Gosiapk Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Origami-7']Może uda się nam zmienić świat GUCIA!!!![/quote] Oby sie nam udało przed zimą Quote
Origami-7 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Gosiapk']Oby sie nam udało przed zimą[/quote] Taka chudzinka to żle znosi zimno:-o Quote
Gosiapk Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Origami-7']Taka chudzinka to żle znosi zimno:-o[/quote] Masz rację. Quote
Origami-7 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Gucio jest smutny, bardzo smutny, ponieważ dalej jest bez swego pana!!! Quote
lidka_park Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kto przytuli Gucia do serducha ???? Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gucio jest jednym z wielu psów, które szukają domu, ale my go bardzo polecamy, bo to kochana psinka. Za Twoje serce da Ci swoje. Quote
troglodytes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Właśnie wróciłem z urlopu, po otrzymaniu wiadomości na PM od Origami wyjaśniam : wysłałem maila do fundacji Medor - otrzymałem zdjęcia innego psiaka oraz wiadomość, że Gucio jest adoptowany. Potem okazało się, że ma inne imię. 10 sierpnia wysłałem zapytanie o psiaka imieniem Bangladesz. Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi. Miałem być 23.09 w Łodzi na wystawie to planowałem sam do Zgierza podjechać. Ale moje haszczaki są tak łyse, że nici z wystawy. Znajomy nadal myśli o takim psiaku ale chce obejrzeć zdjęcia. Zdjęcia, na których będzie m.in. widać jego wielkość np.zdjęcie z człowiekiem Czekamy więc nadal Quote
Puchatek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Troglodytes, skoro wróciłeś z urlopu to pewnie jeszcze nie wiesz że Morus ma dom więc banerek możesz usunąć. :-) Quote
Gosiapk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='troglodytes']Właśnie wróciłem z urlopu, po otrzymaniu wiadomości na PM od Origami wyjaśniam : wysłałem maila do fundacji Medor - otrzymałem zdjęcia innego psiaka oraz wiadomość, że Gucio jest adoptowany. Potem okazało się, że ma inne imię. 10 sierpnia wysłałem zapytanie o psiaka imieniem Bangladesz. Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi. Miałem być 23.09 w Łodzi na wystawie to planowałem sam do Zgierza podjechać. Ale moje haszczaki są tak łyse, że nici z wystawy. Znajomy nadal myśli o takim psiaku ale chce obejrzeć zdjęcia. Zdjęcia, na których będzie m.in. widać jego wielkość np.zdjęcie z człowiekiem Czekamy więc nadal[/quote] Cholerka, [B]kto ma jego zdjęcia???!!![/B] Szybko trzeba przesłać!!! Quote
troglodytes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Puchatek']Troglodytes, skoro wróciłeś z urlopu to pewnie jeszcze nie wiesz że Morus ma dom więc banerek możesz usunąć. :-)[/quote] No, nie wiedziałem, terz już wiem...... Banerek usuwam Quote
Natussiaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [B]To znalazłam na stronie(ja niestety więcej fotek nie posiadam :shake:może ktoś inny ma ?) W dniu 23 maja bieżącego roku otrzymaliśmy zgłoszenie, że na Osiedlu 650-lecia, w jednym z bloków, pies jest katowany już kilka lat. Ponieważ jego właściciele nie cieszą się dobrą sławą wśród sąsiadów, mieszkańcy bloku obawiali się zareagować... Pies był raz dziennie wykopywany na balkon, aby się załatwił, a w ciągu dnia był przywiązywany do kaloryfera. Dobrze, że znalazła się w końcu choć jedna osoba, która zdecydowała się przerwać milczenie! Teraz dzięki temu psiak jest już bezpieczny w naszym azylu. Jest ogromnie wychudzony, widać, że był bity... Sprawa zostanie oddana do prokuratury. Pomoc przy tej sprawie zaoferowała nam również Straż dla Zwierząt w Łodzi, która dalej się nią zajmie. Dziękujemy także Staży Miejskiej w Zgierzu, która w trybie natychmiastowym odebrała dręczonego psa i przekazała pod opiekę naszej fundacji. Jednocześnie apelujemy do Zgierzan, by nie byli obojętni i reagowali na podobne sytuacje. Źle traktowanym zwierzętom można i trzeba pomóc! Zwierzę nie jest rzeczą i należy mu się godne traktowanie. [img]http://www.schronisko-medor.webd.pl/art_foto/interwencje/interw.jpg?NSNST_Flood=a5b82e0837a9c5b1654161c4bc86fbce[/img] [img]http://www.schronisko-medor.webd.pl/art_foto/interwencje/interw1.jpg?NSNST_Flood=a5b82e0837a9c5b1654161c4bc86fbce[/img] [img]http://www.schronisko-medor.webd.pl/art_foto/interwencje/interw2.jpg?NSNST_Flood=a5b82e0837a9c5b1654161c4bc86fbce[/img] [img]http://www.schronisko-medor.webd.pl/art_foto/interwencje/interw3.jpg?NSNST_Flood=a5b82e0837a9c5b1654161c4bc86fbce[/img] [/B] Quote
iwop Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 nastusia przecież ten tekst jest juz na 1 stronie :oops: Ten sam tekst umieszczam już na kolejnym allegro . Quote
Origami-7 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czyli jest problem z nowymi zdjęciami:mad: Te zamieszczone pokazują, że GUCIO to nieduży psiak. Taki beaglowaty jak w tytule Jego wątku. Szkoda. żeby ewentualny domek go nie wzioł, tylko dlatego, że nie ma nowych zdjęć:shake: Kto może zrobić mu aktualne fotki????:-o Quote
Origami-7 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kto może zrobic nowe fotki GUCIOWI???? Quote
Szyszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wiecie, myślałam, że na takiego pieska szybciej znajdą się chętni. Ponowie swoje pytanie, czy Gucio był gdzieś ogłaszany? Quote
iwop Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Tak - ja juz 3 razy robiłam mu allegro i nic :( Quote
Recommended Posts