów przez internet:roll:[/SIZE] Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13'] [SIZE=1]Ja tylko mam nadzieje, ze wszytko pójdzie tak jak ma pójść i aparat do mnie dotrze, mimom wszytko trochę się boje taki dużych zakupów przez internet:roll:[/SIZE][/quote] [SIZE=1]Nie martw sie będzie dobrze jak kupowałaś u dobrego sprzedawcy ;) Ja przez neta kupowałam GPSa i jestem zadowolona. Wszystko było jak należy! :)[/SIZE] Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']A dominowałaś kogoś ? :evil_lol: Uff :cool3: Suuuper :loveu::evil_lol: Mam do Ciebie sprawę biżuteriową, ale to napiszę Ci na pw jak ze spaceru już wrócę ; ) Ja też, ja też :multi: Jak robiłam se wstążeczkę na rękę, tak się umówiłyśmy z dziewczynami na wątku wystawowym to i przy okazji zrobiłam Tobie :cool3: [SIZE=1]Ja tylko mam nadzieje, ze wszytko pójdzie tak jak ma pójść i aparat do mnie dotrze, mimom wszytko trochę się boje taki dużych zakupów przez internet:roll:[/SIZE][/quote] Nie przypominam sobie :evil_lol: Ok, to czekam na pw. O właśnie, miałam Cie poprosić, żebyś mi kupiła wstążeczke, jak będziesz sobie kupować :razz: ale zapomniałam ;) Dziękuje bardzo :multi: [SIZE=1]Ja też sie troche bałam, dlatego brałam za pobraniem ;) [/SIZE][quote name='Wyjątek'][SIZE=1]Nie martw sie będzie dobrze jak kupowałaś u dobrego sprzedawcy ;) Ja przez neta kupowałam GPSa i jestem zadowolona. Wszystko było jak należy! :)[/SIZE][/quote] Dokładnie, grunt to sprawdzony sprzedawca/sklep :) Quote
Cheritka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Daleko musiałam zdjęć szukac :mad: ale to jest :cool3: [URL]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz332.jpg[/URL] superowe :multi: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Cheritka']Daleko musiałam zdjęć szukac :mad: ale to jest :cool3: [URL]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz332.jpg[/URL] superowe :multi:[/quote] Dawno już nie było nagadane, to trzeba było troszke :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Wy takie spamerki jak ja z Sweetgirl, łapeczek i M&T :mad: :diabloti: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nooooo, gadajom i gadajom te baby :diabloti::eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Wy takie spamerki jak ja z Sweetgirl, łapeczek i M&T :mad: :diabloti:[/quote] [quote name='Wyjątek']nooooo, gadajom i gadajom te baby :diabloti::eviltong:[/quote] Oooo wypraszam sobie :mad: mi ostatnio bardzo rzadko sie to zdarza :diabloti: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek'][SIZE=1]Nie martw sie będzie dobrze jak kupowałaś u dobrego sprzedawcy ;) Ja przez neta kupowałam GPSa i jestem zadowolona. Wszystko było jak należy! :)[/SIZE][/quote] Sprzedawca wydaje się ok. Nie ma negatywów no i gadałam dzisiaj z nim przez tel, mój ojciec zresztą też. [quote name='agaciaaa']Nie przypominam sobie :evil_lol: Ok, to czekam na pw. O właśnie, miałam Cie poprosić, żebyś mi kupiła wstążeczke, jak będziesz sobie kupować :razz: ale zapomniałam ;) Dziękuje bardzo :multi: [SIZE=1]Ja też sie troche bałam, dlatego brałam za pobraniem ;) [/SIZE][/quote] No tak, przecież to było już tak dawno temu :diabloti::evil_lol: Wysłałam :cool3: Kupiłam cale dwa metry :lol: Tylko, ze ona to taka dość szeroka jest:roll: No ale oprócz napisu dogomania napisałam tez nick Twój :eviltong: [SIZE=1]Pewnie przesadzam, ale taka juz moja natura :roll::eviltong: [SIZE=2]O nieee ! :mad: Ja żadną spamerka nie jestem, przecież my na powazne tematy rozmawiamy :diabloti:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Oooo wypraszam sobie :mad: mi ostatnio bardzo rzadko sie to zdarza :diabloti:[/quote] ale pamiętam jak kiedyś Ci sie zdarzało :eviltong::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']No tak, przecież to było już tak dawno temu :diabloti::evil_lol: Wysłałam :cool3: Kupiłam cale dwa metry :lol: Tylko, ze ona to taka dość szeroka jest:roll: No ale oprócz napisu dogomania napisałam tez nick Twój :eviltong: [SIZE=1]Pewnie przesadzam, ale taka juz moja natura :roll::eviltong: [SIZE=2]O nieee ! :mad: Ja żadną spamerka nie jestem, przecież my na powazne tematy rozmawiamy :diabloti:[/SIZE] [/SIZE][/quote] No właśnie :roll: :evil_lol: Dwa metry? :crazyeye: w pasie chcesz sie nią przewiązać? :evil_lol: Dziękuje, kochana jesteś :loveu: musze Ci kase oddać :razz: Noooo! :diabloti: [quote name='Wyjątek']ale pamiętam jak kiedyś Ci sie zdarzało :eviltong::evil_lol:[/quote] To było dawno i nieprawda :eviltong: Żeby nie było, że same gadanie :eviltong: [IMG]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz147.jpg[/IMG] Lucky też postanowił sie wdrapać :lol: [IMG]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz150.jpg[/IMG] [IMG]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz151.jpg[/IMG] [IMG]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz152.jpg[/IMG] [IMG]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz153.jpg[/IMG] Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']No właśnie :roll: :evil_lol: Dwa metry? :crazyeye: w pasie chcesz sie nią przewiązać? :evil_lol: Dziękuje, kochana jesteś :loveu: musze Ci kase oddać :razz: Noooo! :diabloti: [/quote] :diabloti: Tak na zapas wzięłam :evil_lol: przynajmniej mi nie zabraknie nie ? :diabloti: Miało być kochaną :cool3::loveu: To taki prezent :lol: I żeby nikt więcej nie miała żadnych wątpliwości, że spamujemy :mad::diabloti: Agatko doradź mi, będę miała z aparatem kartę 512mb. Chcę sobie dokupić jeszcze drugą, tylko nie wiem czy też 512 czy już 1GB:roll: różnica w cenie niewielka, ale czy aż 1,5 gb to nie przesada? ; ) [url]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz147.jpg[/url] Psy nadrzewne :evil_lol: [url]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz151.jpg[/url] Śliczny :loveu: Tylko czemu w kolcach ?:shake: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [url]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz151.jpg[/url] to jakis mis koala z tego psa czy co?? :evil_lol::evil_lol:;) Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']Tak na zapas wzięłam :evil_lol: przynajmniej mi nie zabraknie nie ? :diabloti: Miało być kochaną :cool3::loveu: To taki prezent :lol: I żeby nikt więcej nie miała żadnych wątpliwości, że spamujemy :mad::diabloti: Agatko doradź mi, będę miała z aparatem kartę 512mb. Chcę sobie dokupić jeszcze drugą, tylko nie wiem czy też 512 czy już 1GB:roll: różnica w cenie niewielka, ale czy aż 1,5 gb to nie przesada? ; ) [URL]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz147.jpg[/URL] Psy nadrzewne :evil_lol: [URL]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz151.jpg[/URL] Śliczny :loveu: Tylko czemu w kolcach ?:shake:[/quote] To weź ze sobą i będziesz rozdawać dogomaniakom, którzy nie będą mieli :evil_lol: Tym bardziej dziękuje :loveu: Bierz 1GB, absolutnie! To wcale nie jest dużo ;) Ja mam 1 i chce większą karte dokupić :diabloti: Zawsze lepiej mieć więcej miejsca niż potem narzekać, że zabrakło ;) Lakuś nie posiada normalnej obroży :roll: Ale kolega dobry człowiek, nałożył mu kolcami do góry ;) moja szkoła :diabloti: [quote name='Wyjątek'][URL]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz151.jpg[/URL] to jakis mis koala z tego psa czy co?? :evil_lol::evil_lol:;)[/quote] Możliwe :lol: :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']To weź ze sobą i będziesz rozdawać dogomaniakom, którzy nie będą mieli :evil_lol: Tym bardziej dziękuje :loveu: Bierz 1GB, absolutnie! To wcale nie jest dużo ;) Ja mam 1 i chce większą karte dokupić :diabloti: Zawsze lepiej mieć więcej miejsca niż potem narzekać, że zabrakło ;) Lakuś nie posiada normalnej obroży :roll: Ale kolega dobry człowiek, nałożył mu kolcami do góry ;) moja szkoła :diabloti: [/quote] To jest myśl :evil_lol: Ależ nie ma za co :loveu: Tak mówisz ? Na wystawę potrzeba mi nieco większa kartę niż te 512mb szczególnie, że mam plan przenocować u cioci, żeby na biletach dojazdowych zaoszczędzić :cool3: i nie miałabym jak tych zdjęć zrzucić. Tylko kurde orientujesz się może jak duże są różnice między cenami internetowymi, a w sklepach w realu? Ojciec mi głowę urwie jak się dowie, ze aparat jeszcze nie przyszedł, a już coś do niego dokupuje :evil_lol: A tak jakbym kupiła w normalnym sklepie to by nawet nie zauważył:diabloti:,w końcu ten aparat będzie tylko mój :loveu::loveu::diabloti: Ło matko to tak dziwnie musi być mieć dla psa jedna obroże:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13'] Ło matko to tak dziwnie musi być mieć dla psa jedna obroże:evil_lol:[/quote] JEDNĄ??? :no-no-no::shock: Ja mam 3 i mi mało... Ale cóż na to poradzić... :niewiem::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza13']To jest myśl :evil_lol: Ależ nie ma za co :loveu: Tak mówisz ? Na wystawę potrzeba mi nieco większa kartę niż te 512mb szczególnie, że mam plan przenocować u cioci, żeby na biletach dojazdowych zaoszczędzić :cool3: i nie miałabym jak tych zdjęć zrzucić. Tylko kurde orientujesz się może jak duże są różnice między cenami internetowymi, a w sklepach w realu? Ojciec mi głowę urwie jak się dowie, ze aparat jeszcze nie przyszedł, a już coś do niego dokupuje :evil_lol: A tak jakbym kupiła w normalnym sklepie to by nawet nie zauważył:diabloti:,w końcu ten aparat będzie tylko mój :loveu::loveu::diabloti: Ło matko to tak dziwnie musi być mieć dla psa jedna obroże:evil_lol:[/quote] Ja i moje świetne pomysły :diabloti: :evil_lol: O nie, bede musiała sama z wystawy wracać :placz: i w niedziele sama jechać :mad: chyba musze kumpele namawiać, żeby przyjechała na wystawe :diabloti: Co do cen to nie wiem, mi brat kupował w normalnym sklepie ;) ale wydaje mi sie że przy takiej niedużej cenie różnica nie będzie na tyle duża żeby opłacało sie zamawiać, bo jednak za przesyłke też trzeba zapłacić :razz: Ale nie wiem jak to jest, tak sobie tylko myśle ;) Właściwie ma dwie- kolce i łańcuszek zaciskowy :roll: bo na wcześniejszym spacerku z nami miał łańcuszek, ale ostatnio kolega znalazł tylko kolczatke :cool3: [quote name='Wyjątek']JEDNĄ??? :no-no-no::shock: Ja mam 3 i mi mało... Ale cóż na to poradzić... :niewiem::evil_lol:[/quote] Ja mam.... nie wiem ile, ale więcej niż trzy :evil_lol: i też mi ciągle mało :diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:obejrzałam wsio ...ta mnie rozbawiła :evil_lol::evil_lol: [url]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz135.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:obejrzałam wsio ...ta mnie rozbawiła :evil_lol::evil_lol: [URL]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Obraz135.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Troche tego było...:razz: Mi też ta fotka sie podoba :lol: Ale wczoraj w nocy była burza :crazyeye: aż musiałam komputer wyłączyć.. Sara sie bała, normalnie burzy sie nie boi, ale wczoraj kilka razy zagrzmiało naprawde mocno, aż sama podskoczyłam ;) Quote
Iza. Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='agaciaaa'] O nie, bede musiała sama z wystawy wracać :placz: i w niedziele sama jechać :mad: chyba musze kumpele namawiać, żeby przyjechała na wystawe :diabloti: Co do cen to nie wiem, mi brat kupował w normalnym sklepie ;) ale wydaje mi sie że przy takiej niedużej cenie różnica nie będzie na tyle duża żeby opłacało sie zamawiać, bo jednak za przesyłke też trzeba zapłacić :razz: Ale nie wiem jak to jest, tak sobie tylko myśle ;) Właściwie ma dwie- kolce i łańcuszek zaciskowy :roll: bo na wcześniejszym spacerku z nami miał łańcuszek, ale ostatnio kolega znalazł tylko kolczatke :cool3: [/quote] Jeszcze nie wiadomo czy mnie ciocia pod swój dach przyjmie :evil_lol:A kumpele tak czy tak namawiaj, tylko czy ona wytrzyma tyle czasu ? :diabloti: Tylko kurcze karty do mojego aparatu nieco droższe są niż te normalne :roll: No nic muszę przejechać sie do sklepu i obadać jakie tam ceny mają. Chyba w Media Markcie, albo RTV euro agd powinny być nie ? Koszty przesyłki są straszne :roll: Chciałam od razu zamówić sobie filtr UV, ale sam filtr kosztuje 15 zł a przesyłka 10:roll: Także czy tak czy tak muszę się do sklepu wybrać i zorientować jak to cenowo stoi wszystko.:cool3: A kupiłaś sobie w końcu jakiś futerał do aparatu ?:p No tak jakby nie patrzeć i tak nie wielka różnorodność :diabloti: Quote
Recommended Posts