iwop Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [FONT=Helvetica]Kto da znów szansę Chuckowi?[/FONT] [FONT=Helvetica]Szukam na CITO domu dla onka. Sytuacja jest tragiczna. Jest stary i chory (nuzyca) i w dodatku nie znosi kotów i innych samców. Jego sytuacja jest tragiczna. Został znaleziony w tragicznym stanie. Zdarzył się cud. Zaadoptowała go pewna pani, która zawsze deklarowała wielką miłośc do zwierzą[/FONT][FONT=Helvetica]t. I tak było.Poświęciła mu bardzo dużo czasu, cierpliwości i pieniędzy na to żeby zaufał ludziom i żeby wyzdrowiał. Chuck miał nawet lekcje z behawiorystą. Tylko dzięki swojej pani odzyskał wiarę w człowieka, który kiedyś go porzucił w lesie. Sytuacja się zmieniła. Jego ukochana pani go porzuciła. Ot tak. Z dnia na dzień. Nie czas na to żeby to oceniać (mam nadzieję, że kiedyś sumienie ją ruszy, tym bardziej że jest chyba gorliwa katoliczką). Chuck zostanie uśpiony. ja nie mogę go zabrać bo mam w domu trzy koty i psa (Chuck nie toleruje samców). TO BARDZO MĄDRY PIES. CZY KTOŚ SIĘ ZLITUJE? https://www.facebook.com/events/588888007892100/?ref_notif_type=like&source=1 [/FONT] Quote
DONnka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Chuck będzie żył !!!! Opiekę nad nim przejęła Fundacja Węgielek :) W niedzielę lub we wtorek jedzie do Wrocławia, Będę śledzić jego losy :) Quote
bela51 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zapisuje watek biedaka. Dobrze, ze udało Mu sie uciec spod igły. Quote
Recommended Posts