haker11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ja też już kilka dni temu dostałam potwierdzenie, ale w kopercie nie było nr startowego! Czy Wy dostaliście nr?? Quote
Elitesse Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='haker11']Ja też już kilka dni temu dostałam potwierdzenie, ale w kopercie nie było nr startowego! Czy Wy dostaliście nr??[/quote] ja dostalam i numerki i talon na katalog Quote
haker11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Elitesse']ja dostalam i numerki i talon na katalog[/quote] Talon też dostałam! No cóż bęzie trzeba odebrać nr w sekretariacie!:cool1: Quote
Elitesse Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 hmm Zielona zawsze byla taka szybka a tu nadal planu brak :roll: no nic mam nadzieje ze do piatku sie pokaze bo przy obecnej aurze wiekszosc wystawy pewno spedze w samochodzie :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='haker11']Ja też już kilka dni temu dostałam potwierdzenie, ale w kopercie nie było nr startowego! Czy Wy dostaliście nr??[/quote] Witaj w klubie :) ja dostałam tylko talon na katalog no cóź trzeba będzie się przejść do sekretariatu I proszę aby w niedziele nie padało plissss bo chyba kalosze założe ;) Quote
kruczydlo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dzwoniłam do Związku ZG i pani była zaskoczona pytaniem o plan sędziowania chciałam sie chociaż dowiedzieć o moją rase ale niestety pani nie mogla mi teraz pomóc. Mówiła ze mozna dzwonić wieczorem tzn. ok 19 bedzie osoba która bardziej powinna sie orientować. Quote
asia_i_bora Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B]kruczydło[/B], a mogłabyś się zapytać o ktorej gończe polski wchodzą? Byłabym bardzo wdzieczna... Quote
Elitesse Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 jest juz pelen katalog z planem sedziowania :multi::multi: Quote
14ruda Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 w lokalnej tv pogoda na weekend wygląda nieźle-19 stopni i zachmurzenie umiarkowane z wiekszymi przejasnieniami:p Quote
haker11 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A czy ktoś mógł by podać link do katalogu z planem sędziowania?? Bo ja nie widzę go na stronie!:oops: Quote
maga18 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [url]http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2007/katalog2007.pdf[/url] Quote
sylwiaskalska Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Plosie :) [URL]http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2007/katalog2007.pdf[/URL] Quote
Elitesse Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no to kapanie psow :diabloti: i w droge :) po wczorajszej wystawie w Czechach jestem wykonczona :evil_lol: Quote
massima Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Moja Massimka w klasie użytkowej otrzymała CWC a następnie BOS I BOB. Ogromnie się cieszę :)Maga dzięki wielkie, że zabrałaś nas - niezły uwab z tyloma burkami w jednym aucie :) Quote
malaSilky Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ja, jestem zachwycona wrecz mnie nosi ze szczescia mala dzisiaj dala popis lacznie z niechecia do biegania ;) ale warto bylo dla pierwszego [naszego] tytulu zwyciezcy mlodziezy =] Quote
haker11 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No to ja też się pochwalę! Apis 1 dosk. CWC NPwR i BOB! Wystawa była bardzo fajna, dużo miejsca! A co najlepsze podczas gdy czekaliśmy na ocenę poszliśmy do pobliskiego lasku i nazbieraliśmy siatkę grzybów!:evil_lol: Quote
Joanna G Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To i ja się pochwalę , wystawa bardzo udana , na 4 wystawiane psy 4 złotka . Nataly Wood Gandamak ,klasa młodzieży otrzymuje Zw.Młodziezy. Ifigenia Varius Avis , klasa posrednia otrzymuje CWC. Infinite Imagination at Bursztynowa Bona Varius Avis ,klasa otwarta CWC orac BOS. Miss Negry od Lalanki ,klasa pośrednia otrzymuje CWC ,BOS ,BOB oraz BOG:):):): W tym momencie mam ogromna prośbe ,może ktoś robił zdjęcia z wyboru grupy IX ,to bardzo bym prosiła , bo nie mam żadnej zrobionej :( Quote
karolka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ja się pochwalić raczej nie mogę, nie zgłosiłam swojej suni ale było dwóch chłopców z mojej hodowli, i ładnie się zaprezentowali. Dla zainteresowanych wyniki SHAR PEIKÓW [B][FONT=Verdana]Sedzia:[/FONT][/B][FONT=Verdana] E. Nagiel[/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana] [B]PSY[/B] [B]Klasa młodzieży[/B] BARON Iwa-Kra, V3 FUEGO ROJO Thi-Hi, V1, Zw. Młodzieży, Naj. Junior w Rasie NONG MING Volarius, V2 [B]Klasa pośrednia[/B] EXCELLENT CHOICE RED DURANGO Thi-Hi, V1, CWC [B]Klasa otwarta[/B] BRUTUS Sky Garden, V1, CWC, BOB LI-[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]TON[/FONT][FONT=Verdana]G Rysi Wykrot, V2 [/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana] [B]SUKI[/B] [B]Klasa młodzieży[/B] DELMA-DAFNE Rysi Wykrot, V1, Zw. Młodzieży FAXA Rysi Wykrot FCI, V2[/FONT][/COLOR]</SPAN> [FONT=Verdana][B][I]GRATULACJE DLA DOGOMANIAKÓW :)[/I][/B][/FONT] Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A ja się pochwale złoto :) :multi: ocena doskonała lokata I :) Sędzia Adam Chabik - bardzo dokładny sędzia Quote
narisowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Gratulacje!!! mogę prosić o stawkę gordonów? Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Link do albumu :) Z lenistwa nie chce mi się ich tu wstawiać ;) [URL]http://sylwcia.fotosik.pl/albumy/271575.html[/URL] Quote
Elitesse Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 my tez zadowoleni :) [B]Wata - v1 CWC, NPwR :multi:[/B] [B]Tess - V1 CWC, NSwR, BOB[/B] :multi::multi: ale wjazd i wyjazd z "parkingu" to byl horror :diabloti: Quote
maga18 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ja mam z BOG IX tylko taką [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/8360/resizeofp1010137yq3.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts