Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GUCIO,
wczoraj rozmawiałem ponownie z kolegą, chce Cię wziąć. Ale nie ma żadnych informacji czy Ty jesteś rzeczywiście do adopcji. Prosimy bardzo osoby zamieszkałe koło Zgierza - sprawdźcie czy Gucio jeszcze jest w schronie - no i może jakieś zdjęcie ........

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, ale jak to nie wiadomo czy Gucio jest czy nie.
Czytałam coś o tych pomylonych imionach, ale nic nie rozumiem. Naświetlcie mi sprawę, bo już nie mam sił kopać po wątku. Jak jest domek i jest pies to trzeba coś z tym zrobić.

Posted

[quote name='Szyszka']Co trzeba zrobić? Ja jestem z Łodzi, może moge jakoś pomóc?[/quote]

W schronisku w Zgierzu przebywa Gucio. Gucio to tylko Jego imię na Dogo. W schronisku nadali mu imię BANGLADESZ i tak jest przedstawiony na stronie schroniska. Wszystko o nim na pierwszej stronie wątku. Tam tez jest link do schroniska.. Chodzi o zrobienie mu nowych fotek, aby było widać jego wysokość w stosunku do nóg człowieka i tak jak teraz wygląda. Jest osoba Nim zainteresowana - kolega troglodytes:-o

Posted

A ja zrozumiałam, że nie wiadomo czy Gucio w ogóle jest w schronie.Przecież na zdjęciach zamieszczonych na wątku wszystko widać.Nie wiem czy wpuszczą mnie do schronu w Zgierzu tak po prostu z ulicy i pozwolą cykac zdjęcia.

Posted

[quote name='Szyszka']A ja zrozumiałam, że nie wiadomo czy Gucio w ogóle jest w schronie.Przecież na zdjęciach zamieszczonych na wątku wszystko widać.Nie wiem czy wpuszczą mnie do schronu w Zgierzu tak po prostu z ulicy i pozwolą cykac zdjęcia.[/quote]

Na stronie schroniska nadal jest jako czekający na dom, toby oznaczało , że jest. Kolega troglodytes , który chciałby mu dać domek chce go zobaczyć na nowych fotkach. I tak błedne koło się zamyka:mad: Ja nie wiem co zrobić, aby to rozwiązać. W schronisku w Zgierzu chyba byliby zadwoleni, gdyby kwestia zrobienia fotek załatfiła Bangladeszowi czyli naszemu Guciowi domek. Mieliby mniej jedną bide.

Posted

OK. Już wszystko wiem.Gucio vel Bangladesz jest do adopcji. Koszt adopcji to 50 zł z 2 szczepieniami.Psiak ma ok. 30 cm.W tym tygodniu pojadę zrobić mu zdjęcia i wstawię na Dogo. prosimy o więcej informacji ne temat osoby chętnej do adopcji Gucia. :)

Posted

Byłam dziś w Zgierzu, poznałam Gucia (Bangladesza) to bardzo wesoły i żywiołowy psiak i bardzo łakomy na jedzonko :evil_lol:
Jest tak ruchliwy, że zanim zdąrzy go uchwycić oko obiektywu już go tam nie ma, tak więc pierwsze zdjęcie z tyłu:
[IMG]http://img252.imageshack.us/img252/6377/dsc03508zm7.jpg[/IMG]

Tu ułożony na foteliku, Panie nie mają serca trzymać go w boksie ;)
[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/9876/dsc03536zu9.jpg[/IMG]

A tu mała bidunia siedzi sobie pod stołem:
[IMG]http://img112.imageshack.us/img112/6718/dsc03506tn4.jpg[/IMG]

Mówię Wam kochana psinka, bardzo doświadczona przez życie, kto go pokocha?

Posted

[quote name='jayo']Ciotki, sorki, ale czasu na wszystko malo...Nie czytalam calego watku... Czy psiak ma juz szanse na dom staly gdzies?[/quote]

Na razie tylko jedno zapytanie, ale to mało pewne:-o .Siedzi i siedzi biedak w schronie.:mad:

Posted

[quote name='troglodytes']Przeczytałem wszystkie PW, wybaczcie - jestem strasznie zaganiany.
Dziś lub jutro jadę ze zdjęciami do kolegi. Warunki ewentualnej adopcji opisałem Szyszce. Bądźmy dobrej myśli :razz:[/quote]

Trzymam mocno kciuki za Gucia:thumbs:

Posted

Ja też trzymam. Mam nadzieje, ze Pan się zdecyduje i maly, biedny już nigdy nie bedzie marzył o miseczce z jedzonkiem i o cieplej rece na głowce tylko po prostu bedzie to mial.