Doda_ Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 trzymajcie, trzymajcie ! zostalo już kilkanascie godzin :-) jestem w szkole. bede tu pozniej :-) :-) Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 zaciskam zatem z całych sił :) jeszczę chwilka psiaku kochany :):):) Quote
bea100 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Skoro tyle tu dobrych myśli- wszystko musi się udać!!! Quote
halszka Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 jestem i ja;) nie wiem czy jutro zajrzę,więc już dzisiaj życzę szerokiej drogi :kciuki: Quote
barb Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Też życzę szczęsliwej podróży. Z tego co wiem ma już doswiadczenie w transportowaniu piesków. więc wierzę, że bezpiecznie dowiezie Fileta do hotelu. Quote
Malgoska Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='barb']Też życzę szczęsliwej podróży. Z tego co wiem ma już doswiadczenie w transportowaniu piesków. więc wierzę, że bezpiecznie dowiezie Fileta do hotelu.[/QUOTE] o dowóz nie mam obaw ale o to jak pies przeżyje taką zmiane po takim czasie dexterka go będzie musiała chyba długo tulić na powitanie :) Quote
Doda_ Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Mialam gosci, ledwo na nogach stoje . . .zatrulam sie czyms :shake: lykam wegle lecznicze mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej . . . ale nic sie nie martwicie, nic sie nie zmieni :) nawet jak bede nieprzytomna :evil_lol: Tak, Filet moze byc zdziwiony.. ze taka zmiana po 9 latach . . . zobaczymy :razz: tyle psiaków na to czeka... niektóre nawet nigdy sie nie doczekają :placz: to mnie NAJBARDZIEJ boli . . . . Bede raczej o 8, może kilka po . . . Chłopak pracuje do 6 , więc na 7 nie zdążymy być w schronie . . natie, ja Twoje rzeczy z bazarku zostawie w schronie ok ? tam napisalam twoj nick i adres . . Quote
natie Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='Doda_']Mialam gosci, ledwo na nogach stoje . . .zatrulam sie czyms :shake: lykam wegle lecznicze mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej . . . ale nic sie nie martwicie, nic sie nie zmieni :) nawet jak bede nieprzytomna :evil_lol: Tak, Filet moze byc zdziwiony.. ze taka zmiana po 9 latach . . . zobaczymy :razz: tyle psiaków na to czeka... niektóre nawet nigdy sie nie doczekają :placz: to mnie NAJBARDZIEJ boli . . . . Bede raczej o 8, może kilka po . . . Chłopak pracuje do 6 , więc na 7 nie zdążymy być w schronie . . natie, ja Twoje rzeczy z bazarku zostawie w schronie ok ? tam napisalam twoj nick i adres . .[/QUOTE] nie, nie zostawiaj ich w schronie bo ja jutro nie mogę przyjechać.. w przyszłym tygodniu mam nocki więc jak już to będę dopiero 2 marca.. ja ci wyślę kasę na przesyłkę to mi te ręczniki wyślesz w wolnej chwili... Quote
Doda_ Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Ok , to Ci wyślę w przyszłym tygodniu . Quote
dominikabankert Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 doda zobaczylam cie na watku barta zmienilas zycie tego pieska super zorganizowalas srodki jestem podwrazeniem dam cos pieskowi w kwietniu Quote
Doda_ Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='dominikabankert']doda zobaczylam cie na watku barta zmienilas zycie tego pieska super zorganizowalas srodki jestem podwrazeniem dam cos pieskowi w kwietniu[/QUOTE] bardzo dziękuję w imieniu Fileta! :multi: Idę spać, wstaję o 6 , zrobię swoje i w drogę. Na wątku będę dopiero wieczorem, wiec będę pisała smsy do którejś z was. :) Dobranoc !! Quote
Nadziejka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Flecinku :buzi:Doduniuuu :buzi: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Pianka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Filet jest juz w drodze, ponoć troche sie boi w aucie :) Quote
wiewoira Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Czekam na relację i ciesze sie ze w koncu Filuś pożegnał schron ;) Quote
Nadziejka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Doduniu i ku mnie p[isalal , już ma niunia cudnego , jada jada , kochane serca :iloveyou: :iloveyou: Niechaj Dalajlama czuwa nad Nimi :iloveyou: :modla: :modla: Quote
bela51 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='Pianka']Filet jest juz w drodze, ponoć troche sie boi w aucie :)[/QUOTE] Biedny, pewni nigdy w zyciu nie jechał autem. Trzymamy kciuki za szczęsliwą podróz do nowego zycia:lol: Quote
paula_t Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 I ja zaglądam w oczekiwaniu na wieści :) Quote
Malgoska Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Są juz u dexterki. W aucie się bał ale siedział spokojnie i obserwował. Filecik zapoznaje się z okolica. Quote
Recommended Posts