Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odpowiedziałam...jednak :)

"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Pani Natalio- czy trzeba być związanym ze Stowarzyszeniem,żeby zadawać pytania? Nie uzyskałam odpowiedzi-czy psom gminnym nie należy szukac domów? Czy żeby uzyskac odpowiedź na to pytanie musze do Pani dzwonić? Jeśli tak...to chyba wolałabym zadzwonić do właściciela psów-w tym wypadku do U M i G "[/FONT][/COLOR]

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lula2010']hm....a przypomina asta albo bulwe?:diabloti:[/QUOTE]
to boksio-ast jest :eviltong:
A tak poważnie-nie bardzo znam się na rasach-jakieś takie oczywiste-ok, ale np jamnika szorstkowłosego w życiu sama bym nie rozpoznała :oops:

Posted

[quote name='lula2010']mnie bardzie pasuje na bojowego psa z Majorki :lol:,ale to takie moje dewagacje :razz:;jest przesliczny :eviltong:[/QUOTE]
noo... to o takim nie słyszałam-muszę chyba kupić jakąś mądrą książkę o rasach...najlepiej z obrazkami :D

Posted

[quote name='lula2010']mnie bardzie pasuje na bojowego psa z Majorki :lol:,ale to takie moje dewagacje :razz:;jest przesliczny :eviltong:[/QUOTE]
ma tez cos jakby doga kanaryjskiego ?sama nie wiem :cool3:

Posted

[quote name='lula2010']obie te rasy to tzw psy bojowe ,cuda ;bawilam sie z takimi na Walentynkowej wystawie u nas w Bydgoszczy (bylam cala szczesliwa ,ze wystawiajacy mi pozwolil):lol:[/QUOTE]
ja mam w domu mieszanke polskiego gończego z bull mastifem (mastiffem?)- pierdoła straszna, ale to w sumie ja go tak wychowałam :) instynkt każe mu gonić sarnę...a on na widok sarny robi ładne "siad" i na sarnę nawet nie patrzy-wlepia ślepki we mnie w oczekiwaniu na "grzeczny pies" i ciacho oczywiście :evil_lol:
Wszyscy sie go boją-nie mam pojęcia dlaczego...bo duży?

Posted

[quote name='lula2010']szkoda ,ze tak mu sie "pogmatwala "sytuacja ,ze domku swojego nie ma....[/QUOTE]
ano...szkoda...
mam ciągle nadzieję,że jednak pisane mu życie inne niż kojcowe....

Posted

nasza TTB w kwietniu konczy 14 lat...teraz jest dla niej odpowiednia pogoda ,bo nie ma mrozu ani tez upalow ...i babinka na spacerku bryka jak koniczek ...zapomniala o latach a ludzie schodza jej z drogi ,no bo paszcza otwarta,zebidla widac i jeszcze pedzi przed siebie....:diabloti:

Posted

[quote name='lula2010']nasza TTB w kwietniu konczy 14 lat...teraz jest dla niej odpowiednia pogoda ,bo nie ma mrozu ani tez upalow ...i babinka na spacerku bryka jak koniczek ...zapomniala o latach a ludzie schodza jej z drogi ,no bo paszcza otwarta,zebidla widac i jeszcze pedzi przed siebie....:diabloti:[/QUOTE]
hahahahaha-jakbym mojego Tolka widziałam-mix labka z czymś.... ale jego się akurat nie boja...choć chyba powinni-bo Tolo zabki jeszcze ma i wie po co je ma :D