ARISEK Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [SIZE=3][COLOR=blue][B]Elitesse i Maga 18[/B][/COLOR][/SIZE] pięknie dziękuję z uświadomienie mnie:oops::multi: czyli czekają mnie jeszcze dwie wystawy [ jak dobrze pójdzie], i pocieszające że teraz wystarczą krajówki, choć Bratysławska międzynarodowa[my nie lubimy halówek, zwłaszcza Arisek woli trawkę:diabloti:;)] bardzo mi się podobała teraz tylko musimy popracować nad naszym nadwornym kierowcą, który po tegorocznym sezonie buntuje się że już nigdzie nie pojedzie..... a nam apetyty wystawowe rosną.......;):Dog_run::oops2: Quote
Elitesse Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 wystawy na dworze sa w Banskiej Bystrzycy i w Koszycach - reszta to chyba halowki wszytkie sa :roll: nie wiem jak Senec bo nigdy tam nie bylam Quote
gonpak Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [SIZE=6][B]zula[/B][/SIZE][SIZE=2] baaaaaaaardzo dziękuję za stawki!!!!!!!!!!!!![/SIZE] :dog::Cool!: Quote
pokoik1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Asiaczku i Kasiu - dziękuję jeszcze raz za staweczki i resztę informacji :loveu: Szkoda, że mnie tam z Wami nie było.... :roll: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pewnie, że szkoda, chociaż bostonki i sznaucerki chyba były w niedzielę... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='pokoik1']Asiaczku i Kasiu - dziękuję jeszcze raz za staweczki i resztę informacji :loveu: Szkoda, że mnie tam z Wami nie było.... :roll:[/QUOTE] A trzeba bylo jechac :p zobaczylabys Franie na pudle! Quote
pokoik1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Taaaa... to był widok :lol: Tylko ja jestem pewna, że Fanię jeszcze nie raz zobaczę na pudle :eviltong: a do Nitry nie miałam z czym pojechać :roll:. Quote
panienkabubu Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='pokoik1']Taaaa... to był widok :lol: Tylko ja jestem pewna, że Fanię jeszcze nie raz zobaczę na pudle :eviltong: a do Nitry nie miałam z czym pojechać :roll:.[/QUOTE] A ja miałam wolne miejsce w aucie :cool3: Quote
maga18 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ojjj nie mialas bo ja rozkoszowałam sie spaniem na tylnym siedzeniu :cool1::eviltong: Quote
Recommended Posts