Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']Ale cudny filmik. Filecik taki ciekawy.
A ten oneczek to kto?[/QUOTE]

A ten szorstki oneczek to mój Alf [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226418-ALF-owczarek-szorstkow%C5%82osy-gn%C4%99biony-w-schronisku-przez-inn******-MA-DOM[/url]!!!

[quote name='barb']Filecik jest energiczny i dziarski :lol: Może by dać ten filmik na jego wydarzeniu ?[/QUOTE]

Moje zdjęcia i filmiki można śmiało kopiować na wydarzenie :)

Posted

zajrzyjcie proszę
[COLOR=#000000]Zobaczcie jaki bidul w schronie ...[/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251355-Depresja-i-nieuleczalne-biegunki-BELGY-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko!?p=21922846#post21922846"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post21922846[/URL]

Posted

[quote name='halszka']jutro postaram się zrobić :)
ps.czekam na dane do kontaktu[/QUOTE]

wyslę Ci na pw dane do kontaktu. dziękuję:)

Dexterko, piękny filmik ! Nie poznaję Fileta ! Był taki zrezygnowany , kupka nieszczęścia a teraz no proszę , wesoły , ciekawski i poznaje życie . . . :) jeszcze troche a będzie z niego lobuz :evil_lol:

Nie wiem dlaczego boi się mężczyzn i długich przedmiotów, przecież prawie całe życie w schronie siedział a tam gryziony był a nie bity ...

Posted

ja nie sugeruje ze byl bity tylko ze wielu przedmiotow z zycia codziennego nie zna. no bo niby skad ma znac. dzisiaj np zwial gdzie pieprz rosnie gdy zobaczyl tesciowa na rowerze. dluga i zmudna socjalizacja przed nami , ale musi sie udac wyprowadzic go na prosta :-)

Posted

[quote name='Olena84']A w ogłoszeniu będzie już nowe imię?[/QUOTE]
bazarek jeszcze trwa,więc na razie psina bezimienna [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251098-Propozycje-imion-głosowanie-Z-NAGRODĄ-!-Dla-Fileta-Do-03-03-godz-18-00[/URL]
wstrzymuję się z ogłoszeniami bo jeszcze nie wiadomo jaki podać nr. do kontaktu
Ciociu dexterko czy zgodzisz się podać swój nr. do ogłoszeń?

Posted

[quote name='dexterka']ja nie sugeruje ze byl bity tylko ze wielu przedmiotow z zycia codziennego nie zna. no bo niby skad ma znac. dzisiaj np zwial gdzie pieprz rosnie gdy zobaczyl tesciowa na rowerze. dluga i zmudna socjalizacja przed nami , ale musi sie udac wyprowadzic go na prosta :-)[/QUOTE]

tu akurat mu się nie dziwie....że zwiał przed teściową na rowerze :diabloti:
może na chwytak go łapali i kojarzy go z miotłą...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dexterko, ale miotłę to on raczej dobrze zna.. w schronie zamiatają . . no to nie wiem już, biedny że tak wystraszył się. .. .
czy Twój numer telefonu mógłby być podawany do ogłoszeń ? ja mogę podać mój nr, ale ty jesteś codziennie z Filetem, więcej wiesz niż ja.

Posted

[quote name='dexterka']ja nie sugeruje ze byl bity tylko ze wielu przedmiotow z zycia codziennego nie zna. no bo niby skad ma znac. dzisiaj np zwial gdzie pieprz rosnie gdy zobaczyl tesciowa na rowerze. dluga i zmudna socjalizacja przed nami , ale musi sie udac wyprowadzic go na prosta :-)[/QUOTE]

Chłopak będzie się powolutku wszystkiego uczyć, na pewno potrzeba czasu:)

Posted

[quote name='Malgoska']tu akurat mu się nie dziwie....że zwiał przed teściową na rowerze :diabloti:
może na chwytak go łapali i kojarzy go z miotłą...[/QUOTE]
A ładnie to tak żartować z teściowej.Jeszcze nie tak dawno ja też tak żartowałam a dziś sama jestem teściową.

Posted

[quote name='baster i lusi']A ładnie to tak żartować z teściowej.Jeszcze nie tak dawno ja też tak żartowałam a dziś sama jestem teściową.[/QUOTE]

na każdego przyjdzie pora :diabloti:

Posted (edited)

hehehe poczekajcie aż teściowa to przeczyta , da Wam popalić :P hihihi

Mój nr można podać w ogłoszeniach, nie ma problemu. Polecam też zrobić ogłoszenia na Dolny Śląsk- Wrocław najlepiej :)

Edited by dexterka
Posted

[quote name='baster i lusi']A ładnie to tak żartować z teściowej.Jeszcze nie tak dawno ja też tak żartowałam a dziś sama jestem teściową.[/QUOTE]

trudno...mnie też to czeka ale jeszcze za chwilę....
przed moja wszystkie psy uciekaja

Posted

[quote name='dexterka']

Mój nr można podać w ogłoszeniach, nie ma problemu. Polecam też zrobić ogłoszenia na Dolny Śląsk- Wrocław najlepiej :)[/QUOTE]
super,dziękujemy :) ciociu tylko który? 695...... czy 518.....? jutro postaram się zrobić na Wrocław :)

Posted

[quote name='Malgoska']trudno...mnie też to czeka ale jeszcze za chwilę....
przed moja wszystkie psy uciekaja[/QUOTE]

przed tobą raczej nie będą uciekaly, wiec nie martw sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dexterko, halszko, dziekuje:)

kocham też wiejskie zwierzęta, czyli kury... Fileciku, tylko spróbuj wyrwać choc jedno piórko...:mad: