Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, jestem Frodo. Pełno we mnie energii i radości. Jestem młodziutkim psiakiem, który został potraktowany jak śmieć i wyrzucony z domu. Jako szczeniaczek byłem słodziutki i piekny, jednak spodziewali się pewnie, że będę wyglądał nieco inaczej.. Bylem głodny, zobaczyłem dzieci... dały mi jakieś słodycze, nie pamiętam bo zaczęłem łapczywie jeść. Poszedłem za nimi. Przyprowadziły mnie do Azylu w Warszawie. Tu mnie pokochano na nowo, ale to nie jest to samo co dom...
Jestem nieco nie proporcjonalny, a właściwie pyszczek za bardzo mi nie pasuje do reszty ;) moje krzywe nadgrastki nadają mi uroku. I ta kręcona sierść na grzbiecie... :) Każdy się za mną ogląda :) Ale domku nadal nie mam ...

banerek Frodkowy:

• 2 weeks later...
Posted

od piątku nie miałam czasu tego napisac :) Frodo po tej ulewie strasznej wyszedł na spacer. wariat totalny!!! zaczal biegac po wszystkich najgłębszych kałuzach sie w nich klasc i tarzac!! nie mogłam go normalnie wyciagac z nich :) słodziak.

• 2 weeks later...