Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też życzę szczęsliwej podróży. Z tego co wiem ma już doswiadczenie w transportowaniu piesków. więc wierzę, że bezpiecznie dowiezie Fileta do hotelu.

Posted

[quote name='barb']Też życzę szczęsliwej podróży. Z tego co wiem ma już doswiadczenie w transportowaniu piesków. więc wierzę, że bezpiecznie dowiezie Fileta do hotelu.[/QUOTE]

o dowóz nie mam obaw
ale o to jak pies przeżyje taką zmiane po takim czasie
dexterka go będzie musiała chyba długo tulić na powitanie :)

Posted

Mialam gosci, ledwo na nogach stoje . . .zatrulam sie czyms :shake: lykam wegle lecznicze mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej . . .
ale nic sie nie martwicie, nic sie nie zmieni :) nawet jak bede nieprzytomna :evil_lol:
Tak, Filet moze byc zdziwiony.. ze taka zmiana po 9 latach . . . zobaczymy :razz: tyle psiaków na to czeka... niektóre nawet nigdy sie nie doczekają :placz: to mnie NAJBARDZIEJ boli . . . .
Bede raczej o 8, może kilka po . . . Chłopak pracuje do 6 , więc na 7 nie zdążymy być w schronie . .

natie, ja Twoje rzeczy z bazarku zostawie w schronie ok ? tam napisalam twoj nick i adres . .

Posted

[quote name='Doda_']Mialam gosci, ledwo na nogach stoje . . .zatrulam sie czyms :shake: lykam wegle lecznicze mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej . . .
ale nic sie nie martwicie, nic sie nie zmieni :) nawet jak bede nieprzytomna :evil_lol:
Tak, Filet moze byc zdziwiony.. ze taka zmiana po 9 latach . . . zobaczymy :razz: tyle psiaków na to czeka... niektóre nawet nigdy sie nie doczekają :placz: to mnie NAJBARDZIEJ boli . . . .
Bede raczej o 8, może kilka po . . . Chłopak pracuje do 6 , więc na 7 nie zdążymy być w schronie . .

natie, ja Twoje rzeczy z bazarku zostawie w schronie ok ? tam napisalam twoj nick i adres . .[/QUOTE]

nie, nie zostawiaj ich w schronie bo ja jutro nie mogę przyjechać.. w przyszłym tygodniu mam nocki więc jak już to będę dopiero 2 marca.. ja ci wyślę kasę na przesyłkę to mi te ręczniki wyślesz w wolnej chwili...

Posted

[quote name='dominikabankert']doda zobaczylam cie na watku barta zmienilas zycie tego pieska super zorganizowalas srodki jestem podwrazeniem dam cos pieskowi w kwietniu[/QUOTE]

bardzo dziękuję w imieniu Fileta! :multi:
Idę spać, wstaję o 6 , zrobię swoje i w drogę. Na wątku będę dopiero wieczorem, wiec będę pisała smsy do którejś z was. :)
Dobranoc !!

Posted

Doduniu i ku mnie p[isalal , już ma niunia cudnego , jada jada , kochane serca :iloveyou: :iloveyou:
Niechaj Dalajlama czuwa nad Nimi :iloveyou: :modla: :modla:

Posted

[quote name='Pianka']Filet jest juz w drodze, ponoć troche sie boi w aucie :)[/QUOTE]
Biedny, pewni nigdy w zyciu nie jechał autem.
Trzymamy kciuki za szczęsliwą podróz do nowego zycia:lol: