Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haker11']Ja też już kilka dni temu dostałam potwierdzenie, ale w kopercie nie było nr startowego! Czy Wy dostaliście nr??[/quote]

ja dostalam i numerki i talon na katalog

Posted

[quote name='haker11']Ja też już kilka dni temu dostałam potwierdzenie, ale w kopercie nie było nr startowego! Czy Wy dostaliście nr??[/quote]

Witaj w klubie :) ja dostałam tylko talon na katalog no cóź trzeba będzie się przejść do sekretariatu
I proszę aby w niedziele nie padało plissss bo chyba kalosze założe ;)

Posted

dzwoniłam do Związku ZG i pani była zaskoczona pytaniem o plan sędziowania chciałam sie chociaż dowiedzieć o moją rase ale niestety pani nie mogla mi teraz pomóc. Mówiła ze mozna dzwonić wieczorem tzn. ok 19 bedzie osoba która bardziej powinna sie orientować.

Posted

Moja Massimka w klasie użytkowej otrzymała CWC a następnie BOS I BOB. Ogromnie się cieszę :)Maga dzięki wielkie, że zabrałaś nas - niezły uwab z tyloma burkami w jednym aucie :)

Posted

No to ja też się pochwalę! Apis 1 dosk. CWC NPwR i BOB!
Wystawa była bardzo fajna, dużo miejsca! A co najlepsze podczas gdy czekaliśmy na ocenę poszliśmy do pobliskiego lasku i nazbieraliśmy siatkę grzybów!:evil_lol:

Posted

To i ja się pochwalę , wystawa bardzo udana , na 4 wystawiane psy 4 złotka .
Nataly Wood Gandamak ,klasa młodzieży otrzymuje Zw.Młodziezy.
Ifigenia Varius Avis , klasa posrednia otrzymuje CWC.
Infinite Imagination at Bursztynowa Bona Varius Avis ,klasa otwarta CWC orac BOS.
Miss Negry od Lalanki ,klasa pośrednia otrzymuje CWC ,BOS ,BOB oraz BOG:):):):

W tym momencie mam ogromna prośbe ,może ktoś robił zdjęcia z wyboru grupy IX ,to bardzo bym prosiła , bo nie mam żadnej zrobionej :(

Posted

Ja się pochwalić raczej nie mogę, nie zgłosiłam swojej suni ale było dwóch chłopców z mojej hodowli, i ładnie się zaprezentowali.

Dla zainteresowanych wyniki SHAR PEIKÓW

[B][FONT=Verdana]Sedzia:[/FONT][/B][FONT=Verdana] E. Nagiel[/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana]

[B]PSY[/B]
[B]Klasa młodzieży[/B]
BARON Iwa-Kra, V3
FUEGO ROJO Thi-Hi, V1, Zw. Młodzieży, Naj. Junior w Rasie
NONG MING Volarius, V2

[B]Klasa pośrednia[/B]
EXCELLENT CHOICE RED DURANGO Thi-Hi, V1, CWC

[B]Klasa otwarta[/B]
BRUTUS Sky Garden, V1, CWC, BOB
LI-[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]TON[/FONT][FONT=Verdana]G Rysi Wykrot, V2 [/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana]

[B]SUKI[/B]
[B]Klasa młodzieży[/B]
DELMA-DAFNE Rysi Wykrot, V1, Zw. Młodzieży
FAXA Rysi Wykrot FCI, V2[/FONT][/COLOR]</SPAN>

[FONT=Verdana][B][I]GRATULACJE DLA DOGOMANIAKÓW :)[/I][/B][/FONT]