Czarnuszak Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Witam, mam prawie 4 miesięczną sunię Onka, od 3 miesięcy jest u mnie. Nauka czystości już na nami na szczęście. Odkąd przywiozłam Taigę do domu miałam urlop, miał być do kwietnia, ale w poniedziałek muszę iść do pracy. I moje pytanie brzmi, czy szczeniak w tym wieku może zostać sam na 4 godziny? Pracuję niedaleko od domu, więc na przerwę bd przyjeżdżać i wyprowadzać ją na szybką toaletę. Z rana ok godzinki aktywnego spaceru po polach z rzucaniem patyka itp. Proszę o opinie. Pozdrawiam Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Pies ma prawie 4 miesiące, a u Ciebie jest od 3 miesięcy. Kto bierz niespełna miesięcznego psa od matki?? Pies powinien wytrzymać te 4h ;) Quote
Czarnuszak Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Witam, Tajgę wzięłam jak miała dokładnie 6 tyg, ale jak niektórzy uważają, to i tak za wcześnie. Dzięki na odpowiedź :) Quote
Recommended Posts