Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Ja się wybieram z aparatem, zapewne odwiedze wszystkie ringi :razz: Ale na grzywki to musze koniecznie wpaść :loveu:[/quote]

Jak ja się cieszę :multi: :multi: , my zaraz raniutko zaczynamy, 4 piesy przed grzywkami.

Pogoda mam nadzieję że będzie odpowiednia. Jeszcze wczoraj mówili że 25 stopni i deszcz przelotny, a już dziś zapowiedają niedzielę bez deszczu. :lol: :lol:

Posted

Ja też w sumie będę focić bo Ajeczkę tylko na chwilkę przyprowadzę na wystawę (pokazac na ringu rasy, na bisa się nie wybieram chyba że będzie chłodno). Więc pewnie będę szaleć z moją 1 GB kartą w aparacie :)

Posted

[quote name='Atik'][B]zanetta[/B], tak pracuje poczta. Psy są w katalogu więc przyjeżdżaj :)[/quote]
Jade jade, tylko mam nadzieje ze przy wejsciu nie bedzie problemow :roll:

Posted

[quote name='Nugatowa']
Dodam, ze raz się juz zgubiłam w Rzeszowie[/QUOTE]
A o ktorej przyjezdzasz? Mieszkam obok stadionu moze moglasbym Cie odebrac...

Posted

[quote name='Bura']A o ktorej przyjezdzasz? Mieszkam obok stadionu moze moglasbym Cie odebrac...[/quote]
Z nieba mi spadasz :mdleje:
Mam pociąg tak :
odj 07:29
przyj 09:32

a drugi tak

odj 07:50
przyj 09:57

Myśle jednak, że ten pierwszy to lepsze wyjście :cool3:
Głównie chodzi o mój totalny brak orientacjii w terenie.

Posted

[quote name='Nugatowa']A w takim razie może powiesz mi w kilometrach, bo musze obliczyć kurs taksówki. Bo jak na dzisiejsza chiwlę nie mam nikogo kto by mnie odebrał z dworca :-(

Dodam, ze raz się juz zgubiłam w Rzeszowie[/quote]

nie wiem w kilometrach, ale w ubiegłym roku zapłaciłąm za taksówkę 14zł, przy czym uważam,że ze mnie zdarł, bo moim zdaniem na Resowię nie jest dalej niż na Podpromie gdzie zapłąciłam dyche. Z tym,że facet był jakiś krzywy i nie bardzo mu pies odpowiadał. Nie wszyscy chcą wozić z psami, ostatnio w Krakowie nas nie wziął, bo kłaki mu na siedzeniu nie odpowiadały. Kłaki ze sznaucera!?
No, a ja tez jestem chora, ledwo zipię i pewnie też nie będę, bo nie mam siły chodzić nawet, a co dopiero biegać.

Posted

[quote name='Nugatowa']Z nieba mi spadasz :mdleje:
Mam pociąg tak :
odj 07:29
przyj 09:32

a drugi tak

odj 07:50
przyj 09:57
[/QUOTE]
Dla mnie to za późno, muszę być w domu na 8.45 - przyjeżdżają do mnie ludziki na wystawę. Jeśli znajdziesz wcześniejszy to no problem.

Posted

[quote name='Bura']Dla mnie to za późno, muszę być w domu na 8.45 - przyjeżdżają do mnie ludziki na wystawę. Jeśli znajdziesz wcześniejszy to no problem.[/quote]
No nic dziękuje za chęci :-(
Niestety Mam jescze przyjazdy o 7:14 i o 9.07 i to z 2 przesiadkami

Posted

[B]Nugatowa[/B], kurs z dworca na stadion powinien wyjść gdzieś tak do 10zł i najlepiej wsiadać do tych taksówek co stoją na końcu, a najlepiej żeby były z numerami typu 9191, 9622...(bo te bez numerów lubią zawyżać ceny) i wsiadając najlepiej powiedzieć ze jest sie stałym klientem i poprosić od razu o rabat...:razz: to tyle z mojej strony, pozdrawiam...

Posted

[quote name='Nugatika']a ja prosze o fotki młodziezy suczek u Goldenóóóóóóów, bardzo proszeeee.
bardzo
bardzo
bardzoooo
;)[/quote]

będę na pewno focić goldeny, jak czas pozwoli to wszystkie wszystkie:evil_lol:

Posted

Jutro pogoda w sam raz ma byc :) bo udusze :) w Krakowie czwartek upał w piątek zachmurzenie w nocy ulepa a dzisiaj upał nie miłosierny ... oby jutro było czym oddychać :)

P.S. my jzu wykapani i za jakaś godizne idziemy spac bo o 4 wyjazd :)

Posted

[quote name='dagusiek'][B]Nugatowa[/B], kurs z dworca na stadion powinien wyjść gdzieś tak do 10zł i najlepiej wsiadać do tych taksówek co stoją na końcu, a najlepiej żeby były z numerami typu 9191, 9622...(bo te bez numerów lubią zawyżać ceny) i wsiadając najlepiej powiedzieć ze jest sie stałym klientem i poprosić od razu o rabat...:razz: to tyle z mojej strony, pozdrawiam...[/quote]

No, tez tak mi się wydawało..
A nie zabiją jej ci z przodu, jak wsiądzie do ostatniej?

Posted

[quote name='psiulka'][I]No pogoda się rozpogodziła :cool3: Ja będę też kwestować na schron, więc proszę o liczne datki 8)[/I]

[I]PS. Zdjęcia oczywiście będą :multi:[/I][/quote]

A ja będę kwestować razem z Psiulką :loveu:

A co do pogody to nie wiem, na TVP 3 było mówione, że ma być ponad 20 st., ale po południu deszcz i burze.. Chociaż właściwie to lepsze to, niż upały..

Posted

Szykujcie gumiaki bo stadion zalany błoto po kostki przynajmniej dzisiaj jak tam byłam. Stoisk mało, jedne Callibry, jakieś żarcie ludzkie, jeden kramik z Puriną, jeden z akcesoriami i tyle!!! A w Rzeszowie dziś było zimno, mokro i lało, teraz jest chłodno ale coraz bardziej duszno. Jak znam życie to jutro się udusimy bo wszystko z błota będzie parować...

Posted

[quote name='Bura']Szykujcie gumiaki bo stadion zalany błoto po kostki przynajmniej dzisiaj jak tam byłam. Stoisk mało, jedne Callibry, jakieś żarcie ludzkie, jeden kramik z Puriną, jeden z akcesoriami i tyle!!! A w Rzeszowie dziś było zimno, mokro i lało, teraz jest chłodno ale coraz bardziej duszno. Jak znam życie to jutro się udusimy bo wszystko z błota będzie parować...[/quote]

O rety :(. Po co ja myłam dzisiaj biało-rudego psa jak jutro będzie i tak czarny??? A i ubranko sobie przygotowałam, ale chyba szare spodnie to nie najlepszy pomysł... Mam nadzieję, że tak źle nie będzie.